- 2024-12-08
- 10 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک کریسمسی+ نکات و فوتوفن ها
یکی از خوراکیهای پای ثابت کریسمس، کیک سیاه است که اصالت آن به جامائیکا برمیگردد. این کیک کریسمسی یک کیک میوهای است که از میوههای خشک درست میشود و بافت فشرده و مرطوبی دارد. میوههای خشک به صورت پوره در این کیک استفاده میشوند و همین دلیل مرطوب شدن آن است. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک کریسمسی را همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن کیک کریسمسی ابتدا آلبالو خشک، آلو خشک، مویز و کشمش را با آب پرتقال ترکیب کنید و در یک ظرف دربدار بریزید تا برای ۲ روز خیس بخورند. سپس آن را در غذاساز بریزید تا به پوره تبدیل شوند. کره، شکر، زست لیموترش، آب لیموترش، عصاره وانیل و تخم مرغ را با هم ترکیب کنید. آرد، بیکینگ پودر، پودر دارچین، جوزهندی، زنجبیل، نمک و پوره میوه را با هم ترکیب کنید. در آخر همه مواد را با هم ترکیب کنید و در قالب کیک بریزید و اجازه دهید برای حدود یک ساعت در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزد. در ادامه مطلب طرز تهیه کیک سیاه را با جزئیات بیشتری بخوانید.
مواد لازم کیک کریسمسی
آب پرتقال½ فنجانآلبالو خشک۱۵ گرمکشمش۱۰ گرممویز۱۰ گرمآلو خشک۱۰ گرمکره۱ فنجانشکر قهوهای½ فنجانزست لیموترش۱ قاشق چایخوریآب لیموترش۱ قاشق چایخوریعصاره وانیل۱ قاشق چایخوریتخم مرغ۳ عددآرد۱ فنجانبیکینگ پودر۱ قاشق چایخوریپودر دارچین½ قاشق چایخوریجوزهندی¼ قاشق چایخوریزنجبیل¼ قاشق چایخورینمک¼ قاشق چایخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل طرز تهیه کیک کریسمسی
مدت زمان آماده سازی: ۶۰ تا ۸۰ دقیقهمناسب برای: ۸ تا ۱۰ نفردرجه سختی: متوسط
مرحله اول: میوه خشک را آماده کنید
برای آماده کردن این کیک باید از ۲ روز قبل دست به کار شوید. برای این کار آلبالو خشک، آلو خشک، مویز و کشمش را در یک ظرف دربدار بریزید و روی آن را با آب پرتقال پر کنید. درب ظرف را ببندید و اجازه دهید برای ۲ روز در دمای اتاق بماند.
مرحله دوم: فر را گرم کنید
فر را روی درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید.
کف یک قالب کیک گرد به قطر ۲۲ سانتیمتر را با کره چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید.
مرحله سوم: میوه را پوره کنید
میوه خشکهای خیسانده شده را از یک صافی رد کنید و آب آن را نگه دارید. سپس میوهها را در یک غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به پوره تبدیل شود. در صورت نیاز میتوانید ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از آب میوهها را اضافه کنید تا در نهایت حدود ۲ فنجان رب میوه داشته باشید.
بیشتر بخوانید: ۲ طرز تهیه مرنگ (شیرینی پفکی)
مرحله چهارم: خمیر را درست کنید
کره و شکر را در کاسه همزن بریزید و به اندازهای هم بزنید تا سبک و پفکی شود.
سپس زست لیموترش، آب لیموترش و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و با اضافه کردن هر تخم مرغ، مواد را هم بزنید.
مرحله پنجم: مواد خشک را ترکیب کنید
در یک کاسه جداگانه آرد، بیکینگ پودر، پودر دارچین، جوزهندی، زنجبیل و نمک را با هم مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم ترکیب شوند.
مرحله ششم: پوره میوه را اضافه کنید
پوره میوه را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید. سپس خمیر آماده شده را به مواد اضافه کنید و تا زمانی که مواد یکدست شود، هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک یلدایی در ماهیتابه
مرحله هفتم: کیک را بپزید
مایه کیک را داخل قالب آماده شده بریزید و در فر قرار دهید. اجازه دهید برای یک ساعت تا یک ساعت و نیم کیک داخل فر بماند تا بپزد.
زمانی که احساس کردید کیک به اندازه کافی پخته شده است، یک خلال دندان وسط کیک فرو کنید، اگر از مایه کیک به آن نچسبیده باشد به معنی آماده بودن آن است.
مرحله هشتم: کیک را سرو کنید
زمانی که کیک را از فر خارج کردید اجازه دهید کمی خنک شود. سپس با کمک یک چاقو دور لبه کیک بکشید تا از قالب به طور کامل جدا شود. سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات تکمیلی و فوتوفن برای درست کردن کیک کریسمسی
در ادامه این بخش نکاتی برای بهتر شدن کیک کریسمسی را توضیح میدهیم. با ما همراه باشید.
میتوانید به جای آب پرتقال، میوههای خشک را در چای یا شیره خرما بخیسانید.میتوانید به جای شکر قهوهای از ترکیب شکر سفید و کمی شیره انگور یا خرما استفاده کنید.کره نباید سرد یا آب شده باشد، کره را قبل از استفاده در دمای محیط قرار دهید.میتوانید از میوههای خشک دیگر مانند زردآلو، خرما یا انجیر هم استفاده کنید.میتوانید برای داشتن طعم قویتر از کمی میخک استفاده کنید.بهتر است آرد و ادویه را قبل از ترکیب کردن، الک کنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.بهتر است مواد را بیش از اندازه هم نزنید، این کار باعث سنگین شدن کیک میشود.اگر سطح کیک پخته شد اما داخل آن هنوز پخته نشده بود، روی کیک را با یک فویل آلومینیومی بپوشانید.میتوانید کیک را با شکلات آب شده یا پودر قند تزئین کنید.این کیک به دلیل داشتن طعم قوی و غلیظ، در برشهای کوچک سرو میشود.کیک کریسمسی معمولا یک روز بعد از پخت طعم بهتری دارد، زیرا طعمها به خوبی به خورد هم میروند.کیک کریسمسی را میتوانید برای یک هفته در دمای اتاق و به دور از نور خورشید نگهداری کنید.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک کریسمسی را به همراه نکات تکمیلی و فوتوفن آن به شما آموزش دادیم. شما میتوانید از چند روز قبل از کریسمس اقدام به درست کردن این کیک سیاه و جذاب کنید و از طعم خاص و جدید آن در روز کریسمس لذت ببرید.
منبع: simplyrecipes
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.
ارسال دیدگاه