طرز تهیه خورشت کدو غوره+ نکات جا افتادن آن

مناسب برای 4 نفر زمان آماده‌سازی 20 دقیقه زمان پخت 2 ساعت خورشت کدو غوره یکی از خورشت‌های ساده و…
طرز تهیه خورشت کدو غوره+ نکات جا افتادن آن

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

2 ساعت

خورشت کدو غوره یکی از خورشت‌های ساده و خوشمزه تابستانی است که برای درست کردن آن از ترکیبات ساده و در دسترسی استفاده می‌شود. این غذا معمولا به صورت گیاهی درست می‌شود، اما در صورت تمایل می‌توانید از مقداری گوشت و مرغ نیز در آن استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه خورشت کدو غوره و همه فوت‌وفن‌های درست کردن این غذا آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این غذا باید کدوها را خرد و سپس در روغن سرخ کنید. پیاز را با سیر، زردچوبه، رب و گوجه رنده شده سرخ کنید. در ادامه غوره‌ها را همراه با کدوهای سرخ شده در قابلمه بریزید.

اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم بجوشد و غلیظ شود. در انتها یک عدد لیمو عمانی در خورش بریزید و آن را در کنار نان یا برنج سرو کنید.

رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای خورشت کدو غوره برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازکدو سبز6 عدد متوسطپیاز1 عدد متوسطسیر2 تا 3 حبهغوره تازه1 پیمانهرب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازمروغن مایعبه مقدار لازملیمو عمانی (اختیاری)1 عددگوجه فرنگی تازه (اختیاری)1 عدد

مرحله اول: کدوها را خرد کنید

برای شروع باید کدوها را بشویید و خوب تمیز کنید. سپس آن‌ها را به صورت اسلایسی یا هر شکلی که دوست دارید خرد کنید. بهتر است کدوها را به صورت درشت خرد کنید تا در خورشت له نشوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش باقلا سبز لبنانی

مرحله دوم: کدوها را سرخ کنید

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. در ادامه کدوها را در روغن داغ سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.

برای جلوگیری از له شدن کدوها بهتر است از کدوهای سفت و تازه استفاده کنید.

بعد از این که کدوها را سرخ کردید، آن‌ها را از روغن خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم: پیاز و سیر را با ادویه‌ها سرخ کنید

پیاز را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، به صورت نگینی خرد کنید.

در ادامه آن را در قابلمه‌ای مناسب با مقداری روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود.

سپس سیر رنده شده یا خرد شده را در قابلمه بریزید و چند دقیقه بعد مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید.

همه مواد را با هم تفت دهید تا عطر سیر و زردچوبه بلند شود.

مرحله چهارم: رب گوجه و گوجه را اضافه کنید

بعد از این که پیاز به خوبی سرد شد، می‌توانید رب گوجه فرنگی را در قابلمه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

در ادامه می‌توانید گوجه فرنگی رنده شده را نیز به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا به خوبی سرخ شود.

مرحله پنجم: خورش را آماده کنید

بعد از این که همه مواد به خوبی سرخ شدند، می‌توانید کمی آب در قابلمه بریزید.

10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا آب بجوشد و غلیظ شود و بعد غوره‌های شسته شده را همراه با کدوهای سرخ شده به خورش اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن کدوها نباید خورش را زیاد هم بزنید تا کدوها شکل خود را حفظ کنند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش تره فرنگی

مرحله ششم: خورشت را سرو کنید

اجازه دهید خورشت با درب نیمه باز برای نیم ساعت تا 45 دقیقه روی حرارت بپزد و جا بیفتد.

در 10 دقیقه پایانی می‌توانید یک عدد لیمو عمانی را سوراخ کنید و در خورش بریزید.

مقداری نمک و فلفل به غذا اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

خورشت کدو غوره شما آماده است و می‌توانید آن را همراه با برنج ایرانی سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه خورشت کدو غوره

فوت و فن‌های مهم برای جا افتادن خورشت کدو غوره

در این بخش به چند نکته طلایی برای جا افتادن خورش کدو غوره اشاره شده است.

برای پخت کدو غوره باید شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.پیاز داغ نقش مهمی در جا افتادن این غذا دارد، بنابراین پیازها را به خوبی سرخ کنید تا طلایی شوند.اگر خورشت شما آبکی به نظر می‌رسد، می‌توانید از مقداری آرد برای غلیظ شدن آن استفاده کنید.این خورش باید به صورت کم آب و غلیظ سرو شود، پس بهتر است آن را برای مدت زمان بیشتر روی حرارت قرار دهید.اضافه کردن گوجه فرنگی رنده شده موجب غلیظ‌تر شدن خورشت می‌شود.برای درست کردن این غذا باید گوجه فرنگی و رب را در روغن سرخ کنید تا خورشت شما خوشرنگ شود و بهتر جا بیفتد.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه خورشت کدو غوره

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت خورشت کدو غوره اشاره شده است، با ما همراه باشید.

در صورت تمایل می‌توانید خورش کدو غوره را با گوشت و مرغ تکه‌ای یا گوشت قلقلی نیز آماده کنید.اضافه کردن سیر به این خورشت اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.برای درست کردن خورشت کدو غوره رژیمی باید کدوها را بدون سرخ کردن در خورش بریزید تا به آرامی بپزند.در صورت تمایل می‌توانید به جای لیمو عمانی از مقداری پودر لیمو برای مزه دار کردن این غذا اضافه کنید.برای درست کردن خورشت کدو غوره باید از غوره‌های بدون دانه استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری نعنا خشک برای مزه دار کردن این غذا استفاده کنید.به هیچ عنوان غوره را در مراحل ابتدایی پخت به خورش اضافه نکنید، زیرا با این کار طعم ترشی غوره از بین می‌رود.اگر به سیر دسترسی ندارید، می‌توانید از مقداری پودر سیر برای مزه دار کردن غذا استفاده کنید.به خاطر داشته باشید که کدوها نباید خیلی زیاد سرخ شوند، چون هم روغن زیادی جذب می‌کنند و هم در خورش له می‌شوند.اضافه کردن لیمو عمانی طعم دلپذیری به این غذا می‌بخشد، اما مراقب باشید که زیاده روی در این کار موجب تلخ شدن مزه خورشت می‌شود.در صورت تمایل می‌توانید این غذا را همراه با برنج یا نان سرو کنید.اضافه کردن مقداری زعفران دم کرده غلیظ، عطر و رنگ بهتری به این غذا می‌بخشد.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه خورشت کدو غوره و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

بیا تو صدا