- 2025-06-14
- 4 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای فرنگی
طرز تهیه پاستا گوجه و سیر برای عاشقان غذاهای ساده

مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
15 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
انواع پاستا، غذاهایی ساده و خوشمزه هستند که میتوان آنها را به سرعت آماده کرد. یکی از پاستاهای پرطرفدار، پاستای گوجه و سیر است که هم میتوان آن را به صورت پایه آماده کرد و هم میتوان به آن کوفته گوشت یا قارچ اضافه کرد. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه پاستا گوجه و سیر آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای پخت پاستا گوجه و سیر، گوجهها را در آب جوش بریزید و سپس پوست آنها را بکنید. گوجههای پوست گرفته را خرد کنید. پاستا را با توجه به دستورالعمل روی بسته در آبجوش بپزید و آبکش کنید.
روی رشتههای پاستا آب سرد نریزید و آنها را به کمی روغن زیتون آغشته کنید. سیر ساطوری را در روغن زیتون تفت دهید، سپس رب، گوجههای خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.
رشتههای پاستا را به همراه ریحان خرد شده به سس اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون درب، روی حرارت بماند. بعد از این مدت پاستا شما آماده است. میتوانید این پاستا را با پارمزان رنده شده و ریحان تازه تزئین کنید.
رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای پاستا گوجه و سیر برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازگوجه فرنگی1 کیلوگرمپاستا200 گرمسیر4 حبهرب گوجه1 قاشق غذاخورینمک و فلفلبه میزان لازمریحان تازه خرد شده1 قاشق غذاخوریپنیر پارمزان¼ فنجانروغن زیتونبه مقدار کافی
مرحله اول: پوست گوجه را بگیرید
گوجهها را بشویید. در انتهای هر گوجه یک برش ضربدری شکل ایجاد کنید.
گوجهها را در آب جوش بریزید. بعد از 10 دقیقه آنها را از آب بیرون بیاورید و پوستشان را به راحتی از آنها جدا کنید.
گوجهها را خرد کنید و کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا نخودفرنگی
مرحله دوم: پاستا را آماده کنید
در یک قابلمه بزرگ مقداری آب را با کمی نمک بجوشانید.
پاستاها را با توجه به دستورالعمل درج شده روی بسته برای مدت زمان کافی بجوشانید، سپس آبکش کنید.
مرحله سوم: سیر را تفت دهید
کمی روغن زیتون در کف یک ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود.
سیر را ساطوری کنید و داخل روغن تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر کند.
بعد از تغییر رنگ سیر، رب را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا تغییر رنگ بدهد.
مرحله چهارم: گوجه را به ماهیتابه اضافه کنید
گوجههای خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. نمک و فلفل را اضافه کنید.
حرارت را کم کرده و در ماهیتابه را بگذارید تا مواد به جوش بیایند و بپزند تا وقتی که رشتههای پاستا آماده شوند.
مرحله پنجم: رشتههای پاستا را اضافه کنید
بعد از آبکش کردن پاستا، آن را با آب سرد آبکشی نکنید.
کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس رشتهها را در ماهیتابه بریزید.
همزمان ریحان خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنه آل پولو؛ پاستای مرغ با سبکی متفاوت
مرحله ششم: پاستا را سرو کنید
حرارت را تا حد امکان کم کنید. بگذارید رشتهها در سس حدود 5 دقیقه روی حرارت بمانند، سپس پاستا را سرو کنید.
برای تزئین از برگ ریحان تازه و پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه پاستا گوجه و سیر
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن این پاستای خوشمزه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
پاستا گوجه و سیر را میتوان با کوفته گوشت هم سرو کرد.این پاستا یکی از پاستاهای پرطرفدار با طعمی ساده است، اما در صورت تمایل میتوانید به آن کمی هم قارچ اضافه کنید.میتوانید برای درست کردن این پاستا از گوجه گیلاسی هم استفاده کنید. در این صورت نیازی به پوست کندن گوجه نیست و تنها کافی است گوجهها را از وسط نصف کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه پاستا گوجه و سیر آشنا شدیم. این پاستا یکی از پاستاهای پرطرفدار ایتالیایی است که طعم سادهای دارد و میتوان آن را به سرعت آماده کرد. اگر از طرفداران طعم ساده غذاهای ایتالیایی هستید، این پاستا را از دست ندهید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه