به حجاب به عنوان تهدید نگاه می کنیم؛ برای همین دشمنان فکر می‌کنند حجاب آخرین سنگر جمهوری اسلامی است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) : محمدجواد ظریف صبح امروز اول اسفند در هجدهمین همایش سالانه انجمن علوم‌سیاسی که…
به حجاب به عنوان تهدید نگاه می کنیم؛ برای همین دشمنان فکر می‌کنند حجاب آخرین سنگر جمهوری اسلامی است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

محمدجواد ظریف صبح امروز اول اسفند در هجدهمین همایش سالانه انجمن علوم‌سیاسی که در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: باید زود این جلسه را ترک کنم زیرا دیروز شایعه شد که من عزل شدم و اگر امروز به جلسه دولت نروم، این شایعه تقویت می‌شود اگرچه که بدم نمی‌آید این شایعه به حقیقت بپیوندد.

معاون راهبردی رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش افزود: از مشخصات جهان پساقطبی این است که دولت‌ها همه‌کاره نیستند. جامعه بین‌المللی یک امر غیرواقع‌بینانه است و باید از جامعه جهانی صحبت کنیم زیرا جهان پسابین‌المللی شده است‌. امروز دولت‌ها انها کنشگران بین‌المللی نیستند و در آینده حتی مهمترین کنشگر هم نخواهد بود.

کنایه ظریف به کشورهای اروپایی که این روزها از دست ترامپ اشک می ریزند: ۵ سال پیش به شما گفته بودم!

محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور صبح امروز اول اسفند در هجدهمین همایش سالانه انجمن علوم‌سیاسی که در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: من ۵ سال پیش در کنفرانس امنیتی مونیخ گفتم که اگر شما اجازه دهید هر کسی هر کاری می‌خواهد سر ایران بیاورد، زمانی این بلا سر خودتان هم خواهد آورد و امروز تعبیر آن را در اروپا می‌بینیم.

امروز چون شهروندان کنشگر اند روایت‌ها بسیار مهم است. زمانی برداشت از واقعیت تنهامنحصر به سران حکومتی بود، اما امروز این برداشت عمومی شده و روایت‌ها بسیار اهمیت یافته است.

دیپلماسی عمومی در سال ۱۹۶۷ ابداع شد،اما دولت‌ها از آن استفاده نمی‌کردند زیرا دیپلماسی را در انحصار خود می‌دانستند. تا اواخر دهه ۸۰ هیچ کس از عبارت دیپلماسی عمومی در صحنه‌های دولتی استفاده نکرد.

امروز هر انسان کنشگر در عرصه بین‌الملل شده و به همین دلیل روایت بسیار مهم است. آنچه که در دهن افراد جا می‌افتد بسیار مهم است.

ظریف: امروز روایت جدید و خطرناک‌تر از روایت «امنیتی‌سازی ایران» در حال مطرح شدن است‌

نتانیاهو به غلط می گوید ایران به دلیل ضعف خود به دنبال بمب هسته‌ای می‌رود؛ ما در ضعیف‌ترین حالت نیستیم؛ تنها حکومت در ۲۲۰ سال اخیر هستیم که یک وجب از خاک خود را از دست نداد

محمدجواد ظریف در مراسم افتتاحیه هجدهمین همایش سالانه انجمن علوم سیاسی ایران گفت: امروز روایت جدید و خطرناک‌تر از روایت امنیتی‌سازی ایران در حال مطرح شدن است‌. مانند گذشته دوباره نتانیاهو پیشتاز این روایت است که می‌گوید ایران ضعیف است و بازوهای خود را از دست داده است و از آن طرف به دلیل ضعف خود، به دنبال بمب هسته‌ای هم می‌رود‌. این روایت غلطی است.

ما در ضعیف‌ترین حالت نیستیم. ما واقعا در شرایطی هستیم که می‌توانیم به آینده برویم و روایت قدرت بسازیم.

نگاه ما به همه چیز تهدید شده به جوانان، حجاب، و… به عنوان تهدید نگاه می‌کنیم

بر همین اساس دشمنان فکر می‌کنند حجاب آخرین سنگر جمهوری اسلامی است

معاون راهبردی رئیس‌جمهور با بیان اینکه حمایت از مقاومت، برای ایران قدرت معنایی آورد، اظهار کرد: البته که هر کاری را باید به اندازه انجام داد. در هر صورت باید بتوانیم از دام روایت‌ها علیه خودمان رها شویم. باید بازی را عوض کنیم. در طول تاریخ ایران مورد تهدید بوده است در تمام این تهاجم‌ها یک بار ما شبیه مهاجمین نشدیم، بلکه آنان شبیه ما شدند. چون همیشه مورد تهدید بودیم، نگاه ما به همه چیز تهدید شده به جوانان، حجاب، و… به عنوان تهدید نگاه می‌کنیم و بر همین اساس دشمنان فکر می‌کنند حجاب آخرین سنگر جمهوری اسلامی است.

ظریف ادامه داد: حتی سازمان‌های بین‌المللی را تهدید می‌دانیم، در حالیکه این سازمان‌ها برای قانون‌مند شدن جهان تشکیل شده‌اند. خیلی فرق می‌کند که ما عضو NPT و FATF باشیم یا نباشیم. اما ما همه این‌ها را تهدید می‌بینیم و به همین دلیل دشمن می‌تواند علیه ما روایت‌سازی کند. چرا ما از خودمان نامطمئن هستیم و با رفتارمان به دشمن برای روایت‌سازی علیه خودمان کمک می‌کنیم؟

وی با بیان اینکه اگر ما پیش‌بینی شکست داشته باشیم، حتما شکست خواهیم خورد، افزود: اگر ما به دنیا به شکل تهدید نگاه کنیم، دنیا نیز از ما قالب‌سازی تهدید می‌کند. نمی‌گویم تهدیدات را فراموش کنیم، اما محور نگاه ما نباید این باشد. باید با حجاب به عنوان یک موضوع اجتماعی برخورد کنیم نه عامل تهدید. با همسایگان به عنوان یک شریک اقتصادی نگاه کنیم، نه تهدید.

معاون راهبردی رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه مهندسی تحول از اینجا شروع می‌شود که بگوییم خودمان می‌توانیم‌ آینده‌مان را بساریم، نه آن آینده پیش‌فرضی که به ما تحمیل شده است، گفت: امروز ما ثابت کردیم که می‌توانیم از خودمان دفاع کنیم. دیگر چه می‌خواهیم؟ همه می‌دانند که ایران امروز ایران قاجار نیست. چرا خودمان این را باور نمی‌کنیم؟ اگر چنین کنیم، روزی می‌رسد که جوانان ببینند که درد کشور کم شده است.

منبع خبر