طرز تهیه پامپکین اسپایس لاته؛ نوشیدنی مشهور پاییزی استارباکس

مناسب برای 2 نفر زمان آماده‌سازی 5 دقیقه زمان پخت 5 دقیقه پامپکین اسپایس لاته یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های پاییزی…

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

5 دقیقه

زمان پخت

5 دقیقه

پامپکین اسپایس لاته یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های پاییزی در سراسر جهان است. این نوشیدنی با پوره کدو حلوایی آماده می‌شود و عطر و طعم آن متفاوت و پاییزی است. در ادامه این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه پامپکین اسپایس لاته آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن پامپکین اسپایس لاته، شیر را به همراه شکر و پوره کدو حلوایی، در ماهیتابه روی حرارت قرار دهید. قبل از جوشیدن شیر حرارت را خاموش کنید و به آن وانیل و ادویه‌ها را اضافه کنید.

در هر لیوان ۱ تا ۲ شات اسپرسو بریزید و روی آن ترکیب شیر را اضافه کنید. پامپکین لاته را با خامه فرم گرفته و پودر ادویه پای کدو حلوایی یا پودر دارچین تزئین و سرو کنید.

در ادامه با طرز تهیه این نوشیدنی به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای پامپکین اسپایس لاته برای 2 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازاسپرسو داغ۲ تا ۴ شاتشیر۲ فنجانپوره کدو حلوایی۲ قاشق غذاخوری یا بیشتر بنا بر ذائقهشکر۱ قاشق غذاخوریوانیل۱/۴ قاشق چای‌خوریادویه پای کدو حلوایی (اختیاری)۱/۲ قاشق چای‌خوریخامه فرم گرفته (اختیاری)به میزان لازم

مرحله اول: شیر را گرم کنید

شیر را با پوره کدو حلوایی و شکر روی حرارت ملایم گرم کنید. ترکیب را هم بزنید تا گرم شود اما نگذارید شیر شروع به جوشیدن کند.

مرحله دوم: وانیل را اضافه کنید

وقتی حرارت شیر نزدیک به جوشیدن شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

ادویه پای کدو حلوایی را هم در این مرحله به لاته اضافه کنید.

استفاده از ادویه پای کدو حلوایی اختیاری است اما بنا بر تجربه من طعم لاته را بسیار بهتر می‌کند. این ادویه را می‌توانید در منزل هم آماده کنید.

اگر از ادویه پای کدو حلوایی استفاده نمی‌کنید ۱/۲ قاشق چای‌خوری دارچین به لاته اضافه کنید.

مرحله سوم: اسپرسو را در لیوان‌ها بریزید

در هر لیوان ۱ یا ۲ شات اسپرسو بریزید. روی هر کدام نیمی از ترکیب شیر را بریزید.

روی هر لیوان از نوشیدنی را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.

روی خامه می‌توانید کمی ادویه پای کدو حلوایی یا پودر دارچین بریزید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه پامپکین اسپایس لاته

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه لاته خوش‌طعم کافی‌شاپی

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه پامپکین اسپایس لاته

در ادامه به چند نکته مهم برای درست کردن این نوشیدنی خوشمزه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

در هنگام سرو این نوشیدنی می‌توانید یک چوب دارچین بلند را به جای یک قاشق بلند در هر لیوان بگذارید تا هم به نوشیدنی طعم و عطر بهتری بدهد و هم ظاهر آن را زیباتر کند.می‌توانید به این لاته ۱/۴ قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل، پودر جوز هندی و میخک اضافه کنید.می‌توانید از انیسون برای تزئین روی پامپکین لاته استفاده کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه پامپکین اسپایس لاته آشنا شدیم. این نوشیدنی یک نوشیدنی پر ادویه و خوشمزه است. این لاته به دلیل عطر و طعم پاییری خود یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های پاییزی در سراسر جهان است.

منبع: inspiredtaste.net

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر