طرز تهیه کتلت کلم برگ؛ سبک و خوشمزه

مناسب برای 4 نفر زمان آماده‌سازی 20 دقیقه زمان پخت 20 دقیقه کتلت کلم برگ یک غذای خوشمزه و گیاهی…
طرز تهیه کتلت کلم برگ؛ سبک و خوشمزه

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

20 دقیقه

کتلت کلم برگ یک غذای خوشمزه و گیاهی است که برای درست کردن آن از کلم برگ خرد شده با سبزیجات مختلف استفاده می‌شود. برخی افراد نیز این کتلت را با گوشت چرخ کرده یا مرغ آماده می‌کنند. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه کتلت کلم برگ به ۶ روش مختلف و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این کتلت خوشمزه آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این کتلت خوشمزه ابتدا باید پیاز را همراه با سیر و کلم برگ‌های خرد شده در روغن تفت دهید و کمی بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.

اجازه دهید مواد کتلت کاملا خنک شوند. کمی بعد پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه دلخواه و تخم مرغ را اضافه و مایه کتلت را در روغن سرخ کنید.

برای درست کردن کتلت کلم برگ بدون گوشت می‌توانید از مقداری هویج و سبزیجات خرد شده استفاده کنید. می‌توانید این کتلت را با مرغ چرخ کرده، سیب زمینی و آرد نشاسته نیز آماده کنید.

به منظور درست کردن این کتلت در فر نیز باید مواد را در قالب بریزید و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید. رسپی این غذای ساده را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کتلت کلم برگ با گوشت چرخ کرده برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازکلم برگ۵۰۰ گرمگوشت چرخ کرده۲۰۰ گرمپیاز۱ عدد متوسطسیر۲ عدد متوسطتخم مرغ۱ عددنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازمادویه دلخواهبه مقدار لازمروغن سرخ کردنیبه مقدار لازمپودر سوخاری۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مرحله اول: کلم برگ‌ها را خرد کنید

برای شروع باید کلم سفیدها را بشویید و خوب خشک کنید.

سپس کلم‌ها را به صورت ریز خرد یا رنده کنید و در یک کاسه بریزید و کنار بگذارید. برای خرد کردن کلم‌ها می‌توانید از غذاساز نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت گل کلم با گوشت چرخ کرده

مرحله دوم: پیاز و سیر را تفت دهید

پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. در ادامه آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و برای چند دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک شوند.

سپس سیر را خرد و اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

مرحله سوم: کلم برگ‌ها و گوشت را اضافه کنید

در این مرحله باید کلم برگ‌های خرد شده را در ماهیتابه بریزید و همراه با پیاز و سیر تفت دهید تا نرم شوند.

در ادامه گوشت چرخ کرده را به سایر مواد کتلت اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

سپس شعله گاز را خاموش کنید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: مایه کتلت را آماده کنید

صبر کنید تا همه مواد به خوبی خنک شوند، سپس مقداری پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه دلخواه و تخم مرغ به مواد کتلت اضافه کنید.

مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در این مرحله بهتر است مایه کتلت را با دست ورز دهید تا یکدست شوند.

مرحله پنجم: کتلت‌ها را سرخ کنید

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. کمی از مواد کتلت را بردارید و با دست به آن فرم دهید.

سپس آن را در ماهیتابه قرار دهید و در روغن داغ سرخ کنید.

همه کتلت‌ها را به همین روش آماده کنید تا طلایی شوند. زمانی که یک سمت کتلت‌ها سرخ شد، آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت سیب زمینی و اسفناج

مرحله ششم: کتلت‌ها سرو کنید

بعد از این که کتلت‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

در ادامه می‌توانید این کتلت‌ها را با خیار شور، کاهو و گوجه فرنگی خرد شده سرو کنید.

برای درست کردن کتلت کلم برگ از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود. در ادامه به محبوب‌ترین روش‌های درست کردن کتلت کلم برگ اشاره شده است.

