طرز تهیه استیک هندوانه؛ استیکی گیاهی با طعمی متفاوت

مناسب برای 2-3 نفر زمان آماده‌سازی 15-20 دقیقه زمان پخت 8-10 دقیقه اگر علاقمند به خوردن غذاهای گیاهی و سالم…
طرز تهیه استیک هندوانه؛ استیکی گیاهی با طعمی متفاوت

مناسب برای

2-3 نفر

زمان آماده‌سازی

15-20 دقیقه

زمان پخت

8-10 دقیقه

اگر علاقمند به خوردن غذاهای گیاهی و سالم هستید استیک هندوانه انتخابی بی‌نظیر برای شما است. این استیک با ظاهر بسیار جذابی که دارد به یکی از هیجان‌انگیزترین غذاهای گیاهی در دنیا تبدیل شده است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه استیک هندوانه را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن استیک هندوانه، ابتدا چند برش ضخیم از وسط هندوانه جدا کنید آن‌ها را روی تابه گریل یا باربیکیو حرارت دهید تا آب اضافه تبخیر شود و بافت هندوانه کمی سفت و کاراملی شود.

سپس با پنیر فتا و برگ‌های تازه‌ی نعناع آن را تزیین کنید. رسپی این غذای گیاهی متفاوت را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای استیک هندوانه برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازهندوانه۴ برش ضخیمنعناع تازهبه مقدار کافیپنیر فتابه مقدار دلخواه

مرحله اول: هندوانه را آماده کنید

هندوانه را بشویید و با کمک چاقو تیزی آن را از وسط برش بزنید.

از قسمت مرکزی هندوانه که بذر کمتری دارد ۳-۴ حلقه به قطر ۲-۳ سانتی‌متر جدا کنید.

سپس پوست سبز و سفید هر برش را با چاقو ببرید و هندوانه‌ها را به فرم مربعی یا بیضی شکل، شبیه به استیک، درآورید.

برای این‌که بافت استیک هندوانه پس از گریل‌کردن بهتر شود، روی هر طرف آن دستمال حوله‌ای یا پارچه تمیز بگذارید و کمی فشار دهید تا رطوبت اضافی جذب شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیپس هندوانه

مرحله دوم: تابه گریل را آماده کنید

تابه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید و زمان دهید تا تابه کاملاً داغ شود. سطح گریل را با کمک اسپری روغن کمی چرب کنید تا هندوانه‌ها نچسبند.

مرحله سوم: استیک هندوانه را گریل کنید

برش‌های هندوانه را روی گریل بگذارید. به هر طرف هندوانه‌ها ۳-۵ دقیقه زمان دهید تا خطوط گریل روی آن‌ها بیفتد و بافتشان کمی کاراملی شود.

سپس آن‌ها را برگردانید و طرف دیگر را هم به همین صورت گریل کنید.

در این مرحله از بیش از حد گریل کردن خودداری کنید تا هندوانه له نشود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: استیک را تزیین و سرو کنید

پس از گریل شدن هندوانه آن‌ها را در ظرف سرو بچینید. به دلخواه با چند تکه پنیر فتا و برگ نعناع تازه استیک را تزیین و نوش جان کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه استیک هندوانه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه استیک گل کلم رژیمی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه استیک هندوانه

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم استیک هندوانه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

استفاده از تابه چدنی باعث ایجاد خطوط گریل زیباتر می‌شود.برای بافت گوشتی‌تر، از قبل هندوانه‌ها را چند ساعت در یخچال قرار دهید.چاشنی‌های مکمل مثل لیموترش، سرکه بالزامیک یا روغن زیتون طعم نهایی را متحول می‌کنند.از هندوانه‌های سفت و تازه استفاده کنید. هندوانه‌های له‌شده یا خیلی رسیده برای گریل مناسب نیستند.قطر برش‌ها را یکسان بگیرید. ضخامت ایده‌آل بین ۲ تا ۳ سانتی‌متر است.برای طعم شرقی‌تر، می‌توانید کمی دانه کنجد روی استیک‌ها بپاشید.استیک هندوانه را می‌توان به‌ صورت گرم یا سرد سرو کرد.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا، این غذای گیاهی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه استیک هندوانه از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

بیا تو صدا