طرز تهیه مربای زالزالک خانگی؛ بدون شکرک و با طعمی خاص

مناسب برای 1 کیلوگرم زمان آماده‌سازی 20 دقیقه زمان پخت 1 ساعت مربای زالزالک خانگی یک مربای خوشمزه با طعمی…

مناسب برای

1 کیلوگرم

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

1 ساعت

مربای زالزالک خانگی یک مربای خوشمزه با طعمی متفاوت است که می‌توانید آن را هم برای صرف در صبحانه استفاده کنید و هم دسرهایی مانند چیزکیک را با طعمی متفاوت آماده کنید. در ادامه این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه مربای زالزالک خانگی آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن مربای زالزالک، آن را با کمی آب بجوشانید تا نرم شود. سپس آن را صاف کنید و هسته و پوست آن را جدا کنید.

آب و پوره زالزالک را به قابلمه برگردانید و به آن گلاب، شکر و آب لیمو را هم اضافه کنید و به پختن ادامه دهید تا مواد قوام کافی پیدا کنند.

در ادامه با طرز تهیه این مربا به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای مربای زالزالک خانگی

مواد لازممقدار مورد نیاززالزالک قرمز2 لیوانگلاب2 قاشق غذاخوریآب2 لیوانشکر2 لیوانآب لیمو2 قاشق غذاخوری

مرحله اول: زالزالک را بشویید

زالزالک را بشویید و 10 دقیقه در آب سرد خیس کنید تا کاملا خاکش گرفته شود و سپس آن را آبکش کنید.

مرحله دوم: زالزالک را بپزید

زالزالک را به همراه آب در قابلمه بریزید. آب را به جوش بیاورید، وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را ملایم کنید و بگذارید بپزد. اجازه دهید 15 دقیقه بماند و بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای زغال اخته

مرحله سوم: زالزالک را صاف کنید

زالزالک‌ها را از قابلمه خارج کنید و سپس آن را صاف کنید تا هسته و پوست آن جدا شود.

سپس آن را به همراه شکر به قابلمه برگردانید، آب لیمو و گلاب را هم به قابلمه اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به آرامی به جوشیدن ادامه دهد.

مرحله چهارم: بگذارید مربای زالزالک غلیظ شود

مربای زالزالک را روی حرارت بگذارید تا زمانی که به غلظت مناسب برسد.

غلظت آن را روی ظرف سرد، تست کنید و وقتی که به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید. نیازی نیست مربا خیلی غلیظ شود.

نکات لازم برای شکرک نزدن مربای زالزالک

نکات لازم برای شکرک نزدن مربای زالزالک

برای این که مربای شما شکرک نزند، توجه کنید که هنگام هم زدن، قاشق‌تان با دیواره‌های ظرف برخورد نکند، زیرا این کار باعث تشکیل کریستال شکر در دیواره و در نتیجه شکرک زدن مربا می‌شود.

بنا بر تجربه من، ریختن آب لیمو در مربا، پخت آن روی حرارت ملایم و زیاد نکردن شعله در هنگام پخت، همگی از عوامل مهم برای شکرک نزدن مربای زالزالک هستند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای آلو بخارا

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه مربای زالزالک خانگی

در ادامه شما را با چند نکته طلایی برای درست کردن این مربای خوشمزه آشنا خواهیم کرد.

می‌توانید برای آماده کردن این مربا، از زالزالک زرد یا مربای زالزالک کوهی و وحشی هم استفاده کنید. البته لازم به ذکر است که اگر از این دو زالزالک استفاده کنید رنگ مربا متفاوت خواهد بود. اگر می‌خواهید مربای شما رنگ قرمزی پیدا کند می‌توانید از کمی رنگ خوراکی استفاده کنید.در این دستورپخت با طرز تهیه مربای زالزالک بدون هسته آشنا شدیم. اگر در این دستور پخت، زالزالک را صاف نکنید، می‌توانید این مربا را به صورت هسته‌دار آماده کنید. این مدل مربا چندان مجلسی نیست اما خاصیت بیشتری دارد.می‌توانید در این مربا به جای استفاده از گلابی از کمی وانیل استفاده کنید.بنا بر تجربه من می‌توانید کمی زست لیمو هم به مربا اضافه کنید تا عطر بهتری بگیرد.در صورت تمایل می‌توانید کمی هم هل از همان ابتدای پروسه پخت به مربا اضافه کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه مربای زالزالک خانگی آشنا شدیم. این مربا عطر و طعم متفاوتی دارد و می‌توانید آن را برای آماده کردن انواع دسر و شیرینی مورد استفاده قرار دهید.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر