پایان کابوس خشکسالی / موج بارش‌های سیل‌آسا از این تاریخ وارد کشور می‌شود

به گزارش اقتصادآنلاین، محمد اصغری، کارشناس هواشناسی، اعلام کرد که از روز چهارشنبه ۲۸ آبان تا حدود ۱۵ آذر، میزان…

به گزارش اقتصادآنلاین، محمد اصغری، کارشناس هواشناسی، اعلام کرد که از روز چهارشنبه ۲۸ آبان تا حدود ۱۵ آذر، میزان بارش در اغلب مناطق کشور بسیار کم خواهد بود و در بسیاری از نقاط خبری از بارش نخواهد بود. به گفته وی، این بازه زمانی با خشکی نسبی همراه است و اکثر استان‌ها تحت تأثیر کاهش بارش قرار خواهند گرفت.

بهبود شرایط بارشی از نیمه دوم آذر

اصغری افزود: پس از نیمه دوم آذر، شرایط بارشی کشور به‌ تدریج بهتر می‌شود. پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد نیمه غربی کشور در این بازه وضعیت بارشی نسبتاً معمولی خواهد داشت، اما در شرق کشور بارش‌ها کمتر از حد نرمال پیش‌بینی می‌شود.

زمستانی در محدوده طبیعی

این کارشناس هواشناسی درباره وضعیت بلند مدت بارش‌ها گفت: پیش‌بینی‌های زمستان ۱۴۰۴ و ۴۵ روز نخست بهار ۱۴۰۵ نشان‌ دهنده بارش در محدوده طبیعی و قابل قبول است. وی تأکید کرد که دقت این نوع پیش‌بینی‌ها حدود ۶۵ درصد است و خطا در آنها محتمل است.

اصغری در پایان گفت: با وجود احتمال خطا در پیش‌بینی، امیدواریم زمستان پیش‌رو با بارش‌های مناسب و پربارش همراه باشد تا منابع آبی کشور تقویت شود.

 

منبع خبر