آشپزیتغذیه

طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی

بسیاری از خانم در تهیه و مزه دار کردن ماهی مشکل دارند. جدا ازا ین مسئله یکی از لذیذ ترین غذا ها ماهی است که برای سلامتی بسیار مفید است. ماهی یکی از غذا هایی است که می توان آن را دئر مهمانی ها استفاده کرد.

البته این نکته را فراموش نکنید که باید بلد باشید که چگونه ماهی را مزه دار یا شکم پر کنید زیرااگر اینگونه نباشد ماهی شما نابود می شود و زجمات شما هدر می رود. در این مقاله تصمیم گرفتیم تا طرز تهیه ماهی شکم پر را برای شما بیان کنیم. با ما همراه باشید و با درست کردن این ماهی از غذا و طعم عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم برای ماهی شکم پر مجلسی

  1. ماهی قزل آلا بزرگ: ۱ عدد
  2. سبزی معطر (گشنیز،شوید،جعفری و کمی شنبلیله): ۲ قاشق غذاخوری
  3. پیاز: ۱ عدد
  4. سیر: ۱ حبه
  5. گردو خردشده: ۲ عدد
  6. فلفل دلمه: ۱ عدد
  7. رب انار: ۱ ق غذاخوری
  8. نمک، فلفل، ادویه ماهی: به میزان لازم
ماهی شکم پر مجلسی

طرز تهیه ماهی شکم پر

مرحله 1) برای تهیه ماهی شکم پر لازم است که آن را بشوئید و بسته به سلیقه خود سر و دم آن را جدا کنید. البته شما می توانید ماهی را بهصورت درسته نیز درست کنید. ماهی به این شکل مجلسی تر می شود.

مرحله 2) در این قسمت باید مواد مزه دارکردن را درست کنیم و مواد را چند ساعت با ماهی قاطی کرده و کنار بگذاریم. برای درست کردن مواد مزه دار کردن لازم است پیاز را نگینی خرد کنیم و به آن آبلیمو،نمک، فلفل، آویشن، تخم‌ گشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب با هم قاطی کنید.

مرحله 3) در نهایت ماهی را داخل مواد مزه دار کردن که در مرحله قبل درست کردیم قرار می دهیم.

مرحله 4) حال تا ماهی مزه دار شود به سراغ درست کردن مواد میانی شکم ماهی می رویم. پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم. سپس سبزی معطر را به آن‌ها اضافه می کنیم. حالا گردو خردشده و رب انار و ادویه ‌جات را نیز به مواد قبلی اضافه کنید و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.

ماهی مجلسی

مرحله 5) کف ظرفتان را با کره چرب کرده و انواع سبزیجات دل‌خواه مثل سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، قارچ، پیاز و هویج حلقه‌شده را کف طرف بچینید.

مرحله 6) ماهی را از داخل مواد مزه دارکردن بیرون می آوریم و پوست آن را به طور کامل تمیز می کنیم.

مرحله 7) مواد میانی را داخل شکم ماهی قرار می دهیم.

مرحله 8) شکم ماهی را با نخ و سوزن یا خلال دندان به طور مرتب می بندیم.

مرحله 9) در نهایت یک استکان آب کف ظرف بریزید. البته می توانید از آب آبلیمویی که داخل موادمزه دار کردن ریخته بودیم به جای آب معمولی استفاده کنید.

مرحله 10) ظرف را با فویل بپیچید و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه قراردهید.

مرحله 11) بعد از این زمان که ماهی پخت، فویل را بردارید و یک ربع ماهی را بدون فویل داخل فر قرار دهید.

مرحله 12) در نهایت این ماهی آماده برای سرو در کنار سبزی پلو یا پلو ساده است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا