طرز تهیه کیک شکلاتی کافی‌شاپی؛ با بافتی نرم و لطیف

مناسب برای 4-5 نفر زمان آماده‌سازی 8-10 دقیقه زمان پخت 40-45 دقیقه کیک شکلاتی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک‌ها…
طرز تهیه کیک شکلاتی کافی‌شاپی؛ با بافتی نرم و لطیف

مناسب برای

4-5 نفر

زمان آماده‌سازی

8-10 دقیقه

زمان پخت

40-45 دقیقه

کیک شکلاتی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک‌ها است که به روش‌های مختلفی آماده می‌شود. کیک شکلاتی کافی‌شاپی بافتی نرم و لطیف‌تر نسبت به سایر کیک‌های شکلاتی دارد و اغلب با سس‌های شکلاتی مختلف روکش می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک شکلاتی کافی‌شاپی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده‌سازی این کیک خوشمزه ابتدا فر را گرم کرده و قالب را آماده کنید. تخم‌مرغ، شکر و وانیل را خوب هم بزنید تا کرم‌رنگ شود. سپس روغن و شیر را اضافه کنید. در مرحله بعد، آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را الک و آرام‌آرام به مواد اضافه کنید.

در نهایت، مایه کیک را در قالب بریزید و در فر قرار دهید. پس از پخت، با گاناش شکلاتی یا خامه فرم‌گرفته تزیین کنید. رسپی این کیک خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کیک شکلاتی کافی‌شاپی برای ۵ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازآرد۱/۵ پیمانهتخم مرغ۳ عددشکر۱ پیمانهشیر گرم۲/۳ پیمانهروغن مایع۱/۲ پیمانهپودر کاکائو۳ قاشق غذاخوریبیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوریوانیل۱/۲ قاشق چای‌خوریشکلات تخته‌ای۱۵۰ گرمخامه صبحانه۱/۲ پیمانه

مرحله اول: فر و قالب را آماده کنید

فر برقی یا گازی‌تان را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. گرم کردن فر پیش از شروع پخت تاثیر بسیار مثبتی در بافت و کیفیت کیک شما دارد.

قالب مورد نظر را با کمک براش و کمی روغن چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید تا پس از پخت کیک به راحتی از قالب جدا شود.

مرحله دوم: تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کنید

تخم‌مرغ‌های به دمای محیط رسیده را در کاسه بزرگی بشکنید.

شکر و وانیل را به آن‌ها اضافه کنید و با دور تند همزن برقی مواد را ۷-۸ دقیقه هم بزنید تا حجیم و کرم‌رنگ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک زنجبیل خانگی

مرحله سوم: شیر و روغن‌ مایع را اضافه کنید

شیر و روغن‌ مایع را به مواد اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر مواد را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

مرحله چهارم: مواد خشک را آماده کنید

آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را در کاسه دیگری با هم ترکیب کنید.

ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید؛ این کار باعث سبک شدن بافت کیک خواهد شد.

همزن برقی را خاموش کنید و ترکیب مواد خشک را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی مواد را به صورت دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابد.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله پنجم: کیک را بپزید

مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. قالب را چند بار روی سطح کار بکوبید تا حباب‌های اضافی خارج شوند.

قالب را در طبقه وسط فر بگذارید و ۴۰-۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه کیک را بپزید. ب

رای اطمینان از پخت، پس از گذشت زمان اعلام شده خلال‌دندان را در مرکز کیک فرو کنید؛ اگر تمیز خارج شد، کیک آماده است.

پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید خنک شود، سپس آن را از قالب جدا کنید و روی توری قرار دهید.

مرحله ششم: گاناش را آماده کنید

برای آماده سازی گاناش شکلاتی، خامه صبحانه را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خامه کمی گرم شود. توجه داشته باشید که در این مرحله خامه نباید بجوشد.

سپس شکلات تخته‌ای خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب و یکدست شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک یک تخم مرغی

مرحله هفتم: کیک را تزیین و سرو کنید

گاناش را روی کیک خنک‌ شده بریزید و سطح آن را صاف کنید.

در صورت تمایل می‌توانید روی کیک را با میوه‌های تازه یا ترافل‌های شکلاتی تزیین کنید.

کیک شکلاتی بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک شکلاتی کافی‌شاپی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک شکلاتی کافی‌شاپی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک شکلاتی کافی‌شاپی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

همه مواد باید هم‌دما با محیط باشند، مخصوصاً تخم‌مرغ‌ها و شیر.استفاده از آرد قنادی با کیفیت باعث لطافت بیشتر کیک می‌شود.اگر تخم‌مرغ را کم هم بزنید، کیک پف نمی‌کند و اگر زیاد هم بزنید، سفت خواهد شد.برای جلوگیری از گلوله شدن و سنگین شدن بافت کیک، آرد و پودر کاکائو را سه بار الک کنید.هنگام اضافه کردن آرد، از لیسک استفاده کنید و مواد را به صورت دورانی هم بزنید.باز کردن در فر قبل از ۳۰ دقیقه پخت، باعث خوابیدن پف کیک می‌شود.اگر کیک را خامه‌ای می‌خواهید، از خامه قنادی فرم‌گرفته استفاده کنید.برای طعم عمیق‌تر، ۱ قاشق چای‌خوری اسپرسوی دم‌کرده به مایه کیک اضافه کنید.شکلات تلخ کیفیت کیک را حرفه‌ای‌تر و طعم آن را متفاوت‌تر می‌کند.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا، این کیک خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه کیک شکلاتی کافی‌شاپی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر