طرز تهیه ساندویچ مرغ و نخود فرنگی؛ خوشمزه و آسان

مناسب برای 2 نفر زمان آماده‌سازی 20 دقیقه زمان پخت 1 ساعت ساندویچ مرغ و نخود فرنگی یکی از گزینه‌های…
طرز تهیه ساندویچ مرغ و نخود فرنگی؛ خوشمزه و آسان

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

1 ساعت

ساندویچ مرغ و نخود فرنگی یکی از گزینه‌های عالی برای یک وعده غذایی سالم، سریع و خوشمزه است. برای درست کردن این ساندویچ از ترکیب مرغ با نخود فرنگی و چاشنی‌های مختلف استفاده می‌شود. این غذا سرشار از پروتئین و فیبر است و از همین رو به افزایش احساس سیری کمک زیادی می‌کند. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه ساندویچ مرغ و نخود فرنگی و همه فوت‌وفن‌های درست کردن این ساندویچ آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این ساندویچ ابتدا باید سینه مرغ را با پیاز، آب و ادویه بپزید و ریش ریش کنید. مرغ‌ها را با نخود فرنگ آب پز شده و سبزیجات خرد شده مخلوط کنید.

سس این ساندویچ از ترکیب سس مایونز، خامه، ماست، سس خردل و ادویه آماده می‌شود. سس را با سایر مواد ساندویچ مخلوط کنید.

مواد را در نان قرار دهید و همراه با خیار شور و گوجه سرو کنید. رسپی این ساندویچ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای ساندویچ مرغ و نخود فرنگی برای 2 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازسینه مرغ1 عددنخود فرنگی1/2 لیوان دسته‌دار فرانسویسس مایونز2 قاشق غذاخوریماست1 قاشق غذاخوریخامه (اختیاری)1 قاشق چای‌خوریسس خردل1 قاشق چای‌خوریجعفری، شوید و پیازچه1/2 لیوان دسته‌دار فرانسویخیار شور و گوجه فرنگیبه مقدار لازمبرگ بوبه مقدار لازمنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

مرحله اول: نخود فرنگی را بخارپز کنید

برای شروع باید نخود فرنگی را همراه با مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

اجازه دهید نخودها کمی نرم شوند و بعد آن‌ها را آبکش کنید و در آب یخ بریزید. این کار به حفظ رنگ سبز نخودها کمک می‌کند.

مرحله دوم: مرغ را بپزید

سینه مرغ را بشویید و بعد همراه با مقداری آب، یک پیاز چهار قاچ شده، برگ بو، نمک و فلفل سیاه در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

درب قابلمه را روی آن بگذارید و اجازه دهید مرغ به طور کامل بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ ژامبون

مرحله سوم: مرغ را ریش ریش کنید

وقتی که مرغ کاملا پخت، آن را از قابلمه خارج کنید.

اجازه دهید کمی خنک شود و بعد آن را به کمک چاقو یا با دست ریش ریش کنید و برای درست کردن ساندویچ کنار بگذارید.

مرحله چهارم: خیار شور و سبزیجات را آماده کنید

خیار شورها را بشویید و به صورت ریز خرد یا رنده کنید.

جعفری شوید و پیازچه تازه را بشویید و بعد از این که آب اضافه‌شان گرفته شد، آن‌ها را به صورت ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله پنجم: سس را آماده کنید

برای درست کردن سس این ساندویچ خوشمزه باید سس مایونز را در یک کاسه بریزید و بعد ماست، سس خردل و خامه را اضافه کنید.

در ادامه نمک و مقداری فلفل سیاه به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا سس کاملا یکدست شود.

این سس طعم فوق‌العاده‌ای به ساندویچ مرغ و نخود فرنگی می‌بخشد.

مرحله ششم: مواد ساندویچ را ترکیب کنید

در این مرحله باید مرغ ریش ریش شده را با نخود فرنگی بخارپز شده، خیار شور رنده شده و سبزیجات خرد شده در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.

در ادامه سسی که آماده کرده‌اید را به این مواد اضافه کنید و دوباره ترکیب مرغ و نخود فرنگی را هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شوند و طعم بگیرند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج

مرحله هفتم: ساندویچ را آماده کنید

یک عدد نان ساندویچی بردارید و بعد مقداری از مواد آماده‌ شده را داخل نان قرار دهید و آن را به خوبی پخش کنید.

