- 2025-05-03
- 5 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
طرز تهیه کوکی پنیری توت فرنگی؛ خوشمزه و آسان

مناسب برای
4-5 نفر
زمان آمادهسازی
50-60 دقیقه
زمان پخت
10-12 دقیقه
کوکی یکی از محبوبترین و خوشمزهترین شیرینیهایی است که میتوانید آن را به راحتی در خانه در طعمهای بسیار مختلفی آماده کنید. اگر علاقمند به طعم شیرینیهای میوهای هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این کوکی جذاب غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کوکی پنیری توت فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی کوکی پنیری توت فرنگی، ابتدا کره نرم شده و شکر را با همزن ترکیب کنید تا کرمی شوند. سپس تخممرغها، آرد الک شده و وانیل را اضافه و ترکیب کنید.
در ادامه پنیر خامهای، بیکینگپودر و توت فرنگیهای تازه و نگینی خرد شده را به مخلوط بیفزایید. پس از استراحت کردن مواد در فریزر کوکیها را در فر بپزید.
رسپی این کوکیهای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کوکی پنیری توت فرنگی برای ۵ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازتوت فرنگی خرد شده۲ پیمانهآرد سفید قنادی۲ پیمانهتخم مرغ۲ عددکره۱۰۰ گرمشکر۱ پیمانهپنیر خامهای۲۰۰ گرمبیکینگ پودر۱ قاشق چایخوریوانیل۱ قاشق چایخوری
مرحله اول: کره و شکر را با هم ترکیب کنید
کره هم دمای محیط را در کاسه بزرگی بریزید.
شکر را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی ۷-۸ دقیقهای مواد را هم بزنید تا بافتی کرمی و یکدست حاصل شود.
مرحله دوم: تخممرغ و وانیل را اضافه کنید
تخممرغهای هم دمای محیط را یکییکی به ترکیب درون کاسه اضافه و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک توت فرنگی با توت فرنگی تازه
مرحله سوم: آرد و بیکینگپودر را اضافه کنید
آرد و بیکینگپودر را در کاسهای جداگانه با هم ترکیب کنید.
ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید. الک کردن آرد موجب هوادهی شدن ذرات آن و بهتر شدن بافت کوکی میشود.
مواد خشک را کم کم به محتوای درون کاسه اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم: پنیر خامهای را اضافه کنید
پنیر خامهای هم دمای محیط را به مواد کوکی اضافه و ترکیب کنید. خمیر نهایی کوکی باید بافتی نرم و لطیف داشته باشد.
مرحله پنجم: توت فرنگیها را اضافه کنید
توت فرنگیها را در ظرف مناسبی بریزید و با آب سرد به خوبی بشویید.
آنها را در آبکش بگذارید تا آب اضافیشان گرفته شود. سپس با کمک چاقو کلاهک سبز توت فرنگیها را جدا سازید و آنها را به صورت نگینی خرد کنید.
توت فرنگیهای خرد شده را به خمیر اضافه کنید و باز هم به صورت دورانی ترکیب کنید تا توت فرنگیها به طور یکنواخت در خمیر پخش شوند.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله ششم: خمیر کوکی را در یخچال بگذارید
روی خمیر را بپوشانید و آن را ۲۰-۳۰ دقیقهای در یخچال بگذارید.
مرحله هفتم: فر را آماده کنید
فر برقی یا گازیتان را روشن کنید تا فر پیش از شروع فرایند پخت به خوبی گرم شود.
از پیش گرم کردن فر تاثیر مثبتی در بافت کوکی شما دارد. کف سینی فر را نیز با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای توت فرنگی فرانسوی
مرحله هشتم: کوکیها را بپزید
پس از استراحت خمیر را از یخچال خارج کنید. با قاشق از خمیر بردارید و با فاصله مناسب روی سینی قرار دهید.
سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و اجازه دهید کوکیها به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه بپزند.
مرحله نهم: کوکیها را سرو کنید
بعد از خنک شدن، کوکیها را در ظرف مناسب بچینید.
برای تزیین میتوانید از توت فرنگی تازه استفاده کنید و کوکیهای جذابتان را در کنار فنجانی چای یا قهوه نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کوکی پنیری توت فرنگی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کوکی پنیری توت فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
اگر توت فرنگیها بیش از حد آبدار هستند، آنها را با دستمال خشک کنید تا خمیر شل نشود.آرد را حتماً چند بار الک کنید تا بافت کوکی سبکتر شود.از هم زدن زیاد خمیر بعد از افزودن آرد پرهیز کنید تا کوکی سفت نشود.افزودن مقدار کمی پوست لیموی رنده شده میتواند عطر دلپذیری به کوکیها بدهد.اضافه کردن یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت باعث تردتر شدن کوکی میشود.پنیر خامهای را از برندهایی انتخاب کنید که طعم شور زیادی نداشته باشند.برای تزیین نهایی، مقداری پودر قند روی کوکیها بپاشید.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کوکی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه کوکی پنیری توت فرنگی از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه