- 2025-08-15
- 3 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
طرز تهیه «پنکیک لیمویی» با پنیر خامهای؛ مناسب صبحانه
مناسب برای
2 نفر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
پنکیک یک خوراکی خوشمزه و پرطرفدار در میان کودکان و نوجوانان است. اگر طعم این میانوعده به نظر شما تکراری است، میتوانید به کمک این مطلب در مجله اکالا با طرز تهیه پنکیک لیمویی با پنیر خامهای، آشنا شوید و این پنکینک را با طعم متفاوتی آماده کنید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای تهیه این پنکیک، ابتدا سفیده تخممرغها را جداگانه با همزن برقی هم بزنید تا پف کند. زردهها را با شکر، نمک، کره آبشده و پنیر خامهای مخلوط کرده، سپس آرد را افزوده و هم بزنید.
پوست لیمو را اضافه کرده و سفیدهها را به آرامی با مواد ترکیب کنید. مایه را با ملاقه روی ماهیتابه داغ بریزید و هر دو طرف را تا طلایی شدن بپزید. در پایان میتوانید با پودر قند یا عسل این پنکیک را سرو کنید.
در ادامه با طرز تهیه این پنکیک به صورت گامبهگام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای پنکیک لیمویی برای 2 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازتخم مرغ 3 عددکره آب شده 50 گرمپنیر خامهای ¾ پیمانهنمک 1 پینچشکر 2 قاشق غذاخوریپوست لیموی تازه رنده شده 1 قاشق غذاخوریآرد½ پیمانه
مرحله اول: زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید
زرده و سفیده تخممرغها را جدا کنید. زردهها را کنار بگذارید و سفیدهها را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفت شود و پف کند.
مرحله دوم: زرده تخممرغ را با دیگر مواد مخلوط کنید
زرده تخممرغ را به کمک همزن با شکر، نمک، کره آب شده و پنیر خامهای مخلوط کنید. وقتی مواد یکدست شدند، آرد را به آن اضافه کنید و با همزن دستی مواد را مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مینی پنکیک
مرحله سوم: سفیده تخم مرغ را اضافه کنید
وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند، پوست لیمو تازه رنده شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس سفیده تخم مرغ را هم اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله بهتر است تنها مواد را در یک جهت و به آرامی هم بزنید.
مرحله چهارم: پنکیکها را آماده کنید
یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. سپس به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد را داخل ماهیتابه بریزید. وقتی زیر آن طلایی شد، پنکیک را پشت و رو کنید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.
بعد از آماده شدند پنکیک، میتوانید روی آن پودرقند بپاشید یا آن را به همراه کمی عسل سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی
نکات و فوتوفن های طرز تهیه پنکیک لیمویی
برای آماده کردن پنکیک لیمویی لازم است به نکات زیر توجه داشته باشید:
برای آماده کردن پنکیک بهتر است به هیچ عنوان در ماهیتابه روغن نریزید زیرا این کار باعث به هم ریختن شکل پنکیک و گرد نشدن آن میشود. پنکیک را در ماهیتابه داغ، بدون روغن بریزید و سپس سمت دیگر آن را هم بپزید.اگر میخواهید پنکیک شما پف بیشتری داشته باشد، میتوانید به آن یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر هم اضافه کنید.میتوانید برای تزئین این پنکیک از برشهای لیمو استفاده کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه پنکیک لیمویی با پنیر خامهای آشنا شدیم. این پنکیک انتخابی مناسب، متفاوت و خوشمزه برای صبحانه به شمار میرود. نظرات خود را درباره این پنکیک با ما در بخش نظرات با ما و دیگر خوانندگان مجله اکالا در میان بگذارید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
ارسال دیدگاه