طرز تهیه مارمالاد سیب؛ مناسب شیرینی و کیک
مناسب برای
2 کیلوگرم
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
مارمالاد سیب، یکی از پرکاربردترین اجزای انواع دسر، کیک و شیرینیهای پاییزی است. در این مطلب از مجله اکالا با روشی آسان برای طرز تهیه مارمالاد سیب آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن مارمالاد سیب، سیب خرد شده را به همراه آب و آب لیمو بپزید. سپس به آن شکر، دارچین و ژلاتین را اضافه کنید.
وقتی مواد به غلظت کافی رسیدند حرارت را خاموش کرده و مارمالاد را در شیشههای استریل بریزید. در ادامه با طرز تهیه مارمالاد سیب به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای مارمالاد سیب
مواد لازممقدار مورد نیازسیب پوست گرفته و نگینی خرد شده6 فنجانآب1 فنجانآب لیموی تازه1 قاشق غذاخوریپکتین یا ژلاتین57 گرمشکر4 فنجانلیمو1 عددپودر دارچین1 قاشق چایخوری
مرحله اول: سیب را بپزید
سیبهای خرد شده را به همراه آب و آب لیمو در یک قابلمه بریزید.
در قابلمه را ببندید و بگذارید 15 دقیقه بپزد. هر 3 الی 4 دقیقه آن را هم بزنید، تا مواد ته نگیرند.
مرحله دوم: ژلاتین را اضافه کنید
ژلاتین یا پکتین را به روش بن ماری با کمی آب رقیق کنید، سپس آن را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند.
مرحله سوم: لیمو را خرد کنید
لیمو را به صورت اسلایسهای ریز خرد کنید. لیموهای خرد شده را به همراه شکر و دارچین به مارمالاد اضافه کنید. اجازه دهید یک دقیقه دیگر بجوشد، و دائم آن را هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای سیب
مرحله چهارم: مارمالاد را در شیشه بریزید
مارمالاد را از روی حرارت بردارید. آن را در شیشههای استریل شده بریزید. نیم سانت از سر هر شیشه را خالی بگذارید.
مرحله پنجم: شیشهها را بجوشانید
شیشهها را در یک قابلمه پر از آب داغ بگذارید. آنها را به کمک یک پارچه یا استند فلزی، کمی از کف قابلمه فاصله دهید. بگذارید شیشهها 5 دقیقه در آب جوش بجوشند. مارمالاد شما آماده است.
نکات مهم برای شکرک نزدن مارمالاد
برای این که مارمالاد شما شکرک نزند، به نکات زیر توجه داشته باشید:
در هنگام هم زدن مارمالاد کریستالهای شکر ایجاد شده روی دیواره قابلمه را داخل مارمالاد نریزید و از برخورد قاشق به دیوارهها اجتناب کنید.از پختن طولانی مدت مارمالاد اجتناب کنید.آب لیمو و لیمو باعث شکرک نزدن مارمالاد میشوند، به هیچ عنوان آنها را از دستورپخت حذف نکنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مارمالاد گلابی خانگی
نکات و فوتوفن های طرز تهیه مارمالاد سیب
برای آماده کردن مارمالاد سیب به نکات زیر توجه کنید:
در صورت تمایل میتوانید تکههای سیب را برای آماده کردن مارمالاد پوره کنید.میتوانید برای رنگ بهتر، کمی زعفران هم به مارمالاد اضافه کنید.اگر عطر وانیل را دوست دارید، میتوانید کمی هم وانیل به مارمالاد اضافه کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه مارمالاد سیب آشنا شدیم. این مارمالاد در آماده کردن انواع دسر، شیرینی و کیک کاربرد دارد.
منبع: food.com
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
ارسال دیدگاه