- 2025-08-16
- 4 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
طرز تهیه مارشمالو سیب؛ به روش خانگی
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
5 ساعت
زمان پخت
15 دقیقه
مارشمالو سیب یک انتخاب خوشمزه و متفاوت است که با بافتی نرم و طعمی لطیف، میتواند انتخابی جذاب به عنوان دسر یا میانوعده باشد. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه مارشمالو خانگی فقط با سیب و پودر ژلاتین آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
سیبها را پوست گرفته، خرد و هستهگیری کنید، سپس پوره کنید و روی حرارت بپزید تا غلیظ شود. پس از خاموش کردن حرارت، وانیل، شکر و ژلاتین را افزوده و با همزن برقی بزنید تا سفت شود.
مواد را در ظرف چربشده یا قالب دلخواه بریزید، صاف کنید و با سلفون بپوشانید. مارشملو را ۴ ساعت در یخچال بگذارید و هنگام سرو با خامه فرمگرفته تزئین کنید. در ادامه با طرز تهیه این مارشمالو به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای مارشمالو سیب برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازسیب ۶ عددپودر ژلاتین ۲۰ گرمشکر ۳ قاشق غذاخوریوانیل ۱/۴ قاشق چایخوریخامه فرم گرفته (اختیاری)به میزان لازم
مرحله اول: سیبها را آماده کنید
سیبها را پوست کنده و خرد کنید. چوب و دانههای سیب را از آن جدا کنید. سپس همه سیبها را داخل میکسر بریزید و یا با گوشتکوب برقی پوره کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مارشمالو خانگی به شکل هندوانه؛ با ویدئو
مرحله دوم: پوره سیب را بپزید
پوره سیب را روی حرارت بگذارید تا زمانی که غلیظ شده و شروع به جوشیدن کند. هنگامی که پوره غلیظ شد و هم زمان با جوشیدن شروع به پریدن کرد، حرارت را خاموش کنید.
مرحله سوم: بقیه مواد را به پوره اضافه کنید
وقتی حرارت را خاموش کردید، وانیل، شکر و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و پوره را با همزن برقی خوب هم بزنید.
به هم زدن پوره با همزن برقی ادامه دهید. لازم است به هم زدن ترکیب با دور تند تا زمانی ادامه دهید که مواد مانند سفیده تخم مرغ هم زده، سفت شوند و حتی با برعکس کردن ظرف بیرون نریزند.
مرحله چهارم: مارشمالو را در یخچال بگذارید
در این مرحله میتوانید از قالبهای تک نفره استفاده کنید یا یک ظرف بزرگتر را به انتخاب خودتان برای درست کردن مارشمالو در نظر بگیرید. داخل ظرف مورد نظر را کاملا چرب کنید.
مواد مارشمالو را داخل ظرف یا ظرفهای مورد نظر بریزید. روی مواد را صاف کرده و سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و بگذارید مارشمالو 4 ساعت در یخچال باقی بماند.
مرحله پنجم: مارشمالو را سرو کنید
مارشمالو را در ظرف مورد نظر برگردانید و آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید. مارشمالو شما آماده است و میتوانید آن را به عنوان دسر یا میانوعده سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای سیب با نان تست
نکات و فوتوفن های طرز تهیه مارشمالو سیب
در ادامه با نکاتی آشنا خواهید شد که به کمک آن میتوانید مارشمالوی خانگی را با طعم مورد نظرتان و با توجه به ترجیحات شخصی خود آمده کنید:
میتوانید این مارشمالو را با هر میوه دلخواه دیگری آماده کنید.در هنگام پوره کردن سیب میتوانید در صورت نیاز به آن کمی آب اضافه کنید تا کاملا یکدست شده و به خوبی پوره شود.میتوانید برای تزئین روی مارشمالوی خودتان از پودر قند یا پودر شکلات به جای خامه فرم گرفته استفاده کنید.میزان شکر مارشمالو را بر اساس سلیقه خودتان تنظیم کنید. اگر سیبهای مورد استفاده شما شیرین باشند، به شکر کمتری احتیاج خواهید داشت.مدت زمان هم زدن مواد مارشمالو زیاد است به همین دلیل بهتر است از همزن برقی کاسه دار استفاده کنید تا بتوانید بدون دخالت دست بگذارید مواد مدت زیادی هم زده شوند.میتوانید این مارشمالو را برش دهید، چند لایه از آن را روی هم بگذارید و بین لایهها خامه بزنید، سپس مارشمالو را سرو کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه مارشمالوی خانگی فقط با سیب و پودر ژلاتین آشنا شدید. این مارشمالوی خوشمزه و سالم را میتوان به صورت رژیمی و بدون شکر آماده کرد؛ به همین دلیل این مارشمالو انتخاب بسیاری مناسبی برای سرو به عنوان دسر یا میان وعده است.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
ارسال دیدگاه