کتلت کلم برگ با مرغ

برای درست کردن کتلت کلم برگ با مرغ می‌توانید گوشت را حذف و از مقداری مرغ چرخ کرده یا مرغ پخته و ریش ریش شده برای این کتلت استفاده کنید. سایر مراحل پخت این کتلت مثل روش قبل است.

کتلت کلم برگ در فر

برای درست کردن این کتلت در فر باید مایه کتلت را به روشی که گفته شد، آماده کنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. کف و دیواره‌های یک قالب را چرب کنید.

بعد مایه کتلت را در قالب بریزید و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا آماده شود. برای این که سطح کتلت‌ها به خوبی طلایی شود، می‌توانید ۵ دقیقه نهایی پخت، گریل یا شعله بالای فر را روشن کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت هویج

کتلت کلم برگ بدون گوشت

برای درست کردن کتلت کلم برگ بدون گوشت می‌توانید از ترکیب پیاز، سیر، کلم برگ خرد شده همراه با مقداری هویج رنده شده، ذرت و نخود فرنگی استفاده کنید. در ادامه ادویه‌ها و تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و کتلت را در روغن سرخ کنید.

کتلت کلم برگ با سیب زمینی

برای درست کردن کتلت کلم برگ با سیب زمینی باید از ترکیب کلم برگ خرد شده، سیب زمینی آب پز، فلفل سبز خرد شده، برگ کاری، گشنیز تازه خرد شده، آرد و خرده نان استفاده کنید.

برای درست کردن این کتلت باید کلم برگ خرد شده را با سیب زمینی آب پز له شده، فلفل سبز خرد شده و سایر مواد ترکیب کنید. مایه کتلت را به هر شکلی که دوست دارید فرم دهید.

سپس کتلت‌ها را اول در کمی آب و بعد در ظرف خرده نان بغلتانید. در انتها کتلت‌ها را در روغن سرخ کنید تا آماده شوند.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کتلت کلم برگ

کتلت کلم برگ با نشاسته ذرت

برای درست کردن این کتلت باید کلم برگ‌ها را با غذاساز خرد کنید. سپس مقداری نشاسته ذرت، آرد گندم، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید. کمی روغن در ماهیتابه بریزید و بعد مایه کتلت را در روغن داغ سرخ کنید تا آماده شود.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کتلت کلم برگ

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت کتلت کلم برگ اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این کتلت خوشمزه می‌توانید از هر ادویه‌ای که دوست دارید استفاده کنید.اگر به سیر دسترسی ندارید، می‌توانید برای پخت این کتلت از مقداری پودر سیر استفاده کنید.برای درست کردن کتلت کلم برگ با گوشت چرخ کرده می‌توانید گوشت را بدون تفت دادن به مواد کتلت اضافه کنید.برای درست کردن کتلت کلم سفید می‌توانید کلم برگ‌ها را با چرخ گوشت یا غذاساز خوب میکس و بعد از صافی رد کنید تا آب اضافه‌شان گرفته شود.به منظور جلوگیری از شل شدن مواد کتلت می‌توانید به جای پودر سوخاری از مقداری آرد نخودچی، آرد ذرت یا آرد سفید نیز استفاده کنید.بعد از آماده کردن مواد کتلت باید برای چند دقیقه مایه کتلت را با دست ورز دهید تا مواد به خوبی منسجم شوند.در برخی رسپی‌ها برای درست کردن این کتلت از مقداری پودر انبه نیز استفاده می‌کنند.برای جلوگیری از شل شدن مواد کتلت بهتر است آب پیاز را بگیرید و دور بریزید.برای خرد کردن کلم برگ می‌توانید آن را در غذاساز بریزید.به منظور نرم شدن کلم برگ‌ها می‌توانید آن‌ها را خرد کنید و بعد همراه با مقدار کمی آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بجوشانید. در ادامه باید کلم‌ها را آبکش کنید و خوب فشار دهید تا آب اضافه‌شان خارج شود.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه کتلت کلم برگ و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این کتلت را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر