طرز تهیه املت لوبیا سبز رودباری؛ ساده و لذیذ

مناسب برای 2 نفر زمان آماده‌سازی 10 دقیقه زمان پخت 20 دقیقه املت لوبیا سبز یک نوع املت مقوی و…
طرز تهیه املت لوبیا سبز رودباری؛ ساده و لذیذ

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

20 دقیقه

املت لوبیا سبز یک نوع املت مقوی و خوشمزه است که می‌توانید از آن در وعده صبحانه یا شام استفاده کنید. این املت طعم بی‌نظیری دارد و معمولا با نان سرو می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه املت لوبیا سبز رودباری و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این غذا آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این املت خوشمزه باید لوبیا سبز را به یک اندازه خرد کنید و در آب بپزید. سپس آن را با سیر رنده شده، نمک، زردچوبه و گوجه فرنگی رنده شده تفت دهید تا آب اضافه رب گرفته شود و مواد به روغن بیفتند. در ادامه تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید املت آماده شود.

رسپی این املت خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای لوبیا سبز رودباری برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازلوبیا سبز۲۰۰ گرمسیر۲ حبهگوجه فرنگی۳ عددنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزردچوبهبه مقدار لازمتخم مرغ۳ عدد

مرحله اول: لوبیاها را خرد کنید

برای شروع باید لوبیا سبزها را بشویید و بعد آبکش کنید. در ادامه لوبیاها را با یک چاقوی تیز به اندازه یک بند انگشت خرد کنید.

بهتر است همه لوبیاها را به یک اندازه خرد کنید تا املت شما ظاهر بهتری پیدا کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت اسفناج

مرحله دوم: لوبیاها را بپزید

لوبیاهای خرد شده را همراه با مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

اجازه دهید لوبیاها به طور کامل بپزند، سپس آن‌ها را آبکش کنید تا آب اضافه‌شان خارج شود.

مرحله سوم: لوبیاها را با ادویه و سیر تفت دهید

مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

در ادامه لوبیاها را در ماهیتابه بریزید و مقداری نمک و زردچوبه به آن‌ها اضافه کنید.

برای چند دقیقه لوبیا سبزها را تفت دهید، بعد سیر را به صورت ریز رنده کنید و در ماهیتابه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: گوجه فرنگی را اضافه کنید

بعد از این که سیر را به خوبی با سایر مواد تفت دادید، می‌توانید گوجه‌ها را بشویید و خرد کنید و در غذاساز بریزید تا کاملا پوره شوند.

اگر به غذاساز دسترسی ندارید، می‌توانید گوجه‌ها را رنده کنید. سپس پوره گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کنید.

مرحله پنجم: تخم مرغ‌ها را اضافه کنید

صبر کنید تا آب اضافه گوجه فرنگی تبخیر شود و مواد به روغن بیفتند، سپس می‌توانید تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن دستی خوب مخلوط کنید.

بعد از این که تخم مرغ‌ها یکدست شدند، آن‌ها را در ماهیتابه بریزید و مواد را آرام هم بزنید تا تخم مرغ‌ها به طور کامل بپزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت پیاز

مرحله ششم: املت لوبیا سبز را سرو کنید

بعد از این که تخم مرغ پخت، می‌توانید شعله گاز را خاموش کنید و املت را در ظرف مناسب بریزید.

در انتها این املت را با چند برگ نعنای تازه یا مقداری کنجد تزیین کنید و از طعم آن در کنار نان تازه و سبزی خوردن لذت ببرید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه املت لوبیا سبز رودباری

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه املت لوبیا سبز رودباری

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت املت لوبیا سبز رودباری اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این املت رودباری می‌توانید از مقداری رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.برای درست کردن این املت می‌توانید به جای گوجه میکس شده از مقداری گوجه فرنگی خرد شده نیز استفاده کنید.در صورتی که به سیر تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از مقداری پودر سیر برای مزه دار کردن این املت استفاده کنید.برای تزیین این املت می‌توانید از چند برگ نعنا یا ریحان تازه اضافه کنید.اضافه کردن زردچوبه به املت رودباری اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید.برای خوشمزه‌تر و خوشرنگ شدن این املت باید پوره گوجه فرنگی را به خوبی در روغن سرخ کنید.قبل از اضافه کردن تخم مرغ، حتما آن را در یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.برای درست کردن این املت باید از لوبیا سبزهای تازه و جوان استفاده کنید.برای خوشمزه‌تر شدن این غذا بهتر است از روغن زیتون یا کره استفاده کنید.اضافه کردن مقداری قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده، طعم بی‌نظیری به این املت می‌بخشد.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری فلفل سبز تند یا پودر فلفل قرمز برای مزه دار کردن این املت استفاده کنید.اندازه لوبیا سبز در این املت کاملا سلیقه‌ای است و در صورت تمایل می‌توانید از لوبیای خرد نشده نیز در این املت استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری آویشن یا ادویه کاری برای مزه دار کردن این املت استفاده کنید.برای جلوگیری از بوی زهم تخم مرغ در این املت بهتر است آن را بیش از حد هم بزنید. هم زدن زیاد تخم مرغ بوی آن را تشدید می‌کند.در صورت تمایل می‌توانید برای درست کردن این املت از مقداری پیاز داغ نیز استفاده کنید. در این روش ابتدا باید پیاز را سرخ کنید و بعد لوبیا و سیر را به آن اضافه کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه املت لوبیا سبز رودباری و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این املت خوشمزه را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر