ترکیه به شمال عراق حمله کرد + جزئیات

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، از رسانه‌های عراقی، ارتش ترکیه با توپخانه روستا‌های بلافه و کوهرز در…
ترکیه به شمال عراق حمله کرد + جزئیات

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، از رسانه‌های عراقی، ارتش ترکیه با توپخانه روستا‌های بلافه و کوهرز در منطقه العمادیه استان دهوک در شمال عراق را گلوله باران کرده است.

این حمله به آتش سوزی گسترده در زمین‌های کشاورزی ساکنان این منطقه منجر شده است.

هنوز از خسارت‌ها و تلفات احتمالی این حمله، گزارشی منتشر نشده است.

به گزارش ایرنا، ترکیه از ۱۷ آوریل ۲۰۲۲ (۲۸ فروردین ۱۴۰۱) عملیاتی را با نام «پنجه قفل» به بهانه تعقیب و سرکوب اعضای حزب کارگران کردستان (پ. ک. ک) که ترکیه آنها را در ردیف سازمان‌های تروریستی قرار داده است، در شمال عراق آغاز کرد.

عمده این حملات بر مناطق «متینا»، «الزاب» و «أفشین – باسیان» در اقلیم کردستان عراق متمرکز شده؛ هرچند ترکیه حملاتی هم به مناطق دیگر مانند سنجار در استان نینوا انجام داده است.

بغداد حملات ترکیه را مصداق تجاوزگری به خاک عراق خوانده و خواستار خروج نظامیان این کشور از شمال عراق شده است.

منبع خبر

بیا تو صدا