- 2025-08-02
- 5 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه پودینگ با سس آلبالو؛ ساده و خوشمزه
مناسب برای
2-3 نفر
زمان آمادهسازی
4-5 ساعت
زمان پخت
15-20 دقیقه
پودینگ با سس آلبالو یکی از دسرهای خاص و شیکی است که میتوانید به راحتی در منزل آن را آماده کنید. این دسر علاوه بر ظاهر زیبا طعمی منحصر به فرد نیز دارد که توجه هر کسی را به خود جلب میکند. اگر به دنبال یک دسر خنک برای تابستان هستید یا میخواهید برای مهمانیتان یک انتخاب متفاوت داشته باشید، این رسپی مناسب شما است. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه پودینگ با سس آلبالو را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی این دسر، ابتدا پایهی پودینگ را با شیر، نشاسته، شکر، کره و خامه آماده کنید. بعد از اینکه خوب غلیظ شد، در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
سس آلبالویی با ترکیب میوههای تازه، شکر و نشاسته را آماده کنید. پس از خنک شدن سس و بستن پودینگ، آنها را با هم ترکیب و تزیین کنید.
رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات بیشتر در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای پودینگ برای 3 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازشیر2 لیوانشکر4 قاشق غذاخورینشاسته ذرت2 قاشق غذاخوریوانیل½ قاشق چایخوریخامه صبحانه3 قاشق غذاخوریکره25 گرمگلاب یا هل (دلخواه)چند قطره
مواد لازم برای سس آلبالو
مواد لازممقدار مورد نیازآلبالو بدون هسته2 لیوانشکر1/2 لیواننشاسته ذرت1 قاشق غذاخوریآب1/2 لیوانآب لیمو تازه1 قاشق چایخوریاسانس آلبالو یا وانیلچند قطره
مرحله اول: مواد پودینگ را با هم ترکیب کنید
شیر سرد، شکر و نشاسته ذرت را در قابلمه مناسبی بریزید و با هم به خوبی ترکیب کنید. این کار باعث میشود نشاسته گلوله نشود. ترکیب را خوب هم بزنید تا کاملاً یکنواخت شود.
در صورت تمایل میتوانید در این مرحله چند قطره گلاب یا پودر هل برای طعمدهی اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ انبه
مرحله دوم: پودینگ را بپزید
قابلمه را روی شعلهی ملایم بگذارید و بهصورت مداوم هم بزنید تا مواد ته نگیرد یا گلوله نشود.
پس از چند دقیقه، هم زدن مواد پودینگ شروع به غلیظ شدن میکند، وقتی مخلوط شبیه به فرنی شد حرارت را خاموش کنید و قابلمه را از روی شعله بردارید.
مرحله سوم: خامه و کره را اضافه کنید
کره و خامه را به مخلوط داغ پودینگ اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا بافت نرم و لطیفی از پودینگ حاصل شود.
سپس وانیل را اضافه و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله چهارم: قالبها را آماده کنید
اگر تمایل دارید پودینگ را در زمان سرو به صورت قالبی در ظرف سرو برگردانید. قالبها را با کمی آب خنک بشویید. این کار باعث میشود هنگام برگرداندن از قالب، دسر راحتتر خارج شود.
اما اگر میخواهید پودینگ را در ظرفهای تک نفره سرو کنید. میتوانید آن را مستقیماً در لیوان یا کاسه بریزید.
مرحله پنجم: دسر را در یخچال بگذارید
قالبهای دسر را حدود ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت و آماده شود.
مرحله ششم: سس آلبالو را آماده کنید
آلبالو، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و در قابلمه کوچکی بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید مخلوط به جوش بیاید.
در یک کاسه کوچک دیگر، نشاسته را با مقدار کمی آب سرد مخلوط کنید تا حل شود، سپس آن را به قابلمه سس اضافه کنید. مواد را مدام هم بزنید تا سس شفاف و غلیظ شود.
سپس چند قطره آبلیمو و در صورت دلخواه، اسانس آلبالو یا وانیل را هم اضافه کنید. پس از آماده شدن، سس را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ماقوت بستنی زعفرانی
مرحله هفتم: دسر را تزیین و سرو کنید
بعد از اینکه پودینگها در یخچال کاملاً بسته شدند، آنها را از قالب خارج کنید یا در همان ظرفها سس پودینگ را به آنها اضافه کنید.
برای تزیین دسر چند برگ نعناع تازه یا آلبالو روی آن قرار دهید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه پودینگ با سس آلبالو
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و ظاهر این دسر خوشمزه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
نشاسته ذرت تازه و باکیفیت استفاده کنید تا بافت نهایی پودینگ صاف و یکدست باشد.سس آلبالو را میتوانید از قبل آماده و فریز کنید تا در مواقع نیاز به سرعت استفاده شود.برای خاصتر شدن طعم، چند قطره اسانس بادام یا آلبالو به پودینگ اضافه کنید.از آلبالوی خشکشده یا کمپوتی هم میتوانید برای آماده سازی سس استفاده کنید؛ ولی توصیه میشود آلبالوی تازه یا فریزری باشد تا رنگ طبیعیتری داشته باشد.بافت نهایی پودینگ باید یکدست، لطیف و بدون ترک باشد؛ اگر احساس کردید پودینگ ترک خورده یا بریده بریده شده، احتمالاً شعله زیاد بوده یا خوب هم زده نشده است.سس را پس از خنک شدن پخش کنید تا ظاهر دسر خراب نشود.آب مورد استفاده برای سس آلبالو حتماً سرد باشد تا نشاسته در آن حل شود و سس گلوله نشود.پودینگ را پس از ریختن در قالب، با نایلون بپوشانید تا سطح آن خشک نشود.برای برگرداندن پودینگ از قالب، کف قالب را چند ثانیه در آب گرم قرار دهید سپس در ظرف برگردانید.این پودینگ با بیسکویت یا لایههای کیک اسفنجی نیز قابل ترکیب است و میتوانید دسر چند لایه بسازید.میتوانید کمی پودر ژلاتین حلشده در شیر را هم به پودینگ اضافه کنید تا استحکام آن بیشتر شود.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این دسر خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه پودینگ با سس آلبالو از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه