جو ورزشگاه درست شدنی نیست، لفظ باشگاه فرهنگی – ورزشی فقط یک شعار است!

به گزارش خبرورزشی، خداداد عزیزی مدیر تیم تراکتور بعد از برد دقیقه نود این تیم مقابل ذوب آهن گفت: «بازی…
جو ورزشگاه درست شدنی نیست، لفظ باشگاه فرهنگی – ورزشی فقط یک شعار است!

به گزارش خبرورزشی، خداداد عزیزی مدیر تیم تراکتور بعد از برد دقیقه نود این تیم مقابل ذوب آهن گفت: «بازی سختی بود و ذوب آهن نشان داد در این زمین سخت می بازد. در این هوای سرد بازی خوبی از آب درآمد با اینکه کیفیت زمین اصلا مطلوب نبود. فشار هوا اینجا بالاست و جو سنگین است. بازیکنان با تجربه ما مثل خلیل‌زاده و ترابی هم دچار این سنگینی فشار هوا شده بودند و نیمه اول خیلی با کیفیت بازی نکردیم ولی در نیمه دوم خوب بازی کردیم و هم ایجاد موقعیت کردیم و هم گل زدیم. بازی خوبی بود و تبریک می‌گویم به تراکتور و هوادارانش. امیدوارم که این روند ادامه داشته باشد.»

او درباره حواشی پیش آمده در هفته‌های قبل نیز گفت: «الفاظ “باشگاه فرهنگی و ورزشی” فقط یک شعار است‌. بیرانوند چند سال در پرسپولیس از بازیکنان تاثیرگذار بود در قهرمانی‌های پرسپولیس، همینطور خلیل‌زاده و ترابی. حالا به هر دلیلی از باشگاه جدا شدند و درست نیست این اتفاقات بیفتد. نه تنها در مورد بیرانوند و خلیل‌زاده، در مورد حامد لک و دیگر بازیکنان هم این اتفاق افتاد. به نظرم درست شدنی نیست و بهتر است در موردش بحث نکنیم. در مورد چیزی بحث کنین که انجام پذیر است.»

عزیزی در همین خصوص ادامه داد: «شما نمی‌توانید احساسات هواداران را کنترل‌ کنید. کافی است یک نفر یک فحشی بدهد یک جریانی راه می‌افتد. امیدوارم این اتفاقات در استادیوم‌های ما رخ ندهد که با برنامه قبلی به برخی بازیکنان و خانواده‌هایشان فحاشی صورت گیرد. باید کمیته انضباطی فکری به حال این قضیه بکند تا بازیکن بتواند از نهایت مسائل فنی استفاده کند»   

او در خصوص ورود بانوان به استادیوم تاکید کرد: «بانوان بخش اعظمی از خانواده ما هستند. احترام به آنها یعنی احترام به مادر و خانواده. این احترام گذاشتن وظیفه تمام جامعه است. دیدن فوتبال حق آنهاست. امیدوارم شرایط را برای ورود بیشتر خانم‌ها مهیا کنند.» 

مدیر تیم تراکتور صحبتش را اینطور ادامه داد: «امروز به ما گفتند وار هست اما از دقیقه ۳۸ وار آمد. در این ۳۸ دقیقه می‌توانست خیلی اتفاقات رخ دهد و داور اشتباه سهوی کند. امیدوارم این نواقص رفع شود. من بحث مدیریت را دوست دارم ولی در مملکت ما کمی سخت است. در فوتبال ما برای مدیریت باید رابطه و کانال قوی داشته باشی و به مدیران عامل و فدراسیون وصل باشی. آقای زنوزی دو روز بعد از بازی پرسپولیس با من تماس گرفتند و گفتند دوست داریم شما را کنار خودمان داشته باشیم. تراکتور باشگاه خصوصی است و فک نکنم کسی بتواند آقای زنوزی را زور کند که فلانی را بیاور. قطعا اگر به جایی وصل بودم شرایطم تا امروز بهتر از این بود.»

او در پاسخ به اینکه هم با قلعه‌نویی و هم با اسکوچیچ و این دو مربی را چطور می‌بیند، گفت: «آدم‌ها را نمی‌توانید با یکدیگر مقایسه کنید. هر کسی یک مدل کار می‌کند و تفکر خودش را دارد. اسکوچیچ یک خارجی است که با شکل فوتبال ما به سختی کنار می‌آید. او یک مار گزیده سنگینی هم هست که معمولا کسی را سفید نمی‌بیند!»

ایمجا را ببینید: کری سنگین سرمربی سابق تیم ملی؛ از سال ۲۰۱۱ اینجا نباخته‌ام!/ اسکوچیچ: از کلمه انتقام خوشم نمی آید!

منبع خبر