حسن خمینی درباره اقدام خاتمی و کروبی در جنگ ۱۲ روزه چه گفت؟ + فیلم

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از اطلاعات آنلاین، سید حسن خمینی در گفت‌و‌گو در برنامه صف اول تاکید کرد…

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از اطلاعات آنلاین، سید حسن خمینی در گفت‌و‌گو در برنامه صف اول تاکید کرد آن چه که در این جنگ ۱۲ روزه خود را نشان داد شاید برای همه تحلیلگران جامعه ایران بسیار غیر منتظره بود.

وی افزود: هدف این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تجزیه ایران و براندازی ساختار‌ها در ایران بود ولی تمام امید آن‌ها به یک به هم ریختگی و فروپاشی اجتماعی در جامعه ما بود. روی شکاف‌های قومیتی، شکاف‌های سیاسی، شکاف‌های معیشتی برنامه ریزی کرده بودند.

به گفته سید حسن خمینی، اما برخلاف تصور دشمن بسیار اتفاق عجیبی افتاد. همچنان که در طیف‌های سیاسی، قومیتی و ایرانیان خارج از کشور – از جمله ایرانیان مقیم آمریکا- درباره ایران ابراز نظر و حمایت کردند.

وی افزود: صبح جمعه آقایان ناطق و لاریجانی به من زنگ زدند که خوب است بیانیه‌ای هم داده شود. به آن‌ها گفتم که من بیانیه خود را نوشته‌ام و داده‌ام. آن‌ها گفتند که به آقای خاتمی هم گفته شود که بیانیه دهد، گفتم که او قبل از من بیانیه داده است. عصر روز جمعه هم آقای کروبی بیانیه داد. او به من گفت که از تهران هم بیرون نمی‌روم و می‌خواهم همین جا به دست اسرائیل شهید شوم.

تعداد بازدید : 0

منبع خبر