- 2024-12-14
- 9 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای سنتی
طرز تهیه کباب ترش تابهای برای شب یلدا+ نکات و فوتوفن ها
کباب ترش تابهای یکی از غذاهای جذاب و خوشمزهای است که میتوانید آن را برای شب یلدا طبخ و در کنار عزیزانتان میل کنید. این غذا به روشهای متنوعی آماده میشود؛ اما اگر به دنبال یک روش ساده و خوشمزه هستید به شما توصیه میکنیم که این آموزش را از دست ندهید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کباب ترش تابهای را به شما آموزش خواهیم داد تا بتوانید این غذای لذیذ را به بهترین شکل در خانه بپزید.
نگاهی سریع به روش پخت
ابتدا گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز آبگیری شده مزهدار کنید. به خوبی ورز دهید و یک دست ته تابه پهن کنید. هر دو طرف کباب را به خوبی سرخ کنید. سپس پیازی را رنده کنید و تفت دهید تا سبک شود.
در ادامه رب انار، گردو خرد شده و ادویههای دیگر را به آن اضافه کنید تا سس غلیظی به دست آید. سس را به کباب اضافه کنید تا طعم ترش و خوشعطر آن افزایش یابد. در نهایت کته یا پلو تازه بپزید و در کنار کباب ترش جذابتان سرو کنید. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کباب ترش تابهای
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرمپیاز۲ عددنمک و فلفلبه مقدار لازمزردچوبه۱ قاشق چایخوریرب انار۲ قاشق غذاخوریگردو خرد شده۱ پیمانهدانه انار و خلال پستهبه مقدار دلخواهآب۱ پیمانهروغن مایعبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه کباب ترش تابهای
مدت زمان آمادهسازی: ۱۵-۲۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۲۵-۳۵ دقیقهمناسب برای: ۳-۴ نفردرجه سختی: متوسط
مرحله اول: رنده کردن پیاز
یکی از پیازها را پوست بگیرید و بشویید. با کمک رنده ریز آن را رنده کنید.
پوره پیاز را درون صافی کوچکی بریزید و آب آن را به خوبی بگیرید.
مرحله دوم: آمادهسازی مواد کباب تابهای
پیاز آب گرفته شده، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را درون کاسه مناسبی بریزید.
همه مواد را به خوبی با هم ورز دهید تا بافت یکدست و منسجمی به خود گیرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مشتی کباب (کباب زردک)
مرحله سوم: پخت اولیه کباب
کمی روغن در تابه نچسبی بریزید و تابه را روی حرارت ملایم گذارید. گوشت را ته تابه با دست پهن کنید.
۷-۸ دقیقهای زمان دهید تا یک طرف گوشت به خوبی سرخ شود. سپس آن را بچرخانید تا سمت دیگر گوشت طلایی و برشته شود.
پس از کباب شدن هر دو طرف حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار گذارید.
مرحله سوم: آمادهسازی سس کباب ترش
دومین پیاز را بشویید و پس از پوست گرفتن آن را به صورت نگینی خرد کنید.
تابه دیگری را روی حرارت گذارید و کمی روغن درون آن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید. کمی تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود.
در همین مرحله مقداری زردچوبه، نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله چهارم: افزودن گردو، رب انار و آب
مغز گردو را با کمک چاقو خرد کنید. گردوهای خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی گردوها گرفته شود.
رب انار را در همین مرحله به سس اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس آب را به سس بیفزایید و ۵-۷ دقیقهای زمان دهید تا با حرارت کم سس بپزد و کمی غلیظ شود.
در این مرحله به جای آب میتوانید از آب انار طبیعی نیز استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تابهای
مرحله پنجم: پخت کباب تابهای با سس ترش
سس ترش را به کباب تابهای پخته شده اضافه کنید. تابه کباب را روی حرارت کم گذارید و درب آن را ببندید.
۱۵-۲۰ دقیقهای زمان دهید تا کباب با سس بپزد و طعم و مزه سس را به خوبی به خود بگیرد.
مرحله ششم: تزیین و سرو غذا
کباب تابهای را در ظرف سرو بریزید و با دانههای انار یا خلال پسته تزیین کنید.
برنج را به صورت کته یا پلو بپزید و در کنار کباب جذابتان سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کباب ترش تابهای
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم کباب ترش تابهای اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
استفاده از گوشت چرخکرده با درصد چربی مناسب باعث میشود کبابها نرم و آبدار شوند.افزودن ادویههایی مانند دارچین یا زیره سیاه میتواند طعم کبابها را متفاوت کند.افزودن مقداری محلول زعفران عطر و طعم سس کباب را بیشتر میکند.پیاز آبگیری شده باعث میشود کبابها طعم ملایمتر و در زمان سرخ کردن انسجام بیشتری داشته باشد.حرارت مناسب هنگام سرخ کردن باعث میشود کبابها به خوبی پخته شوند بدون اینکه از بیرون بسوزند.استفاده از تابهای با پوشش نچسب میتواند از چسبیدن کبابها به تابه جلوگیری کند.میتوانید مقداری سماق به مواد کباب اضافه کنید. سماق طعمی ترش و خوشایند به کبابها میبخشد.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کباب ترش تابهای خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه این کباب از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه