• 2025-07-20
  • 4 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • سلامت

تفلون‌های مرگبار؛ خطر پنهان در قابلمه‌های بازسازی‌شده

به گزارش سلامت نیوز یه نقل از ایسنا،دکتر کلثوم خیرالهی، معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، درباره…
تفلون‌های مرگبار؛ خطر پنهان در قابلمه‌های بازسازی‌شده

به گزارش سلامت نیوز یه نقل از ایسنا،دکتر کلثوم خیرالهی، معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، درباره تهدیدهای ناشی از استفاده مجدد از ظروف تفلون بازسازی‌شده هشدار داد و گفت: «بررسی‌های تخصصی ما نشان می‌دهد که در فرآیند بازسازی این ظروف، معمولاً از پوشش‌هایی غیراستاندارد و نامطمئن استفاده می‌شود که می‌توانند در اثر حرارت، مواد سمی وارد غذا کنند.»

وی تصریح کرد: «در اغلب کارگاه‌های بازسازی ظروف تفلون، هیچ نظارتی بر کیفیت مواد اولیه یا فرایند تولید وجود ندارد، بنابراین محصول نهایی ممکن است حاوی فلزات سنگین یا دیگر آلاینده‌های مضر باشد.»

به گفته دکتر خیرالهی، اگر پوشش تفلون قابلمه‌ای آسیب دیده یا جدا شده باشد، به هیچ‌وجه نباید آن را مجدداً مورد استفاده قرار داد، زیرا تماس مستقیم غذا با فلز پایه می‌تواند ترکیبات خطرناک مانند نیکل یا سرب را وارد بدن کند.

او تأکید کرد: «ظروف بازسازی‌شده‌ای که مجدداً روانه بازار می‌شوند، عموماً فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی هستند و مصرف آن‌ها به‌شدت سلامت مصرف‌کننده را به خطر می‌اندازد.»

سازمان غذا و دارو از مردم خواست در خرید ظروف تفلون، صرفاً محصولات دارای مجوز معتبر، استاندارد و پوشش سالم تهیه کنند و در صورت هرگونه آسیب به پوشش ظرف، آن را فوراً از چرخه مصرف خارج کنند.

منبع خبر

بیا تو صدا