طرز تهیه سیب‌زمینی پارمسان کریسپی+ سس مخصوص

مناسب برای 4 نفر زمان آماده‌سازی 10 دقیقه زمان پخت 35 دقیقه دسرهایی که بر پایه سیب‌زمینی آماده می‌شوند همیشه…

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

35 دقیقه

دسرهایی که بر پایه سیب‌زمینی آماده می‌شوند همیشه طرفداران زیادی دارند. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه سیب‌زمینی پارمسان کریسپی آشنا خواهیم شد که علاوه بر طعم خوب، ظاهری جذاب و اشتها برانگیز هم دارد. با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این دسر، سیب‌زمینی‌های کوچک را نصف کرده و ۱۵ دقیقه در آب نمک بپزید. کف قالب را با روغن زیتون چرب کرده و لایه‌ای از پارمسان در آن بریزید.

سیب‌زمینی‌های آبکش‌شده را با روغن و ادویه‌ها مخلوط کرده، سپس در قالب روی پارمسان بچینید و کره ذوب‌شده را روی آن‌ها اضافه کنید.

قالب را ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه بپزید تا طلایی شود و در صورت تمایل کمی پارمسان بیشتر روی آن بپاشید.

برای سرو، سس تارتار را با ترکیب مایونز، آب‌لیمو، پیاز، خیارشور، جعفری، نمک و فلفل آماده کنید. در ادامه با طرز تهیه سیب‌زمینی پارمسان کریسپی به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای سیب‌زمینی‌ پارمسان کریسپی برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازسیب‌زمینی‌ کوچک500 گرمروغن زیتون3 قاشق غذاخوریکره آب شده2 قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و پودر آویشنبه میزان لازمپنیر پارمسان80 گرممایونز4 قاشق غذاخوریپیاز نگینی ریز خرد شده1 قاشق غذاخوریخیارشور نگینی ریز خرد شده1 قاشق غذاخوریجعفری ساطوری شده½ قاشق غذاخوریآب لیمو1 قاشق غذاخوری

مرحله اول: سیب‌زمینی‌‌ها را آماده کنید

سیب‌زمینی‌های کوچک را خوب بشویید و سپس از وسط هر سیب‌زمینی‌ را به دو قسمت تقسیم کنید. بهتر است سیب‌زمینی‌ها تقریبا یک اندازه باشند.

من ترجیح می‌دهم از سیب‌زمینی‌‌های کوچک با پوست برای این پیش غذا استفاده کنم اما اگر شما دوست ندارید سیب‌زمینی‌ شما با پوست سرو شد، حتما آن را در این مرحله پوست بگیرید.

مرحله دوم: سیب‌زمینی‌‌ها را بپزید

سیب‌زمینی‌‌ها را در یک قابلمه بریزید و به قدری به آن‌ها آب اضافه کنید که روی سیب‌زمینی‌‌ها را بپوشاند.

کمی هم نمک به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد.

بعد از این که سیب‌زمینی‌‌ها شروع به جوشیدن کردند، حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید 15 دقیقه بماند و بپزد.

مرحله سوم: قالب را آماده کنید

در مدت زمانی که منتظر هستید که سیب‌زمینی‌ بپزد، یک ظرف یا قالبی مستطیلی مناسب را انتخاب کنید.

کف قالب یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و آن را کاملا چرب کنید.

بعد از چرب کردن کف قالب، یک لایه پنیر پارمسان را به صورت یکنواخت کف قالب پخش کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لقمه ساندویچی با سیب زمینی

مرحله چهارم: سیب‌زمینی‌ها را طعم دار کنید

بعد از این که سیب‌زمینی‌‌ها 15 دقیقه پختند آن‌ها را با آب سرد آبکش کنید و سپس در یک کاسه بزرگ با روغن زیتون و ادویه‌ها ترکیب کنید.

ظرف را به آرامی تکان دهید تا همه سیب‌زمینی‌‌ها به ادویه‌ها آغشته شوند.

مرحله پنجم: سیب‌‌زمینی‌ها را در قالب بچینید

سیب‌زمینی‌ها را کنار هم روی پارمسان‌ها بچینید و روی آن کره ذوب شده را اضافه کنید.

سپس قالب را برای 20 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بپزید.

بعد از 20 دقیقه سطح سیب‌زمینی‌ها کاملا طلایی رنگ می‌شود. قالب را از فر بیرون آورید.

مرحله ششم: سیب‌زمینی را سرو کنید

بعد از پایان پخت، روی سیب‌زمینی‌ها کمی پارمسان بیشتر بپاشید و در صورت تمایل روی آن‌ها را با پیازچه خرد شده و پرک فلفل تزئین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت سیب زمینی و گوشت

مرحله هفتم: سس را آماده کنید

در کنار این سیب‌زمینی‌ می‌توانید انواع سس را سرو کنید، اما بنا بر تجربه من این سیب‌زمینی‌ با سس تارتار طعم بسیار بهتری خواهد داشت.

برای آماده کردن این سس، مایونز را با آب لیمو، پیاز نگینی ریز خرد شده، خیارشور نگینی ریز خرد شده، کمی جعفری خرد شده، نمک و فلفل ترکیب کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سیب‌زمینی‌ پارمسان کریسپی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سیب‌زمینی‌ پارمسان کریسپی

در هنگام آماده کردن این پیش غذا حتما نکات زیر را هم در نظر داشته باشید:

بهتر است برای آماده کردن این پیش غذا از سیب‌زمینی‌‌های کوچک استفاده کنید، اما در صورتی که سیب‌زمینی‌‌های مورد استفاده شما بزرگ هستند هم می‌توانید آن‌ها را به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و سپس آبپز کنید. البته ظاهر این پیش غذا در صورت استفاده از سیب‌زمینی‌های کوچک و هم‌اندازه بهتر می‌شود.می‌توانید به جای سس تارتار، این سیب‌زمینی را با انواع سس دلخواه خود سرو کنید.در صورت تمایل می‌توانید کمی پنیر موزارلا رنده شده را هم به پارمسان پودری اضافه کنید.بعد از 15 دقیقه وضعیت سیب‌زمینی‌های در فر را بررسی کنید و اگر زودتر طلایی و کریسپی شده بودند، آن‌ها را زودتر از فر بیرون بیاورید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه سیب‌زمینی پارمسان کریسپی آشنا شدیم. این پیش‌غذا نه‌تنها طعمی خوب و خوشمزه دارد، بلکه می‌توانید آن را به سرعت آماده کنید.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر