مهرنشینان «شهرک ابریشم» ۱۰ سال در آرزوی حداقل‌های زندگی/ تهیه نان و اقلام مصرفی از عمده مشکلات ساکنان مسکن مهر

اقتصادآنلاین؛ خدیجه ستارزاده_ مسکن مهر «شهرک ابریشم» اولین پروژه مسکن مهر در استان البرز بود که ساخته و تحویل متقاضیان شد،…
مهرنشینان «شهرک ابریشم» ۱۰ سال در آرزوی حداقل‌های زندگی/ تهیه نان و اقلام مصرفی از عمده مشکلات ساکنان مسکن مهر

اقتصادآنلاین؛ خدیجه ستارزاده_ مسکن مهر «شهرک ابریشم» اولین پروژه مسکن مهر در استان البرز بود که ساخته و تحویل متقاضیان شد، اما با وجود گذشت بیشتر از ۱۰ سال از عمر آن به دلیل نبود زیرساخت‌ها و امکانات لازم برای زندگی ساکنان این شهرک با چالش‌های زیادی از بحث تردد گرفته تا خدمات درمانی و تهیه ضروری‌ترین اقلام مانند نان و … مواجه هستند.

یکی از ساکنان این شهرک به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: مدت سه سال است که در شهرک ساکن هستیم، اما شهرک دارای مشکلات خاصی است که شرایط زندگی را برای ساکنانش سخت کرده است.

«محمد رسول زاده» اظهار کرد: سازنده‌هایی که این پروژه‌ها را ساختند فکر نمای بیرونی را نکردند و اگر حریق یا آتش سوزی رخ دهد ما وسایلی نداریم که اطفا حریق انجام دهیم. خودمان خواستیم برای ایجاد سیستم ایمنی و اطفا حریق اقدام کنیم، اما چون زیرساخت‌ها فراهم نیست قابل نصب نبود.

رسول زاده افزود: نمای ساختمان «اسکان ۲» مدام ریزش دارد، چندروز قبل تاسیساتی آوردیم که سیمان کاری کند، اما گفت، فایده چندانی ندارد باید اصولی تعمیرات و بازسازی صورت بگیرد. حتی حاضر بودیم هزینه بیشتر بدهیم نما را سنگ کاری کنند، اما متاسفانه انجام نشد دیوار‌های پارکینگ سیمان هایش ریزش میکند و میریزد اگر احتیاط نکنیم از بالا نما‌ها ریزش دارند.

وی وجود «سگ‌های ولگرد» را از مشکلات بزرگ دیگر شهرک نام برد و گفت: اهالی به ویژه کودکان شهرک امنیت ندارند و از ترس سگ‌ها نمی‌توان تنها و با خیال راحت در شهرک تردد کرد. البته گاهی شهرداری سگ‌ها را جمع آوری می‌کند، اما دوباره با یک وانت ۲۰ تا ۳۰  سگ ولگرد را در شهرک رها سازی می‌کنند.

کمبود واحدهای صنفی و گرانی اقلام مغازه های موجود 

یکی دیگر از ساکنان ابریشم گفت: در شهرک سوپر مارکت، میوه  فروشی، قصابی یا حتی نانوایی به اندازه کافی نیست و در همین دو سه مغازه‌ای هم که هستند، همه چیز گران است. به عنوان مثال نان سنگک را ۸ هزار تومان می‌فروشند. خانواده‌هایی که اینجا زندگی می‌کنند از قشر مرفه نیستند و توانایی مالی خوبی ندارند که اینجا ساکن هستند، اما هیچ نظارتی روی قیمت‌های این واحد‌های صنفی نیست.

«سمیه حاجی بور» با بیان اینکه سیستم حمل و نقل عمومی مسافر بسیار ضعیف است، گفت: شهرک یک اتوبوس بیشتر ندارد و مردم ساعت‌ها در گرما و سرما باید انتظار بکشند تا یک اتوبوس بیاید و آنها را به مقصد برساند.

حاجی پور افزود: هزینه حمل و نقل شخصی هم گران است و کسانی که اینجا زندگی می‌کنند توان استفاده از اسنپ و آژانس و حتی گاهی تاکسی را ندارند. در‌ این شرایط مردم مجبورند ساعت‌ها منتظر اتوبوس بمانند و در آخر هم راننده اتوبوس به میل و اراده خود در ایستگاه باسکول نگه نمی‌دارد و مردم را در ایستگاه حصارک پیاده می‌کند.