برای طعم و رنگ بهتر، چند اسلایس گوجه فرنگی اضافه کنید. این کار باعث می‌شود ساندویچ شما خوش‌رنگ‌تر و خوشمزه‌تر شود.

برای درست کردن این ساندویچ بهتر است از نان تازه و نرم استفاده کنید.

مرحله هشتم: ساندویچ را سرو کنید

بعد از این که ساندویچ را آماده کردید، ساندویچ بعدی را نیز به همین شکل درست کنید.

ساندویچ‌ها را در بشقاب بچینید و همراه با سس اضافه و سبزیجات سرو کنید.

می‌توانید این ساندویچ را هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه ساندویچ مرغ و نخود فرنگی

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه ساندویچ مرغ و نخود فرنگی

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن ساندویچ مرغ و نخود فرنگی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای اینکه ساندویچ مرغ و نخود فرنگی شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید مقداری گردوی خرد شده به آن اضافه کنید.اگر دوست دارید نان ساندویچ شما ترد باشد، می‌توانید قبل از درست کردن ساندویچ، نان‌ها را تست یا گریل کنید.برای طعم بهتر می‌توانید کمی پنیر چدار یا موزارلا به مواد اضافه کنید.استفاده از چاشنی‌هایی مانند پودر سماق، پودر آویشن و فلفل قرمز یا آب ‌لیمو طعم بهتری به این ساندویچ می‌بخشد.اضافه کردن خامه به سس این ساندویچ اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید.برای درست کردن این ساندویچ بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید، زیرا بافت آن نرم‌تر و کم‌چرب‌تر است. در صورت تمایل می‌توانید از ترکیب سینه و ران مرغ نیز استفاده کنید.برای اینکه مرغ خوش ‌طعم‌تر شود، می‌توانید قبل از پخت آن را با نمک، فلفل سیاه، برگ بو و پیازچه مزه‌دار کنید. همچنین می‌توانید کمی آب‌ لیمو یا سرکه سیب به آن اضافه کنید تا بافت مرغ نرم‌تر شود.مرغ را با مقدار کمی آب بپزید تا عصاره آن حفظ شود. اگر می‌خواهید مرغ شما طعم بیشتری داشته باشد، می‌توانید آن را در کره یا روغن زیتون کمی تفت دهید تا سطح آن طلایی شود.در صورت تمایل می‌توانید از یک عدد سیب زمینی بخارپز شده نیز برای درست کردن این ساندویچ استفاده کنید.اضافه کردن مقداری هویج رنده شده و ذرت بخارپز شده، طعم بی‌نظیری به این ساندویچ می‌بخشد.در صورت تمایل می‌توانید به جای رنده کردن خیار شور آن را خرد و در ساندویچ قرار دهید.اضافه کردن مقداری پیاز داغ طعم جذاب‌تری به این ساندویچ می‌بخشد.برای مزه دار کردن سس این ساندویچ می‌توانید از مقداری سیر خرد شده یا پودر سیر نیز استفاده کنید.اگر برای مزه دار کردن سس این ساندویچ از ماست استفاده می‌کنید، بهتر است ماست شما خامه‌ای یا چکیده باشد.برای درست کردن این ساندویچ باید نخود فرنگی را بخارپز کنید تا بافت آن نرم و لطیف باشد.اگر از نخود فرنگی کنسروی استفاده می‌کنید، حتما آن را آبکش کنید تا شوری اضافی آن گرفته شود.برای درست کردن این ساندویچ حتما از جعفری، شوید و پیازچه تازه استفاده کنید.بهتر است این سبزیجات را درست قبل از ترکیب با مواد دیگر خرد کنید تا تازگی و طعم آن‌ها حفظ شود.خیار شور را قبل از استفاده رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. این کار از آبکی شدن ساندویچ جلوگیری می‌کند.ساندویچ را بلافاصله بعد از آماده‌سازی سرو کنید تا تازگی و طعم آن به خوبی حفظ شود. اگر قصد دارید آن را برای چند ساعت نگه دارید، بهتر است داخل ظرف دربسته و در یخچال قرار دهید.برای درست کردن ساندویچ مرغ و نخود فرنگی سرد می‌توانید بعد از آماده کردن مواد آن‌ها را در یخچال بگذارید تا خنک شوند و بعد ساندویچ را درست کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه ساندویچ مرغ و نخود فرنگی و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

بیا تو صدا