- 2025-05-10
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- اخبار مهم
کارگاه کار و زندگی آگاهانه، با همت راهبرد شهر هوشمند برگزار شد

علیرضا آزمندیان، در کارگاه آموزشی “کار و زندگی آگاهانه”، با تکیه بر تجربیات ارزشمند خود در کسوت معلمی، بر اهمیت حیاتی آموزش و انتقال دانش تأکید ورزید. وی با بیانی شیوا، انسانهای آموزشدیده را “نخبه جامعه” خواند و آگاهی از ابعاد مختلف زندگی و فرایند یادگیری را کلید دستیابی به موفقیت پایدار معرفی کرد. دکتر آزمندیان با اشاره به “چرخه زندگی” که شامل محیط، خانواده، دوستان، سلامت، مسائل مالی، رشد فردی، تفریح و سرگرمی، کسب و کار و عشق میشود، بر ضرورت خلق زندگی آگاهانه و بهرهگیری از تجربیات گذشته برای ساختن آیندهای روشن تأکید کرد. او همچنین با اشاره به این نکته کلیدی که “فردی که آموزش بیشتر میبیند در جنگ کمتر خون میریزد”، یادگیری را عاملی تعیینکننده در کسب پیروزیهای زندگی دانست. در پایان این بخش کارگاه، دکتر آزمندیان بر نقش محوری شخصیتسازی در بنا نهادن یک زندگی زیبا و اهمیت یادگیری برای داشتن زندگیای عاشقانه و سرشار از خوبی تأکید نمود.
شکرگذاری یک اصل بنیادین
علیرضا آزمندیان در بخش دوم سخنان خود، به عمق مفهوم “زندگی عاشقانه” پرداخت و آن را نه تنها در روابط فردی، بلکه در نگرش ما به کار و تمامی ابعاد زندگی جستجو کرد. او با تأکید بر “شکرگزاری” به عنوان یک اصل بنیادین، خاطرنشان ساخت که خوشبختی بیش از هر چیز، “احساس”ی درونی است و میتوان با عاشق کار بودن، فعالیتهای حرفهای را به “تفریح”ی لذتبخش تبدیل کرد. وی با اشاره به اینکه “رشد اساس رسیدن” است، بر اهمیت “کار کردن روی خود” و “برنامهریزی برای آینده” تأکید کرد و گفت: “با زیبا کردن شخصیت خود، زندگی بهتری خواهید داشت و برای جذب انسانهای جذاب، ابتدا باید خودتان جذاب باشید.” دکتر آزمندیان، آموزش را ابزاری قدرتمند برای افزایش جذابیت فردی و تبدیل شدن به “ورژن بهتر” از خود معرفی کرد و دستیابی به “بهرهوری بالا” و “لذت کار” را در گرو داشتن “شخصیت جذاب، کاریزماتیک و عاشق” دانست. او با اشاره به تفاوتهای کلیدی میان “عزت نفس و اعتماد به نفس”، بر اهمیت “پویایی انسان” و “کرامتی که خداوند به انسان بخشیده” تأکید کرد و گشادهرویی را “آغاز هر نیکی” برشمرد. از نگاه ایشان، “خیلی چیزها در زندگی انسان در دست خود اوست” و تغییر زندگی، در گرو “تغییر شخصیتی” است
نقش مهم ارتباطات در موفقیت
آزمندیان در ادامه، به نقش محوری “ارتباطات” در موفقیت فردی و اجتماعی پرداخت و “شخصیتهای کاریزماتیک” را نمونهای از ارتباطگران موفق معرفی کرد. ایشان با تأکید بر “نگاه مهربان به خود”، آن را “کلید ارتباط انسانی موفق” دانست و “عزت نفس” را “مهمترین عامل موفقیت” برشمرد. دکتر آزمندیان به اهمیت “شبکه انسانی” و مفهوم “دایره نفوذ” اشاره کرد و پدیده “عزت نفس” را یک “مسئله احساسی” ریشهدار دانست. وی با انتقاد از “رفتار غلط پدر و مادرها” در مقایسه فرزندان، تأکید کرد که “آدمها نباید با یکدیگر مقایسه شوند” و هر فرد باید “قله رویای خود را فتح کند”. از دیدگاه دکتر