این شهروند «فشار کم آب به ویژه در طبقات بالا، عدم نظافت برخی بلوک ها، دزدی در بلوک ها، کیف قاپی و سرقت موبایل به ویژه هنگام تاریک شدن هوا» را از دیگر معضلات این شهرک نام برد و گفت: به طور کل ساکنان این منطقه با مشکلات زیادی مواجه هستند و متاسفانه مسئولان توجه چندانی به این شهرک ندارند و رفاه و حقوق شهروندی ساکنان مسکن مهر اهمیتی برای مدیران و مسئولان ندارد.

پاسخ شهردار چهارباغ به مشکلات مطرح شده مردم

«سید جعفرموسوی» شهردار چهارباغ در خصوص معزل و مشکلات مطرح شده توسط مردم شهرک ابریشم به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: درباره بحث سگ‌های ولگرد ما بیش از پنج مرتبه طرح جمع آوری سگ‌های ولگرد را اجرا کردیم و تعداد زیادی از سگ‌ها را جمع آوری و به صورت زنده گیر به مرکز حلقه دره «محدوده شهرک ابریشم» منتقل کردیم.

موسوی با بیان اینکه متاسفانه تعدادی از شهروندان گرامی با غذا دادن به سگ‌ها به جذب آنها از بیابان‌های اطراف به داخل شهرک مبادرت می‌کنند، گفت: سگ‌ها وقتی ببینند محیطی هست که می‌توانند تغذیه کنند، در شهرک حضور پیدا می‌کنند. البته الان نسبت به گذشته شرایط خیلی بهتر شده و تعداد سگ‌ها نسبت به قبل خیلی کمتر شده است. اما ما طرح جمع آوری را به طور مستمر داریم و پیمانکار به صورت زنده گیر این سگ‌ها را جمع آوری می‌کند.

شهردار چهارباغ در خصوص مشکل اتوبوس‌ها گفت: شهرداری چهارباغ نه بودجه و نه امکان این را دارد که بتواند بیست میلیارد پول اتوبوس بدهد. واقعا این بودجه را نداریم که بتوانیم این کار را بکنیم. ما از سازمان اتوبوسرانی و حمل و نقل شهرداری کرج درخواست ۲ دستگاه اتوبوس کردیم که اگر مقدور باشد تعداد اتوبوس‌های شهرک ابریشم را بیشتر کنند.

وی در خصوص نظافت شهرک گفت: از روزی که من «دوسال قبل» شهرداری چهارباغ را تحویل وضعیت نظافت شهرک با امروز اصلا قابل قیاس نیست. طی این مدت نیرو‌های نظافتی آنجا را چند برابر کردم. کل پیاده رو‌ها خارستان شده بود و خار شتر رشد کرده بود همه را جمع آوری کردیم. بیش از سه چهار هزار اصله نهال در شهرک کاشتیم و برای نگهداری آنها تلاش می‌کنیم تا فضای سبز شهرک ابریشم بهتر شود.

موسوی افزود: یک پاتوق «پارک محله‌ای» احداث کردیم که هفته دولت سال جاری افتتاح شد و اکنون یکی از تفرج گاه‌های محدود شهرک ابریشم شده و مردم از آن استفاده می‌کنند. تا دو سال قبل بحث روشنایی مشکل داشت و ما نور شهرک ابریشم را تامین کردیم. در میدان اصلی برج نوری نصب کردیم نور افشانی و رقص نور‌های شبانه آنجا نصب کردیم و نظافتش را هم به طور مستمر  پیگیری می‌کنیم. اگر هم جایی از منظر ما یا همکارانمان مغفول مانده اعلام کنند به سرعت آنجا را حتما نظافت می‌کنیم.

شهردار چهارباغ در خصوص کمبود نانوایی و واحد‌های صنفی گفت: این مسئله در حوزه فعالیت ما نیست و در حوزه مسئولیت فرمانداری است.

ساکنان شهرک ابریشم که نه فقط از مردم استان البرز بلکه از شهر‌های جنوبی و مرکزی کشور مثل اصفهان خرم اباد خوزستان و … به امید زندگی راحت‌تر به این شهرک مهاجرت کرده‌اند در کنار مشکلات و کمبود‌هایی که برای زندگی دارند، اما امیدوارند مسئولان توجه بیشتری به ساکنان مسکن مهر داشته و با حل معضلات و توسعه زیر ساخت‌ها بتوانند روی خوش و راحت زندگی را به مهر نشینان نشان دهند.

انتهای پیام/

منبع خبر