آگراندیسمان؛ قسمت پنجاه و دوم | بررسی بازی ساعد سهیلی در فیلم «خدای جنگ» که بازی‌اش به چشم هیات داوران نیامد | در قامت قهرمان

ساعد سهیلی بارها خودش را با نقش‌های متفاوت محک زده و چالش‌های زیادی را از سر گذرانده است. او در…
آگراندیسمان؛ قسمت پنجاه و دوم | بررسی بازی ساعد سهیلی در فیلم «خدای جنگ» که بازی‌اش به چشم هیات داوران نیامد | در قامت قهرمان

ساعد سهیلی بارها خودش را با نقش‌های متفاوت محک زده و چالش‌های زیادی را از سر گذرانده است. او در «خدای جنگ» با نقشابراهیم در قالب یک فرمانده ظاهر شده است. سهیلی برای این نقش به‌طور مستقیم یک شخصیت واقعی را بازسازی نکرده اما تا حدیسعی کرده به عملیاتی که توسط حسن طهرانی‌مقدم و همراهانش رقم خورده نزدیک شود.

به گزارش فیلم‌نیوز، فیلم «خدای جنگ» به کارگردانی حسین دارابی در آخرین روز جشنواره فجر در کاخ جشنواره به نمایش درآمد و بااستقبال خوبی روبرو شد. به این بهانه ابعاد مختلف بازی ساعد سهیلی را بررسی می‌کنیم.

ویژگی ظاهری | ابراهیم فرمانده یگان عملیات موشکی جنگ ایران و عراق است و بیشتر وقت‌ها لباس مخصوص فرماندهان را به تن دارداما گهگاه او را با پلیور می‌بینیم و معمولا روی لباسش اورکت می‌پوشد. ریش ‌پرپشتی گذاشته و صورتش آفتاب‌سوخته است.

ساعد سهیلی در فیلم «خدای جنگ» نقش یک فرمانده جنگ را بازی کرده است.ساعد سهیلی در فیلم «خدای جنگ» از پس یک نقش سخت به خوبی برآمده است.

اهمیت نقش | فیلم «خدای جنگ» ماجرای خودکفایی ایرانی‌ها در زمینه شلیک موشک در جنگ ایران و عراق را روایت می‌کند. ابراهیم فرمانده یگان است اما به خاطر شروط نماینده قذافی نمی‌تواند در عملیات‌های موشکی حضور داشته باشد. وقتی می‌فهمد تیم لیبیاییقصد دارند به‌جای تبعیت از فرمان، عملیات خودشان را پیاده کنند، نگران می‌شود و هرطور شده تلاش می‌کند جلوی پرتاب خودسرانه موشک بهمناطق مسکونی در عراق را بگیرد. او بارها به خاطر نافرمانی توبیخ می‌شود، بارها شکست می‌خورد اما نهایتا به همراه تیمش موفقمی‌شود اولین موشک را به سمت عراق پرتاب کند.

ساعد سهیلی در فیلم «خدای جنگ» نقش یک فرمانده جنگ را بازی کرده است.بازی ساعد سهیلی در کمال ناباوری مورد توجه هیات داوران قرار نگرفت.

جنس بازی | ساعد سهیلی هم در ظاهر و هم رفتار توانسته است شمایلی دقیق از یک فرمانده به تصویر بکشد. با نماینده‌های قذافی عربی حرف می‌زند و کاملا روی این زبان مسلط است. مثل همیشه آرام صحبت می‌کند اما در مواجهه با افرادی که در کارش خلل ایجادمی‌کنند با جدیت روبرو می‌شود و مقابلشان می‌ایستد.‌ او همسرش را در یک عملیات موشکی از دست داده و مدام درگیر خاطرات او وهمچنین آینده دختر کوچکش است. سهیلی علاوه بر ایفای نقش یک فرمانده جدی، بازی احساسی خوبی هم از خود به نمایش می‌گذارد. در یک‌سوم پایانی فیلم وقتی از یک سو پروژه پرتاب موشک شکست خورده و از سوی دیگر درباره سرنوشت دخترش به چالش برخورده،استیصال و درماندگی را با تمام وجود به نمایش می‌گذارد.

منبع خبر