- 2025-05-08
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه بستنی چوبی پنیری با توت سفید یا سیاه؛ نکات کلیدی

مناسب برای
2-3 نفر
زمان آمادهسازی
6-7 ساعت
زمان پخت
5-8 دقیقه
بستنی یکی از تنقلات محبوب و پرطرفدار است که به روشهای مختلف و در طعمهای متنوعی آماده میشود. اگر به امتحان طعمهای متفاوت و جدید علاقهمند هستید، توصیه میکنیم طعم خاص بستنی چوبی پنیری با توت سفید یا سیاه را از دست ندهید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه این بستنی خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی این بستنی چوبی پنیری جذاب، ابتدا توتها را همراه با کمی شکر و آب روی حرارت بپزید تا کمی غلیظ شوند. سپس پنیر خامهای، خامه فرمگرفته، شکر وانیلی و پوست مرکبات را با هم مخلوط کنید و به توتهای پخته شده اضافه کنید.
مخلوط نهایی را در قالبهای بستنی بریزید و چوبهای بستنی را در قالب بگذارید. سپس بستنیها را در فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
رسپی این بستنی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای بستنی چوبی پنیری با توت برای ۳ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازتوت سفید یا توت سیاه۱ پیمانهشکر سفید۲ قاشق غذاخوریشکر قهوهای۲ قاشق غذاخوری آب۲ تا ۳ قاشق غذاخوریپنیر خامهای پرچرب۲۲۶ گرمخامه فرم گرفته۲/۳ پیمانهعصاره وانیل۱/۴ قاشق چایخوریپوست پرتقال یا لیمو ترش رنده شده۱ قاشق چایخوری (اختیاری)نمک دریانوک قاشق چایخوری
مرحله اول: سس توت را آماده کنید
توتها را در کاسه بریزید و به آرامی با آب بشویید تا از هر گونه گرد و غبار و آلودگی تمیز شوند.
سپس آنها را در قابلمه مناسبی بریزید و شکر سفید، قهوهای و آب را به آنها اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و مرتب هم بزنید تا محتوای درون آن به نقطه جوش برسد.
پس از جوش آمدن، شعله را کمی کم کنید و اجازه دهید مواد درون قابلمه ۲-۳ دقیقه بجوشد.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و با پشت قاشق یا چنگال، توتها را له کنید تا بافتی سسمانند ایجاد شود.
سس را در ظرف تمیزی بریزید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی ژلهای توت فرنگی
مرحله دوم: مایه پنیری را آماده کنید
پنیر خامهای را در کاسه بزرگی بریزید. شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن برقی یا دستی مواد را هم بزنید تا بافتی یکدست و کرمی شکل بگیرد.
سپس خامه قنادی، نمک و پوست پرتقال یا لیمو را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم: همه مواد را با هم ترکیب کنید
سس توت خنک شده را به آرامی به مخلوط پنیری اضافه و همه مواد را با هم ترکیب کنید.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله چهارم: بستنی را در قالب بریزید
قالبهای بستنی را آماده کنید. اگر قالب ندارید، میتوانید از لیوانهای کاغذی یا پلاستیکی کوچک نیز استفاده کنید.
از مایه بستنی در قالبها بریزید و حدود ۲/۳ قالب را پر کنید. چوبهای بستنی را داخل قالب فرو ببرید و بررسی کنید که چوبها در مرکز قرار گرفتهاند.
میتوانید این بستنی را به جای قالب، در ظرف دربدار بریزید و پس از منجمد شدن با قاشق اسکوپ کنید.
قالبها را به مدت ۵-۶ ساعت یا ترجیحاً شب تا صبح در فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی چغاله بادام
مرحله پنجم: بستنی را تزیین و سرو کنید
چند دقیقهای قبل از سرو بستنیها را از فریزر خارج و از قالب جدا کنید.
بستنیهای جذابتان را به دلخواه با کمی شکلات بن ماری شده تزیین و سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه بستنی چوبی پنیری با توت سفید یا سیاه
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت بستنی چوبی پنیری با توت سفید یا سیاه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
حتماً از پنیر خامهای پرچرب استفاده کنید تا بافت بستنی کرمی و نرم شود.اگر میخواهید بستنی شیرینتر شود، میزان شکر را کمی افزایش دهید.استفاده از شکر قهوهای باعث عمق طعم و رنگ بهتر میشود.حتماً قبل از ریختن در قالب، ترکیب را بچشید و در صورت نیاز شیرینی یا طعم آن را تنظیم کنید.قالب را بیش از حد پر نکنید؛ چون مواد در فریزر کمی منبسط میشوند.برای تزیین میتوانید از شکلات خرد شده یا پودر نارگیل استفاده کنید.کمی ماست یونانی به ترکیب اضافه کنید تا طعمی خاصتر بگیرد.افزودن پوست پرتقال یا لیمو، طعم تازه و متفاوتی به دسر میدهد.پس از افزودن سس توت به مایه پنیری برای ایجاد ظاهر ماربلی، فقط یک بار مواد را هم بزنید تا رگههای رنگی ایجاد شود.از قالبهای سیلیکونی استفاده کنید تا راحتتر بستنیها جدا شوند.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این بستنی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه بستنی چوبی پنیری با توت سفید یا سیاه از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه