آگراندیسمان؛ قسمت چهل و هفتم | بررسی بازی مریلا زارعی در نقش «یوکابد» در در فیلم «موسی کلیم‌الله» | بلوغ بازیگر

مریلا زارعی حالا در آستانه  سی‌امین سال ورود حرفه‌ای‌اش به بازیگری، چالش بازی در نقشی از عهد مصر باستان را…
آگراندیسمان؛ قسمت چهل و هفتم | بررسی بازی مریلا زارعی در نقش «یوکابد» در در فیلم «موسی کلیم‌الله» | بلوغ بازیگر

مریلا زارعی حالا در آستانه  سی‌امین سال ورود حرفه‌ای‌اش به بازیگری، چالش بازی در نقشی از عهد مصر باستان را پذیرفته؛ نقش «یوکابد» مادر حضرت موسی (ع) در فیلم «موسی کلیم‌الله». علاوه بر اینکه این کاراکتر، شخصیتی مهم در تاریخ مذهبی جهان است، ساختار و جزییاتی دارد که زارعی را در برابر یک چالش و اتفاق مهم در کارنامه بازیگری‌اش قرار داده.

 به گزارش فیلم‌نیوز، فیلم «موسی کلیم‌الله» از آن آثار جشنواره است که همه برای رونمایی از آن لحظه شماری می‌کردند. اثری که در واقع بخشی از سریالی به همین نام و درباره زندگی موسی پیامبر است. ابراهیم حاتمی‌کیا ساخت این اثر تاریخی مذهبی را برعهده داشته و در ادامه همکاری‌های مشترکش با مریلا زارعی نقش مهم یوکابد مادر حضرت موسی را به او سپرده. نقشی که مهم‌ترین بازی این فیلم است و بسیار مورد توجه قرارگرفته.

ویژگی‌های ظاهری | زنی عبری از قوم بنی‌اسراییل در روستایی کوچک در مصر در عهد باستان زندگی می‌کند. این زن قرار است باردار شود، رنج زایمان را تحمل کند و بعد رنج دوری از فرزند. در آثار تاریخی گریم و لباس مهم‌ترین ویترین نقش است که مخاطب پیش از هرچیر با آن کاراکتر و فضای زندگی‌اش ارتباط برقرار کند. یوکابد با لباس‌هایی کهنه اما به سبک مصر قدیم، در تصویر ظاهر می‌شود. اما راحتی او در نقش و نشان دادن رنجی که از روزگار متحمل است در چهره و میمک‌های صورتش، در کنار گریم و لباس، اجازه می‌دهد که هرچه بیشتر مخاطب به این شخصیت نزدیک شود.

مزیلا زارعی در فیلم «موسی کلیم الله» در نقش یوکابد بازی درخشانی دارد.زارعی برای ایفای نقش «یوکابد» از همه تجربیات دوران بازیگری‌اش بهره گرفته است.

اهمیت نقش | مادر حضرت موسی در زمان تولد این پیامبر وظیفه حفاظت از او را برعهده دارد. عبریان معتقد بودند که نجات‌دهنده‌ای خواهد آمد و آنها را از شر فرعون نجات خواهد داد. اینجا است که اهمیت نقش یوکابد بیشتر می‌شود. حالا در واقع او به صورت مستقیم از طرف خدا مامور می‌شود که از این فرستاده مراقبت کند. حتی زمانی که به او امر می‌شود بچه را به رود نیل بسپار، باید قید حس مادرانه‌اش را بزند و در راه رضای خدا از فرزندش دل بکند. درامی که پشت شخصیت تاریخی یوکابد وجود دارد، بازی در نقش آن را با چالش‌های زیادی رو به رو می‌کند. یوکابد جزو معدود زنان تاریخ مذهبی جهان است که خدا با او مستقیم سخن می‌گوید و از طرفی در مقابل تمام تهدیدها باید از فرزندش مراقبت کند. عواملی که برای بازیگر فرصتی است که از تمام آنچه قدرت بازیگری‌اش است استفاده کند تا این نقش را به درستی ایفا کند.

مزیلا زارعی در فیلم «موسی کلیم الله» در نقش یوکابد بازی درخشانی دارد.مصاف زارعی با نقش «یوکابد» به گونه‌ای است که مخاطب او را باور می‌کند.

جنس بازی | مریلا زارعی سابقه بازی در آثار تاریخی را در کارنامه بازیگری خود دارد. اما هیچ‌کدام از آنها مربوط به دوران باستان نبوده. دورانی که شاید حتی ارتباط برقرار کردن خود بازیگر هم با آن دوران کار سختی باشد. اما مریلا زارعی توانسته با تکنیک‌های حسی که از سابقه بازیگری‌اش می‌آید، نقش زنی رنج کشیده که در میان همه سختی‌ها باید دوران بارداری را سپری کند و به سختی کودکی را به دنیا بیاورد را به خوبی بازی کند. اما شاید نقطه اوج بازیگری او در نقش یوکابد به لحظات ارتباط برقرار کردن او با خدا و گرفتن پیام‌های آسمانی بر می‌گردد. وقتی حتی همسر خودش هم او را باور ندارد اما او می‌شنود، می‌پذیرد و به سختی از فرزندش دل می‌کند. زارعی این جزییات را به شکلی کاملا باورپذیر ایفا می‌کند و یک یوکابد باور پذیر را در تاریخ سینمای ایران به ثبت می‌رساند.

منبع خبر