آزمندیان، “انسانی که هدف و استراتژی ندارد به هیچی نمیرسد” و “انسان قانونمند در زندگی خوب” پیشرفت میکند. او “تصویر ذهنی شما از خودتان” را “تصویر عزت نفس و شخصیت شما” خواند و بر اهمیت “انتقال حال خوش به دیگران” و “ایجاد یک راه جدید” برای این منظور تأکید کرد. دکتر آزمندیان بار دیگر به نقش “شکرگزاری در زندگی” اشاره کرد و تأکید نمود که “حال خوش ایجاد کردنی است”. وی در پایان نکته مهمی را مطرح کرد: “وقتی دیگران را ستایش میکنی، به عزت نفس خود میافزایی”، و این را نشانه یک “انسان پویا” دانست که خداوند “کرامت” را به او بخشیده است. ایشان همچنین “گشادهرویی” را “آغاز هر نیکی” برشمرد و تأکید کرد که “خیلی از نگاه انسان دست خودش” است
کلام، کلید ارتباط و موفقیت
در بخش جدید از کارگاه دکتر آزمندیان، تأکید ویژهای بر نقش حیاتی ارتباط کلامی در موفقیت و روابط انسانی شد. دکتر آزمندیان با بیان اینکه «انسانها به محبت و شنیدن نیازمندند»، اهمیت «کلام» را به عنوان ابزاری قدرتمند در تعاملات انسانی برجسته کرد. وی بر لزوم «همدلی» در گفتگو و اهمیت «قدرت کلمات» تأکید داشت و افزود: «کلام شما میتواند آتش به پا کند یا آن را خاموش کند.»
وی همچنین مسئولیت اجتماعی و اخلاقی افراد را در تعاملات کلامی با دیگران مورد تأکید قرار داد و گفت: «همه ما در برابر دیگران مسئولیم.» وی بر نقش حیاتی «آموزش» و «ساختن زندگی» با استفاده از کلام مثبت تأکید کرد و آن را کلید بهبود روابط و دستیابی به موفقیت دانست.
علیرضا آزمندیان با اشاره به قدرت کلمات در خلق ثروت و فقر، بر اهمیت «ساختن زندگی» با تمرکز بر «وداع با گذشته استراتژیک» تاکید کرد. وی با شعار “یک عمر بیشتر نداریم”، به اهمیت استفاده صحیح از زمان و کلام برای خلق آیندهای بهتر اشاره کرد. نقش کلام در «ساختن زندگی» و «آموزش بهتر» نیز از دیگر محورهای کلیدی این بخش بود. به طور کلی، دکتر آزمندیان در این بخش، بر اهمیت آگاهی از نقش و مسئولیت خود در ارتباطات کلامی و تأثیر آن در زندگی تاکید نمود.
بخش پایانی کارگاه “کار و زندگی آگاهانه”، دکتر علیرضا آزمندیان به جمعبندی مباحث مطرح شده پرداخت و بر اهمیت نوع نگرش فرد به کار و زندگی تأکید کرد. وی خاطرنشان ساخت که صرف “کار کردن” مهم نیست، بلکه “چگونه کار کردن یا نکردن” است که سرنوشت ما را رقم میزند و بسیاری از مشکلات از “کارهای کرده و نکرده اشتباه” نشأت میگیرد.
علیرضا آزمندیان با نگاهی به آینده، بر نقش حیاتی “نگاه یک فرد به خودش” در ساختن آن تأکید کرد و این نگاه را کلیدی برای “ایستادن در زندگی تا سنین بالا” دانست. او “قانونمند زندگی کردن” را عامل اصلی لذت بردن از مسیر زندگی خواند و از شرکتکنندگان خواست تا مسیری را که “از امروز تا ۸۰ سالگی” باید بپیمایند، ترسیم کنند.
به باور علیرضا آزمندیان، “مسیر آگاهی” است که آینده را میسازد و برای رسیدن به این آگاهی، باید همواره “به دنبال ایدههای جدید در زندگی” باشیم. وی بر ضرورت “آموختن را یاد گرفتن” و همچنین “آموختن چگونه سلامت زندگی کردن” تأکید کرد و این دو را از ارکان اصلی یک زندگی آگاهانه و موفق دانست.
ارسال دیدگاه