طرز تهیه سوپ هندوانه+ نکات خوشمزهتر شدن

مناسب برای
2-3 نفر
زمان آمادهسازی
8-10 دقیقه
شاید تا به حال نام این غذا را نشنیده باشید، سوپ هندوانه یکی از پیش غذاها یا دسرهای جذابی است که به صورت کاملاً سرد سرو میشود. این سوپ با طعم منحصر به فرد و جذابی که دارد به راحتی و با مواد اولیه سادهای آماده میشود. اگر علاقه به چشیدن طعمهای جدید دارید این آموزش را از دست ندهید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه سوپ هندوانه را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی این سوپ جذاب، ابتدا پوست و هستههای هندوانه را بگیرید و آن را خرد کنید. سپس خیار، فلفل دلمهای و سیر را شسته و به قطعات کوچک تقسیم کنید، همراه با هندوانه در مخلوطکن بریزید و پوره کنید.
در مرحله بعد، نمک، فلفل، سرکه بالزامیک و روغن زیتون را اضافه و مجدداً مواد را با هم ترکیب کنید. در صورت تمایل میتوانید چند قطعه یخ هم اضافه و مخلوط را خنکتر کنید.
سوپ را در ظرف سرو بریزید و با اسلایس خیار تزیین و سرد نوش جان کنید. رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات بیشتر در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای سوپ هندوانه برای ۳ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازهندوانه۵۰۰ گرمخیار۱ عددفلفل دلمه قرمز۱ عددسیر۱-۲ حبهنمک و فلفلبه مقدار دلخواهسرکه بالزامیک۱-۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون۱-۲ قاشق غذاخورییخبه مقدار دلخواه
مرحله اول: هندوانه را آماده کنید
هندوانه را بشویید و با کمک چاقو تیزی پوست آن را جدا کنید. سپس هستهها را نیز خارج و هندوانه را برش بزنید.
هندوانههای خرد شده را در مخلوط کن بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ گوجه سبز
مرحله دوم: خیار، سیر و فلفل دلمه را آماده کنید
خیار و فلفل دلمهای قرمز را بشویید. آنها را به چند قسمت برش بزنید و به هندوانههای درون دستگاه اضافه کنید.
سپس سیر را بشویید و پوست بگیرید. سیرهای تازه را در دستگاه بریزید و دستگاه را روشن کنید. چند پالس بزنید تا مواد به خوبی پوره و له شوند.
مرحله سوم: طعمدهندهها را اضافه کنید
نمک، فلفل، سرکه بالزامیک و روغن زیتون را به محتوای درون مخلوط کن اضافه کنید. چند پالس دیگر بزنید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
پس از ترکیب شدن مواد کمی از آن را بچشید و متناسب با ذائقهتان سوپ را طعمدار کنید.
سرکه بالزامیک طعم بسیار متفاوت و جذابی به سوپ شما میدهد.
مرحله چهارم: یخ را اضافه کنید (اختیاری)
چند تکه یخ در مخلوط کن بریزید و چند پالس دیگر بزنید تا یخها کاملاً با بقیه مواد ترکیب شود.
سوپ هندوانه همیشه به صورت سرد آماده و سرو میشود. نسخهی گرم این سوپ بسیار نادر و غیر مرسوم است. اگر هم جایی دیدید، احتمالاً یک تجربه خلاقانهی آشپزی مدرن است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ شنگ
مرحله پنجم: سوپ را سرو کنید
سوپ هندوانه جذاب و خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است. سوپ را در ظرف سرو بریزید و با چند اسلایس خیار آن را تزیین کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سوپ هندوانه
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت سوپ هندوانه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
کمی عسل یا شیره انگور میتواند شیرینی هندوانه را تقویت کند.برای خوشطعمتر شدن سوپ هندوانه میتوانید از مواد متنوعی مثل گوجهفرنگی، نعناع، آووکادو، پیاز، فلفل تند، سرکه، آبلیمو و پنیر سفید استفاده کنید. افزودنیهایی مثل دانهها، نان تست، یا روغنهای طعمدار هم به زیبایی و مزه سوپ کمک میکنند.فلفل دلمهای قرمز شیرین بهترین انتخاب است؛ چون رنگ و طعم بهتری دارد.از روغن زیتون فرابکر با عطر ملایم استفاده کنید تا طعم غذا را ارتقا دهد.سوپ هندوانه را میتوانید با هندوانه آناناسی هم آماده کنید؛ طعم این هندوانهها نسبت به هندوانه قرمز شیرینتر و رنگش زرد و جذابتر است. فقط چون آبدارتر است، بهتر است برای تعادل، چاشنیهایی مثل آبلیمو یا فلفل تند به آن اضافه شود.کمی نعنا یا ریحان تازه به مخلوط اضافه کنید تا طراوت بیشتری بدهد.مخلوط کردن طولانیمدت محتوای سوپ باعث آب انداختن و رقیق شدن آن میشود.پوست لیموترش رنده شده (زست) برای عطر دلپذیر و طعم مرکباتی عالی است.سوپ هندوانه بهتر است بلافاصله پس از آمادهسازی سرو شود تا طعم و ظاهر آن حفظ شود. در صورت نگهداری، آن را در یخچال و ظرف دربسته قرار دهید و حداکثر تا ۴ تا ۶ ساعت بعد مصرف کنید.ابتدا هندوانه را خنک کنید و بعد مخلوط کنید تا سوپ خنکتری داشته باشید.اضافه کردن چند قطره آب لیموترش تازه باعث تعادل شیرینی و طراوت بیشتر میشود.کمی زنجبیل تازه رندهشده طعمی گرم و خوشبو ایجاد میکند.برای بافت نرمتر و یکنواختتر، میتوانید سوپ را از صافی رد کنید.برای تندی ملایم، کمی فلفل قرمز یا چیلی تازه استفاده کنید.انتخاب روغن بسته به طعم دلخواه شما میتواند متغیر باشد. به جای روغن زیتون میتوانید از روغن کنجد، آووکادو، گردو یا نارگیل استفاده کنید. هر کدام طعم و عطر متفاوتی به سوپ میدهند و جایگزین خوبی هستند.از هندوانهی کاملاً رسیده و شیرین استفاده کنید تا طعم پایهی سوپ بهتر باشد.چند قطره روغن زیتون روی سوپ هنگام سرو بریزید تا ظاهر و طعم جذابتری داشته باشد.میتوانید تکههای نان تست یا کراکر کنار سوپ سرو کنید.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این سوپ خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه سوپ هندوانه از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه