طرز تهیه پانچ هندوانه؛ نوشیدنی مجلسی مهمانی‌ها

مناسب برای 6 تا 8 نفر زمان آماده‌سازی 10 دقیقه پانچ هندوانه یک نوشیدنی خوشمزه و خنک برای روزهای تابستانی…
طرز تهیه پانچ هندوانه؛ نوشیدنی مجلسی مهمانی‌ها

مناسب برای

6 تا 8 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

پانچ هندوانه یک نوشیدنی خوشمزه و خنک برای روزهای تابستانی است. این پانچ را می‌توان به سرعت و با صرف کمتر از 10 دقیقه با میوه‌های خنک و تابستانی آماده کرد. با ما در این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه پانچ هندوانه آشنا شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن پانچ هندوانه، هندوانه‌ای خنک را خرد کرده و پوره کنید. آب هندوانه را از صافی رد کنید. همه میوه‌ها را بشویید و اسلایس کنید.

اسلایس میوه، آب هندوانه، عسل و آب گازدار را ترکیب کرده و با برگ‌های نعناع تازه تزئین کنید. در ادامه با طرز تهیه پانچ هندوانه به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای پانچ هندوانه برای 8 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازهندوانه1 عدد متوسطپرتقال خونی1 عددلیمو ترش1 عددنعناع تازه1 دستهفلفل هالوپینو2 عددفلفل قرمز3 عددآب گازدار1 لیترعسل2 قاشق غذاخوری

مرحله اول: هندوانه را پوره کنید

پوست هندوانه را گرفته، آن را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کرده و سپس داخل میکسر پوره کنید.

عسل را هم به هندوانه اضافه کنید و مجددا در میکسر مخلوط کنید تا طعم عسل به صورت یکدست در آب هندوانه پخش شود.

پوره هندوانه را از صافی رد کنید. آب هندوانه را درون فلاسکی بزرگ بریزید.

مرحله دوم: میوه‌ها را اسلایس کنید

همه میوه‌ها از جمله پرتقال، لیمو ترش و فلفل‌ها را خوب بشویید.

سپس با یک چاقوی تیز به صورت حلقه حلقه اسلایس کنید. اسلایس‌های میوه را داخل آب هندوانه بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه یخ در بهشت هندوانه

مرحله سوم: آب گازدار را به آب میوه اضافه کنید

آب گازدار را روی دیگر مواد در فلاسک بریزید. برگ‌های نعناع را خوب بشویید و به پانج اضافه کنید.

کمی پانچ را هم بزنید تا مواد یکدست شوند. پانچ هندوانه شما آماده است.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پانچ هندوانه

پانچ هندوانه و خیار

پانچ هندوانه و خیار یکی از انواع پرطرفدار پانچ هندوانه در تابستان است. برای آماده کردن این نوشیدنی تنها کافی است 4 پیمانه خیار اسلایس شده را با آب هندوانه و آب گازدار و لیمو اسلایس شده ترکیب کنید و از این نوشیدنی خنک تابستانی لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکتل طالبی و هندوانه

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پانچ هندوانه

در ادامه به چند نکته مهم برای درست کردن پانچ هندوانه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

در صورت تمایل می‌توانید به جای آب گازدار کلاسیک از آب گازدار لیمویی استفاده کنید. با توجه به شیرینی آب گازدار طعم‌دار، در این صورت نیازی به استفاده از عسل نیست.می‌توانید داخل پانچ اسلایس‌های مرکبات دلخواه خود را اضافه کنید. ریختن آناناس، گریپ فروت و انبه علاوه بر پرتقال و لیمو، در پانچ هندوانه رایج است.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه پانچ هندوانه آشنا شدیم. این پانچ یک نوشیدنی مناسب برای مجالس و مهمانی‌های تابستانی است. اگر شما هم از دوستداران نوشیدنی‌های خنک با طعم مرکبات هستید، این پانچ را از دست ندهید.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر

بیا تو صدا