- 2025-07-19
- 4 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، فست فود و فینگر فود
طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری؛ غذای سریع با قارچ و پنیر

مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
20 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
ساندویچ مرغ تنوری با قارچ و پنیر یکی از آن غذاهای خوشمزه در دنیای فست فودها است که معمولا همه افراد با هر سن و سلیقهای از خوردن آن لذت میبرند. این ساندویچ طعم فوق العادهای دارد و از فست فودهای بازاری بسیار سالمتر است. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری و همه فوتوفنهای درست کردن این غذا آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این غذا ابتدا باید فیلههای مرغ را با روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، زردچوبه، سیر رنده شده و سس خردل مزه دار کنید و مدتی استراحت دهید.
مرغها را در تابه گریل یا فر با حرارت مناسب گریل کنید تا کاملا بپزند. در تابهای دیگر قارچ، پیاز، سیر و فلفل دلمهای را همراه با ادویهها و با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازند.
سس را با ادویه و آبلیمو مزه دار کنید و روی نان بمالید و در ادامه مواد پخته شده را روی نان قرار دهید. روی مواد پنیر پیتزا بریزید و آن را در ظرف قرار دهید و با فویل روی ظرف را بپوشانید.
ظرف را در فر بگذارید تا ساندویچ مرغ تنوری شما آماده شود. رسپی این ساندویچ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای ساندویچ مرغ تنوری برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازفیله یا سینه مرغ بدون استخوان500 گرمقارچ تازه250 گرمپنیر پیتزا200 گرمپیاز1 عدد بزرگسیر تازه2 حبهسس مایونز3 قاشق غذاخوریسس خردل (اختیاری)1 قاشق مرباخوریفلفل دلمهای رنگی1 عددآب لیمو ترش تازه1 قاشق غذاخوریروغن زیتون یا روغن مایعبه مقدار لازمنمکبه مقدار لازمپاپریکا، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبهبه مقدار لازمنان باگت یا نان ساندویچی4 عدد
مرحله اول: مرغ را مزه دار کنید
برای شروع باید فیلههای مرغ را بشویید و بعد آنها را به صورت نوارهای متوسط یا مکعبی خرد کنید.
مرغها را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، زردچوبه، سیر رنده شده و سس خردل (اختیاری) در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید.
برای این که مرغها بهتر مزه دار شوند، بهتر است آنها را با دست ماساژ دهید.
سپس روی ظرف را بپوشانید و مرغها را برای یک ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم: مرغها را گریل کنید
در این مرحله باید در یک تابه گریل یا تابه چدنی کمی روغن بریزید و مرغها را روی حرارت متوسط سرخ کنید.
میتوانید از فر یا تابه دوطرفه هم برای پخت مرغها استفاده کنید. هر طرف مرغ را حدود 3 تا 5 دقیقه گریل کنید تا کاملا بپزد و سطح آن برشته و طلایی شود.
مراقب باشید پخت بیش از حد مرغ موجب خشک شدن آن میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ با عطر پیاز و جعفری تازه
مرحله سوم: سبزیجات را سرخ کنید
پیاز را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، به صورت خلالی خرد کنید.
مقداری روغن در یک ماهیتابه دیگر بریزید و پیازها را تفت دهید تا سبک شوند.
در ادامه سیر رنده شده را همراه با نمک، فلفل سیاه و کمی آویشن به پیازها اضافه کنید و سپس فلفل دلمهای و قارچ خرد شده را نیز در ماهیتابه بریزید.
همه مواد را با حرارت متوسط و برای حدود 10 دقیقه تفت دهید تا آب قارچها کشیده شود.
مرحله چهارم: مرغها را اضافه کنید
در این مرحله باید مرغهای گریل شده را نیز در ماهیتابه بریزید و برای چند دقیقه با سایر مواد تفت دهید.
سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد ساندویچ خنک شوند.
مرحله پنجم: سس را آماده کنید
سس مایونز را در یک کاسه بریزید و بعد آب لیمو ترش تازه، سس خردل، روغن زیتون، نمک، پاپریکا، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا سس به خوبی مزه دار شود.
مرحله ششم: ساندویچ را آماده کنید
نان باگتها را آماده کنید و سس را روی آنها بمالید.
در ادامه ترکیب مرغ و قارچ و سبزیجات را در ساندویچها قرار دهید. سپس مقداری پنیر نیز روی آنها بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج
مرحله هفتم: ساندویچ را تنوری کنید
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ساندویچها را در سینی فر قرار دهید و روی آنها را با فویل بپوشانید.
سپس سینی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر کاملا ذوب و سطح آن کمی طلایی شود.
برای تنوری کردن این ساندویچها میتوانید از دستگاه ساندویچ ساز نیز استفاده کنید.
در این روش باید ساندویچها را به مدت 5 تا 7 دقیقه در دستگاه قرار دهید تا آماده شوند.
مرحله هشتم: ساندویچها را سرو کنید
بعد از این که ساندویچها آماده شدند، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و همراه با سیب زمینی تنوری، سالاد و سس مورد علاقهتان سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری
در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای درست کردن ساندویچ مرغ تنوری اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای درست کردن این ساندویچ میتوانید از هر نوع سبزیجات دیگری که دوست دارید نیز استفاده کنید.برای درست کردن این ساندویچ میتوانید به جای پنیر پیتزا از پنیر گودا یا پارمزان نیز استفاده کنید.در طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری رژیمی میتوانید مرغ را بپزید یا در فر آماده کنید و به جای سبزیجات تفت داده شده از سبزیجات بخارپز استفاده کنید. بهتر است در این روش از سس و پنیر پیتزای کم چرب به مقدار کم استفاده کنید.برای خوشمزهتر شدن این ساندویچ بهتر است مرغها را از 6 ساعت قبل یا از شب قبل مزه دار کنید.برای کشدار شدن ساندویچ بهتر است از پنیر موزارلا استفاده کنید.در زمان تفت دادن قارچ بهتر است شعله گاز را زیاد کنید تا آب آن سریعتر تبخیر شود.برای درست کردن این ساندویچ باید از نان تازه و باکیفیت استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید از مقداری سیر رنده شده برای مزه دار کردن سس این ساندویچ استفاده کنید.برای درست کردن این ساندویچ میتوانید به جای پنیر پیتزا از پنیر ورقهای نیز استفاده کنید.برای درست کردن این غذا میتوانید مرغ را به هر اندازهای که دوست دارید خرد کنید.در برخی رسپیها برای درست کردن این ساندویچ از مقداری خامه نیز استفاده میشود.اضافه کردن مقداری جعفری تازه خرد شده عطر و مزه فوقالعادهای به این غذا میبخشد.برای طلایی شدن سطح نان میتوانید از مقداری کره آب شده استفاده کنید. در این روش باید با استفاده از برس سطح نان را به کره آغشته کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری و همه فوتوفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه