- 2025-04-28
- 3 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای فرنگی
طرز تهیه وافل کنگر؛ ترکیبی از وافل و کوکو با طعمی متفاوت

مناسب برای
3-4 نفر
زمان آمادهسازی
50-60 دقیقه
زمان پخت
40-50 دقیقه
وافل کنگر ترکیبی از کوکو کنگر و وافل است، اگر به ظاهر غذا اهمیت میدهید و علاقمند به چشیدن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این وافل جذاب غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه وافل کنگر را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به روش پخت
برای آماده سازی وافل کنگر، ابتدا باید کنگرها را خوب بشویید، بپزید و خرد کنید. تخممرغها را با ادویههای دلخواه هم بزنید، سپس آرد و شیر را اضافه و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
بعد از آن، کنگر خرد شده را اضافه کنید. مواد را در دستگاه وافلساز بریزید و زمان دهید تا وافل بپزد و طلایی شود.
رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای وافل کنگر برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازتخم مرغ۳ عددکنگر پخته و ریز خرد شده۱ لیوانآرد سفید۶ قاشق غذاخوریشیر۶ قاشق غذاخوریروغن مایع۳ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
مرحله اول: کنگرها را آماده کنید
کنگرها را خوب تمیز کنید. تیغها و قسمتهای سفت را با کمک چاقو جدا کنید و ساقههای نرمتر را نگه دارید.
کنگرها را به خوبی بشویید تا از هرگونه آلودگی تمیز شوند. سپس آنها را در قابلمه مناسبی بریزید و کمی آب، نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم ۳۰-۴۰ دقیقه بپزند تا کاملاً نرم شوند.
پس از پخت، آب اضافی را خالی کنید و کنگرها را در آبکش بریزید تا خنک شوند. با چاقو کنگرهای پخته شده را به صورت ریز خرد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت کنگر
مرحله دوم: تخممرغ و ادویهها را ترکیب کنید
در یک کاسه بزرگ تخممرغها را بشکنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و با ویسک خوب هم بزنید تا کاملاً کف کند و یکدست شود.
مرحله سوم: شیر و آرد را اضافه کنید
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
شیر و آرد سفید را به تدریج به مواد درون کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یک مایه غلیظ و یکدست حاصل شود.
در نهایت کنگرهای خرد شده را به این ترکیب اضافه و دوباره مواد را خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم: دستگاه وافل ساز را آماده کنید
دستگاه وافلساز را روشن کنید تا خوب گرم شود. برای جلوگیری از چسبیدن مایه، صفحههای دستگاه را با کمک براش و کمی روغن چرب کنید.
مرحله پنجم: کوکو را بپزید
با ملاقه یا قاشق، مقداری از مایه کوکو کنگر را روی صفحه داغ وافلساز بریزید. مقدار مواد باید به حدی باشد که سطح قالب را بپوشاند؛ ولی سرریز نشود.
درب دستگاه را ببندید و اجازه دهید وافلها حدود ۵ تا ۷ دقیقه بپزند تا طلایی، مغزپخت و برشته شوند. زمان دقیق بستگی به مدل دستگاه شما دارد.
پس از اطمینان از پخت کامل، وافلهای کنگر را با کمک کفگیر چوبی از قالب جدا کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی برگ سیر
مرحله ششم: وافلها را سرو کنید
پس از پخت، وافلهای خوشمزه را در ظرف سرو بچینید و با سبزیجات تازه، ماست چکیده یا سس دلخواه تزیین و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه وافل کنگر
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم وافل کنگر اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
تخممرغ را خوب هم بزنید تا پف کند و وافل بافت لطیفتری داشته باشد.اگر احساس کردید مایه کمی شل است، یک قاشق آرد اضافه کنید.هرچه کنگر تازهتر باشد، طعم وافل شما بهتر خواهد شد.حتماً کنگرها را تا حدی بپزید که کاملاً نرم شوند، در غیر این صورت بافت وافل شما سفت خواهد شد.قبل از اضافه کردن به مایه، آب اضافی کنگرها را بگیرید تا مایه شل نشود.اگر دوست دارید میتوانید کمی پنیر پارمزان یا پنیر موزارلا رنده شده به مایه اضافه کنید.در صورت نبود وافلساز، مایه را در قالبهای سیلیکونی فر نیز میتوانید بپزید.همیشه قبل از ریختن مایه وافل، قالب دستگاه را چرب کنید تا وافلها به راحتی جدا شوند.میتوانید مقداری شوید یا جعفری خرد شده به مایه اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.
امیدواریم این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا، این وافل خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه وافل کنگر از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به آشپزی به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه