طرز تهیه فراپه یونانی خانگی در 5 دقیقه
مناسب برای
1 نفر
زمان آمادهسازی
5 دقیقه
فراپه یونانی یکی از نمادهای تابستان در کشور یونان است که در سراسر جهان طرفداران بسیار زیادی دارد. جالب است بدانید که میتوان این نوشیدنی را با کیفیت کافیشاپی در منزل و تنها در 5 دقیقه آماده کنید. در ادامه این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه فراپه یونانی خانگی آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن فراپه یونانی، قهوه فوری، شکر و آب سرد را با همزن برقی خوب مخلوط کنید، سپس وقتی فوم غلیظی شکل گرفت، یخ و شیر را به آن اضافه کنید.
فراپه یونانی شما آماده است و میتوانید در صورت تمایل روی آن را با خامه هم زده، پودر دارچین یا پودر کاکائو تزئین کنید. در ادامه با طرز تهیه این فراپه به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای فراپه یونانی برای 1 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازقهوه فوری2 قاشق چایخوریشکر½ قاشق چایخوریآب سردبه میزان لازمشیر سرد1 پیمانهیخبه میزان لازم
مرحله اول: قهوه فوری را آماده کنید
قهوه فوری را با شکر و 2 قاشق غذاخوری آب سرد در یک لیوان بلند مخلوط کنید.
این ترکیب را با کفساز، مخلوطکن یا یک همزن برقی خوب با هم مخلوط کنید تا ترکیبی کف مانند و غلیظ و خامهای به رنگ قهوهای روشن به دست آید.
این کف باید مانند سفیده تخم مرغ همزده، سفت شود و وقتی آن را برمیگردانید، بیرون نریزد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فراپه کارامل
مرحله دوم: یخ و شیر را اضافه کنید
یخ را به کف غلیظ اضافه کنید و روی آن شیر سرد بریزید. فراپه یونانی خانگی شما آماده است.
میتوانید روی فراپه را با پودر شکلات یا پودر دارچین تزئین کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه فراپه یونانی خانگی
برای آماده کردن فراپه یونانی باید نکات زیر را هم در نظر بگیرید:
برای آماده کردن این فراپه میتوانید از شکر هم استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید مقدار کمی هم وانیل به این فراپه اضافه کنید.روی فراپه یونانی را میتوانید با خامه فرم گرفته تزئین کنید.حداقل 90 ثانیه به هم زدن فراپه ادامه دهید.میتوانید این فراپه را با انواع شیر گیاهی مانند شیر سویا یا شیر بادام و نارگیل هم آماده کنید.آب مورد استفاده برای رقیق کردن شکر و پودر قهوه فوری باید خیلی سرد باشد. حتی در صورت نیاز چند دقیقه آب را در فریزر بگذارید.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه فراپه یونانی خانگی در 5 دقیقه آشنا شدیم. این فراپه شباهت بسیار زیادی به قهوه دالگونا دارد و به عنوان نمادی از تابستانهای یونان شناخته میشود.
منبع: myfamilysfooddiary
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
ارسال دیدگاه