- 2024-12-01
- 7 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای سنتی
طرز تهیه نارنگی پلو+ نکات و فوتوفنها
نارنگی پلو یک غذای خوشمزه و متفاوت است که طعم خاص اما خوشایندی دارد. اصالت این غذا بیشتر به مناطق جنوبی کشور برمیگردد زیرا مرکبات در این مناطق نقش پررنگی دارند. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه نارنگی پلو را همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن نارنگی پلو ابتدا نارنگی را پوست بگیرید و پوست آن را خلالی خرد کنید. نارنگیها را فیله کنید و در کمی روغن با پیاز تفت دهید. سپس زعفران دم کرده و خلال پوست نارنگی را اضافه کنید و تفت دهید. مرغ را با پیاز کمی سرخ کنید و بپزید. برنج را به صورت آبکش بپزید. در آخر همه مواد را در قابلمه به صورت لایه لایه بچینید و اجازه دهید برنج دم بکشد. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این غذای خوشمزه را با جزئیات بیشتری بخوانید.
مواد لازم نارنگی پلو
برنج۳ پیمانهمرغ۴ تکهنارنگی۴ تا ۵ عددپیاز متوسط۲ عددزعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوریخلال پوست نارنگی۲ قاشق غذاخوریروغنبه میزان لازمخلال پسته۲ قاشق غذاخوریشکر۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه نارنگی پلو
مدت زمان آماده سازی: ۶۰ تا ۸۰ دقیقه
مناسب برای: ۴ نفر
درجه سختی: متوسط
مرحله اول: خلال پوست نارنگی را آماده کنید
ابتدا نارنگیها را خوب بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس پوست آن را به صورت خلالی برش بزنید. برای گرفتن تلخی پوست نارنگی چند بار آنها را بجوشانید و در آخر با کمی شکر ترکیب کنید.
مرحله دوم: نارنگی را فیله کنید
نارنگیهایی که پوست گرفتید را دانه کنید و پوست نازک روی آن را جدا کنید تا به صورت فیله درآید.
میتوانید برای طعم بیشتر کمی آب نارنگی هم بگیرید.
مرحله سوم: برنج را بپزید
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. زمانی که به نقطه جوش رسید برنج را با کمی نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید برای حدود ۱۰ دقیقه بجوشد تا بپزد. سپس برنج را آبکش کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ شیر+ نکات و فوتوفن
مرحله چهارم: مرغ را بپزید
یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید. سپس تکههای مرغ را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید. مقداری آب در قابلمه بریزید و اجازه دهید مرغها بپزند.
مرحله پنجم: پیاز و نارنگی را تفت دهید
پیازها را به صورت نگینی خرد کنید. سپس در یک تابه کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را تفت دهید تا طلایی شوند. فیلههای نارنگی را به پیاز اضافه کنید و برای چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
مرحله ششم: زعفران را اضافه کنید
در این مرحله زعفران دم کرده را همراه خلال پوست نارنگی اضافه کنید و هم بزنید.
اگر از آب نارنگی استفاده میکنید، در این مرحله به مواد اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اکبر جوجه اصیل رستورانی
مرحله هفتم: مواد را ترکیب کنید
در یک قابلمه مقداری از برنج پخته شده را بریزید و روی آن چند تکه مرغ و مخلوط نارنگی و پیاز را قرار دهید. این کار را لایه لایه تکرار کنید تا مواد تمام شود.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد. سپس در ظرف مورد نظر سرو و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفنهای درست کردن نارنگی پلو
برای درست کردن این غذای خوشمزه بهتر است نکاتی که در ادامه به آنها اشاره میشود را در نظر داشته باشید.
سعی کنید از نارنگیهای شیرین و بدون هسته استفاده کنید، زیرا نارنگی ترش یا تلخ ممکن است طعم غذا را نامطلوب کند.اگر فیلههای نارنگی خیلی آبدار هستند، به اندازهای از آنها استفاده کنید که برنج خیس و آبکی نشود.تفت دادن فیلههای نارنگی باعث میشود تا شکل خود را حفظ کنند و در حین پخت له نشوند.استفاده از زعفران باعث خوشرنگ و خوشطعم شدن غذا میشود. میتوانید لابهلای برنج هم کمی از زعفران دم شده استفاده کنید.میتوانید این غذا را با گوشت ماهیچه هم بپزید.اگر طعم نارنگی ترش است، میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.میتوانید به جای خلال پسته، از خلال بادام درختی هم استفاده کنید.اگر دوست دارید برنج کمی چرب باشد، در مراحل آخر دم کشیدن، کمی کره آب شده روی آن بریزید.میتوانید این غذا را با خلال پسته، بادام یا خلال نارنج تزئین کنید.برای این که نارنگی پلو طعم قویتری داشته باشد، میتوانید از ادویههایی مانند هل یا دارچین استفاده کنید.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه نارنگی پلو را همراه نکات و فوتوفنهای آن به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم تا در فصل نارنگی، حتما این غذای خوشمزه و متفاوت را یک بار امتحان کنید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.
ارسال دیدگاه