طرز تهیه کیک با آب پرتقال+ نکات و فوت‌وفن ها

مناسب برای 6 نفر زمان آماده‌سازی 20 دقیقه زمان پخت 45 دقیقه کیک پرتقالی با آب پرتقال طبیعی یکی از…
طرز تهیه کیک با آب پرتقال+ نکات و فوت‌وفن ها

مناسب برای

6 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

45 دقیقه

کیک پرتقالی با آب پرتقال طبیعی یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌های کافی شاپی است که می‌توانید آن را در خانه آماده کنید. برای پخت این کیک می‌توانید از ترکیبات مختلف و روش‌های متفاوتی استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه کیک با آب پرتقال به ۱۶ روش مختلف و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این کیک خوشمزه آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا باید تخم مرغ را با شکر و وانیل ترکیب کنید و خوب هم بزنید. پوست پرتقال رنده شده، روغن و آب پرتقال را اضافه کنید. زمانی که مواد به خوبی ترکیب شدند، می‌توانید آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید.

مایع کیک را آماده کنید و در قالب بریزید و برای ۴۰ دقیقه در فر بگذارید. برای درست کردن این کیک می‌توانید از ترکیبات مختلفی مثل ماست، بادام، زعفران، کشمش، پسته، عسل، گردو، شکلات و شیر نارگیل نیز استفاده کنید.

به منظور درست کردن کیک پرتقالی اسفنجی باید از ۴ عدد تخم مرغ استفاده کنید و برای پخت این کیک بدون تخم مرغ باید ماست را جایگزین کنید. رسپی این کیک خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کیک با آب پرتقال بدون شیر برای ۶ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازآرد۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارتخم مرغ۳ عددآب پرتقال طبیعی۲/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دارشکر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارروغن مایع۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌داروانیلنوک قاشق چای‌خوریپوست پرتقال۱ قاشق غذاخوریبیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله اول: تخم مرغ را با شکر و وانیل ترکیب کنید

برای شروع باید تخم مرغ‌ها را بشکنید و در یک کاسه بریزید. سپس شکر و وانیل را اضافه کرده و مواد را با دور تند همزن مخلوط کنید تا مواد حجیم و کرم رنگ شوند. هم زدن تخم مرغ و شکر حدود ۷ دقیقه طول می‌کشد.

مرحله دوم: پوست پرتقال و روغن را اضافه کنید

پرتقال را به خوبی بشویید و سپس قسمت نارنجی پوست پرتقال را به آرامی رنده کنید و همراه با روغن به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه کنید و مواد را با قاشق هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم: آب پرتقال را اضافه کنید

در این مرحله باید آب پرتقال طبیعی را به مایه کیک اضافه کنید و مواد را برای حدود یک دقیقه هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. بهتر است آب پرتقال را درست در زمان درست کردن کیک آماده کنید تا طعم آن تلخ نشود.

مرحله چهارم: آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید

آرد و بیکینگ پودر را ترکیب کرده و ۳ بار الک کنید. در ادامه این ترکیب را در چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید. مواد را با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک لبو و هویج

مرحله پنجم: فر را روشن کنید

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا برای پخت کیک آماده شود.

مرحله ششم: مایه کیک را در قالب بریزید

یک قالب مناسب برای کیک پرتقالی آماده کنید. کف قالب را با کره سرد چرب کنید. در ادامه مقداری آرد در قالب بپاشید و آن را تکان دهید. حالا می‌توانید مایه کیک را در قالب بریزید.

مرحله هفتم: کیک را بپزید

قالب را چند بار روی میز بکوبید تا حباب‌های ریز داخل آن از بین بروند. زمانی که فر داغ شد، قالب را در طبقه وسط قرار دهید و اجازه دهید کیک پرتقالی شما برای ۴۰ دقیقه بپزد.

مرحله هشتم: کیک را سرو کنید

بعد از حدود ۴۰ دقیقه باید یک خلال دندان یا چنگال در کیک فرو کنید. اگر کیک به خلال دندان نچسبید، یعنی آماده است. قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید کیک شما کاملا خنک شود.

سپس آن را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. می‌توانید این کیک را با پودر قند و تکه‌های پرتقال تازه یا خشک تزیین کنید.

کیک پرتقالی با ماست

برای درست کردن کیک پرتقالی از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود که در ادامه به برخی از این روش‌ها اشاره شده است.

کیک پرتقالی با ماست

برای درست کردن کیک با آب پرتقال و ماست ابتدا باید مثل روش قبل تخم مرغ را با شکر و وانیل ترکیب کنید. در ادامه ماست، روغن مایع و آب پرتقال را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با سایر مواد ترکیب کنید. مایه کیک را در قالب بریزید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا آماده شود.

کیک آب پرتقال با کرم پرتقالی

برای درست کردن این کیک باید کیک را به روشی که پیش‌تر گفته شد آماده کنید. در ادامه خامه را با مقداری شکر و آب پرتقال ترکیب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کرم پرتقالی شما غلیظ شود.

صبر کنید تا کیک آماده شود و سپس زمانی که کیک کاملا خنک شد کرم پرتقالی را روی آن بریزید. برای درست کردن کرم پرتقالی می‌توانید از ترکیب آب پرتقال، شکر، نشاسته ذرت و کره نیز استفاده کنید و مواد را روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس پرتقال برای انواع غذا و کیک

کیک پرتقالی با بادام

برای درست کردن این کیک با آب پرتقال باید از مقداری بادام خرد شده استفاده کنید. کلیه مراحل درست کردن این کیک مثل روش قبل است، تنها باید یک لیوان خلال بادام به ترکیبات کیک اضافه کنید.

کیک پرتقالی اسفنجی

برای درست کردن این کیک پرتقالی نرم و اسفنجی باید ۴ عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و یک قاشق چای‌خوری وانیل ترکیب کنید و خوب با همزن بزنید. در ادامه ۱/۴ لیوان روغن مایع و ۱/۲ لیوان آب پرتقال تازه به مواد اضافه کنید.

۱ و ۱/۲ لیوان آرد و ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر را ترکیب کرده و الک کنید. آرد را در چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید. سپس مایه کیک را در قالب بریزید و برای حدود ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

کیک پرتقالی اسفنجی

کیک با آب پرتقال و کشمش

برای درست کردن این کیک تنها باید ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار کشمش به ترکیبات کیک اضافه کنید. سایر مراحل درست کردن این کیک مثل روش قبل است.

کیک پرتقالی با پسته

در این روش باید ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار پسته خرد شده در مایه کیک بریزید. سایر مراحل درست کردن این کیک مثل روش قبل است.

کیک پرتقالی بدون گلوتن

برای درست کردن این کیک باید به جای آرد سفید از ۲ لیوان آرد بادام استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که برای پخت این کیک باید از بیکینگ پودر بدون گلوتن استفاده کنید. سایر مراحل درست کردن این کیک مثل روش قبل است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک هویج

کیک با آب پرتقال و عسل

برای پخت این کیک پرتقالی باید شکر را حذف کرده و به جای آن از ۳/۴ لیوان عسل استفاده کنید. سایر مراحل پخت این کیک مثل روش قبل است.

کیک پرتقالی با گردو

برای درست کردن این کیک باید از ۱/۲ لیوان گردوی خرد شده در ترکیبات کیک استفاده کنید. سایر مراحل درست کردن این کیک مثل روش‌های قبل است.

کیک پرتقالی با شکلات

برای درست کردن این کیک باید از مقداری شکلات تلخ آب شده یا پودر کاکائو در ترکیبات کیک استفاده کنید. سایر مراحل درست کردن این کیک مثل روش قبل است.

کیک پرتقالی زعفرانی

کیک پرتقالی زعفرانی

برای درست کردن کیک با آب پرتقال و زعفران باید مقداری زعفران دم کرده غلیظ به مایه کیک اضافه کنید.

کیک پرتقالی با شیر

برای درست کردن این کیک باید از ۱/۲ لیوان آب پرتقال طبیعی و ۱/۴ لیوان شیر پرچرب استفاده کنید. سایر مراحل درست کردن این کیک مثل روش قبل است.

کیک پرتقالی بدون تخم مرغ

می‌توانید این کیک خوشمزه را بدون تخم مرغ نیز آماده کنید. در این روش باید به جای تخم مرغ از یک لیوان ماست استفاده کنید. ماست را با شکر هم بزنید تا کرم رنگ شود و بعد سایر مواد را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی با آب نارنج

کیک با آب پرتقال بدون فر

برای درست کردن این کیک در قابلمه باید مایه کیک را به روشی که گفته شد آماده کنید و در قالب بریزید. سپس یک قابلمه بزرگ آماده کنید و کف آن یک پایه فلزی قرار دهید.

حالا قالب کیک را روی پایه بگذارید و درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید. قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و اجازه دهید کیک پرتقالی شما برای یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.

کیک پرتقال و نارگیل

برای درست کردن این کیک می‌توانید ۱/۲ لیوان پودر نارگیل باکیفیت به مواد کیک اضافه کنید. سایر مراحل درست کردن این کیک مثل روش‌های قبل است.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کیک پرتقالی

علت خشک شدن کیک با آب پرتقال

در صورتی که کیک پرتقالی را برای مدت طولانی در فر بپزید ممکن است بافت کیک شما خشک شود. به خاطر داشته باشید که بی‌توجهی به مقدار دقیق مواد اولیه این کیک نیز موجب خشک شدن بافت آن می‌شود. حذف روغن یا کاهش مقدار آن نیز موجب خشک شدن بافت این کیک می‌شود.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کیک پرتقالی

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت کیک با آب پرتقال اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این کیک حتما از مواد اولیه تازه و باکیفیت استفاده کنید.برای آماده کردن پوست پرتقال حتما قسمت رنگی پوست پرتقال را با رنده یا چاقو جدا کنید تا طعم کیک شما تلخ نشود.اگر به آب پرتقال تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از آب پرتقال پالپ دار بسته بندی نیز استفاده کنید.برای پخت این کیک در فر برقی بهتر است دمای فر را روی ۱۶۵ تا ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.برای این که بافت کیک شما لطیف‌تر شود، حتما آرد را ۳ بار الک کنید.به منظور پخت کیک پرتقال بدون آب پرتقال می‌توانید پوست نازک پرتقال را جدا و آن را میکس کنید و از پوره پرتقال استفاده کنید.در برخی رسپی‌ها نیز برای درست کردن کیک پرتقال از اسانس پرتقال همراه با پوست پرتقال رنده شده استفاده می‌شود.قبل از پخت این کیک همه مواد را از نیم ساعت زودتر از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.بعد از اضافه کردن آرد به مایه کیک باید مواد را تنها در حد ترکیب شدن هم بزنید. هم زدن زیاد کیک در این مرحله موجب از بین رفتن پف آن می‌شود.برای مزه دار کردن این کیک می‌توانید چند قطره اسانس پرتقال نیز به آن اضافه کنید.قبل از پخت کیک حتما فر را از ۱۰ دقیقه قبل گرم کنید تا کیک به خوبی پف کند.در ۲۰ دقیقه اول پخت کیک به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید، این کار موجب از بین رفتن پف کیک می‌شود.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه کیک با آب پرتقال و همه فوت‌وفن های درست کردن این کیک اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این کیک خوشمزه را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر