این کیک رژیمی خوشمزه را بدون نگرانی بخورید!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرارو، کیک‌ها از جمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که…
این کیک رژیمی خوشمزه را بدون نگرانی بخورید!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرارو، کیک‌ها از جمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و… تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. بسیاری از افرادی که دچار اضافه وزن یا بیماری‌هایی مانند دیابت هستند، منع مصرف شیرینی‌جات دارند و به همین دلیل نمی‌توانند از طعم خوب کیک و دسر لذت ببرند؛ اما کیک‌های رژیمی که با شیرین کننده‌های طبیعی مثل عسل و یا میوه تهیه می‌شوند، می‌توانند حس خوب خوردن یک کیک خوشمزه را برای این افراد به همراه داشته باشند. کیک رژیمی که در این مطلب می‌خواهیم آموزش آن را با شما به اشتراک بگذاریم، از ترکیب تخم مرغ با موز و شیرین کننده طبیعی مانند شیره انگور و بدون آرد تهیه می‌شود و طعم فوق‌العاده‌ای دارد که حتما از خوردن آن لذت خواهید برد. اگر دوست دارید این کیک خوشمزه، سالم و رژیمی را در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با آموزش کیک رژیمی همراه ما باشید.

مواد لازم

موز بزرگ: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
کره بادام زمینی: ۱ قاشق غذاخوری
شیره انگور: ۳ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ: ۵۰ گرم
بکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

این کیک رژیمی خوشمزه را بدون نگرانی بخورید!

طرز تهیه

برای درست کردن این کیک رژیمی خوشمزه ابتدا موز‌ها را پوست کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس با پشت چنگال موز را بکوبید تا کاملا له و پوره شود. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا با موز کاملا مخلوط شود. حالا شیره انگور و کره بادام زمینی را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. در آخر پودر کاکائو و بکینگ‌پودر را داخل مواد بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود و شکلات تلخ رنده شده را اضافه کنید. کف قالب موردنظرتان کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدهید تا بپزد. بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا کنید. نوش جان.

نکات مهم

ـ به جای شیره انگور می‌توانید به همان میزان از عسل برای شیرین کردن کیک استفاده کنید.

ـ اضافه کردن شکلات تلخ به این کیک کاملا اختیاری است و می‌توانید آن را از دستور حذف کنید.

ـ برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.

ـ دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش بسیار مهمی دارد. وقتی قالب را در فر می‌گذارید، باید دقیقاً به همان دمای گفته شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تغییر دما ندهد. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این مسئله به این دلیل است که در واقع فر شما به آن دمای گفته شده نرسیده است یعنی شما فر را روی درجه ۱۷۵ تنظیم کرده‌اید؛ اما در واقع دمای واقعی فر شما ۱۷۵ نیست و ممکن است کم‌تر یا بیش‌تر از این دما بوده باشد. به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور‌ها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود ۱۰ درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد و باید قلق فر دست‌تان بییاد. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد. یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات‌تان هدر می‌رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی‌کند.

ـ در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی‌گیرد. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، ۱/۳ قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه‌ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

منبع خبر

بیا تو صدا