طرز تهیه کوکی میوه خشک+ نکات و فوت‌وفن ها

کوکی میوه خشک، یک میان‌ وعده خوشمزه، کم‌دردسر و پرخاصیت است که می‌توان به‌ آسانی آن را در منزل آماده…
طرز تهیه کوکی میوه خشک+ نکات و فوت‌وفن ها

کوکی میوه خشک، یک میان‌ وعده خوشمزه، کم‌دردسر و پرخاصیت است که می‌توان به‌ آسانی آن را در منزل آماده کرد. این کوکی به عنوان یک تغذیه سالم برای کودکان نیز کاربرد دارد. با ما در مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه کوکی میوه خشک و نکات و فوت‌فن‌ های آن آشنا شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای پخت این کوکی خوشمزه مواد خشک که شامل آرد، بیکینگ‌ پودر، شکر قهوه‌ای، شکر سفید، وانیل و میوه خشک است را با هم ترکیب کنید. سپس کره و تخم‌مرغ را نیز به صورت جداگانه با هم مخلوط کنید. در نهایت این دو را با یکدیگر ترکیب کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

اجازه دهید خمیر کوکی ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت کند. بعد از این مدت خمیر را به صورت گرد شکل دهید و در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید. رسپی این کوکی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کوکی میوه خشک

مواد لازممقدار مورد نیازمیوه خشک۲۰۰ گرمآرد قنادی۲۰۰ گرمبیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوریشکر قهوه‌ای۹۰ گرمشکر سفید۵۰ گرموانیل۱/۴ قاشق چای‌خوریکره۱۵۰ گرمتخم مرغ۱ عدد

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه کوکی میوه خشک

مدت زمان آماده‌سازی: ۶۰ الی ۹۰ دقیقهاین مقدار مورد اولیه ۲۰ تا ۲۵ کوکی به شما می‌دهد.درجه سختی: آسان

مرحله اول: مخلوط کردن مواد خشک

در مرحله اول آرد قنادی، شکر قهوه‌ای و سفید، وانیل، میوه خشک و بیکینگ‌ پودر را با یکدیگر مخلوط کنید. این کار را تا مرحله‌ای ادامه دهید که مخلوطی همگن از مواد خشک در اختیار داشته باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی انار

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد تر

در این مرحله لازم است تخم‌مرغ و کره‌ای که هم‌دمای محیط شده‌اند را با یکدیگر مخلوط کنید. برای این کار بهتر است از همزن برقی استفاده کنید. این مرحله را تا جایی ادامه دهید که مخلوط مورد نظر کمی حجم بگیرد.

مرحله سوم: ترکیب نهایی مواد

مواد خشک و تر را با یکدیگر مخلوط کنید. برای این کار می‌توانید از همزن دستی یا حتی قاشق استفاده کنید. بعد از این که مواد شما به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند روی آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید خمیر کوکی ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند.

مرحله چهارم: شکل دادن به خمیر

خمیر کوکی را از یخچال خارج کرده و به اندازه دلخواه از خمیر کوکی بردارید. این خمیر را به صورت گرد شکل داده و با کف دست، کمی آن را نازک و تخت کنید. سپس کوکی‌ها را با کمی فاصله از یکدیگر روی سینی فر بچینید.

اندازه هر کوکی را می‌توانید با توجه به سلیقه خود، تنظیم کنید اما مهم است که کوکی‌ها را خیلی ضخیم درست نکنید که خوب مغز پخت شود. بعد از چیدن کوکی‌ها در سینی، آن را مجددا برای ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خمیر به‌ خوبی استراحت کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی هندوانه‌ای

مرحله پنجم: پخت کوکی

فر را از ۱۰ دقیقه قبل از شروع پخت با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سپس سینی کوکی‌ها را داخل فر بگذارید و اجازه دهید بین ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزد. هنگامی که کوکی‌ها تغییر رنگ دادند و رنگی طلایی پیدا کردند آن‌ها را از فر خارج کنید.

برای جلوگیری از خرد شدن کوکی‌ها، اجازه دهید که به‌ خوبی قبل از برداشتن آن‌ها از روی سینی خنک شوند. می‌توانید بعد از خنک شدن کوکی میوه خشک آن را در ظرف دلخواه بچینید. اگر قصد نگهداری این کوکی در یخچال یا فریزر را دارید می‌توانید آن را در ظرف در بسته به مدت یک هفته نگهداری کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کوکی میوه خشک

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کوکی میوه خشک

در ادامه با نکاتی آشنا خواهیم شد که به شما کمک می‌کند یک کوکی میوه خشک خوشمزه و بی‌نقص درست کنید.

بهتر است برای این که مواد تر بهتر فرم بگیرند، ابتدا تخم‌مرغ را به‌ تنهایی خوب با همزن مخلوط کنید و سپس کره را به آن اضافه کنید.اگر می‌خواهید بوی زهم تخم‌مرغ بهتر گرفته شود، می‌توانید در هنگام همزدن تخم‌مرغ وانیل را مستقیم به آن اضافه کنید و همراه با تخم‌مرغ آن را به‌ خوبی با همزن برقی مخلوط کنید.اگر می‌خواهید کوکی‌های شما پف‌دارتر شوند، بیکینگ‌ پودر را بعد از ترکیب مواد خشک و تر با یکدیگر و در مرحله آخر اضافه کنید و سپس مواد را در حدی که خوب مخلوط شوند، به آرامی با همزن دستی مخلوط کنید.مدت زمان استراحت مواد بسیار مهم است. بگذارید مواد به‌ خوبی و به‌ قدر کافی استراحت کنند.به هیچ عنوان از میوه تازه در این ترکیب به جای میوه خشک استفاده نکنید.می‌توانید بنا بر ذائقه خود کمی پودر کاکائو یا پودر قهوه هم به ترکیب مواد کوکی اضافه کنید.بهتر است میوه‌های خشک را برای درست کردن این کوکی کمی خرد کنید.می‌توانید به جای شکر قهوه‌ای از شکر سفید استفاده کنید، البته در این شرایط رنگ کوکی به‌ خوبی هنگامی که از شکر قهوه‌ای استفاده می‌کنید نخواهد بود.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا، طرز تهیه کوکی میوه خشک را برای شما شرح دادیم. امیدواریم که این کوکی را برای دورهمی‌ها و عصرانه‌های خود بپزید و از صرف آن در کنار چای و قهوه لذت ببرید.

شراره هستم و اینجا سعی دارم با قلمم، شما را به دنیای گردشگری، مد و فشن، آشپزی و… ببرم. پس اگر به دنبال ایده‌های جدید و سبک زندگی متفاوت هستید، اینجا دقیقا جای شماست.

منبع خبر