طرز تهیه آب آلبالو خانگی با آلبالو خشکه و تازه

مناسب برای 4 نفر زمان آماده‌سازی 30 دقیقه زمان پخت 30 دقیقه آب آلبالو یک نوشیدنی خوش طعم و پرخاصیت…
طرز تهیه آب آلبالو خانگی با آلبالو خشکه و تازه

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

30 دقیقه

زمان پخت

30 دقیقه

آب آلبالو یک نوشیدنی خوش طعم و پرخاصیت و یک انتخاب عالی برای روزهای گرم تابستان است. این نوشیدنی خواص بی‌نظیری مانند کاهش التهاب، بهبود خواب و تقویت سیستم ایمنی دارد و اگر درست و اصولی آماده شود، می‌تواند جایگزین عالی و سالمی برای نوشیدنی‌های صنعتی و قندی باشد. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه آب آلبالو خانگی با آلبالو خشکه و تازه و همه فوت‌وفن‌های درست کردن این نوشیدنی آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این نوشیدنی ابتدا باید آلبالوها را به‌ خوبی بشویید و هسته آن‌ها را جدا کنید. آلبالوها را همراه با آب و شکر در یک قابلمه‌ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب و عصاره طبیعی آن‌ها خارج شود.

پس از مدتی، مایع به دست آمده را از صافی رد کنید. در صورت تمایل کمی آب ‌لیمو به آن اضافه کنید و اجازه دهید نوشیدنی شما خنک شود.

در صورت تمایل می‌توانید آب آلبالو را با آلبالو خشک، با اسانس و همچنین بدون شکر نیز آماده کنید. رسپی این نوشیدنی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای آب آلبالو با آلبالو تازه برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازآلبالو تازه1 کیلوگرمشکر200 تا 300 گرمآب سرد4 تا 5 لیوانیخ (اختیاری)برای سرو خنکآبلیمو تازه (اختیاری)به مقدار لازم

مرحله اول: آلبالوها را بشویید

برای شروع باید آلبالوها را به دقت بشویید و برگ‌ها و ساقه‌های اضافه را جدا کنید.

در ادامه آلبالوها را با آب سرد و کمی نمک بشویید تا آلودگی‌ها و گرد و غبار آن‌ها کاملا پاک شود.

برای ضدعفونی کردن آلبالوها می‌توانید آن‌ها را در یک ظرف آب و یک قاشق غذاخوری جوش شیرین قرار دهید یا اجازه دهید چند دقیقه در محلول آب نمک و سرکه بمانند تا کاملا تمیز شوند.

مرحله دوم: هسته آلبالوها را جدا کنید

در این مرحله باید هسته آلبالوها را با دست یا به کمک یک نی خارج کنید.

برای گرفتن هسته آلبالوها می‌توانید از هسته گیر نیز استفاده کنید.

جدا کردن هسته آلبالوها در این مرحله اختیاری است و موجب می‌شود تا آب آلبالوی شما سریع‌تر آماده شود.

مرحله سوم: آلبالوها را با شکر بپزید

بعد از آماده شدن آلبالوها باید آن‌ها را در یک قابلمه بریزید.

مقداری آب و شکر نیز به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

بعد از این که آب شروع به جوشیدن کرد، اجازه دهید آلبالوها برای 20 دقیقه بجوشند و کاملا نرم شوند.

در این مرحله سعی کنید کف روی آب را بردارید تا شربت شما خوشرنگ‌تر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گل قند

مرحله چهارم: آلبالوها را از صافی رد کنید

بعد از این که شربت آلبالو جوشید و کمی غلیظ شد، آلبالوها را از صافی رد کنید تا گوشت و پوست آن‌ها به طور کامل جدا شود و تنها آب آلبالو باقی بماند.

مرحله پنجم: آب آلبالو را سرو کنید

بعد از صاف کردن آب آلبالو صبر کنید تا کاملا خنک شود.

سپس می‌توانید آن را در پارچ بریزید و مقداری آب لیمو ترش تازه و یخ به آن اضافه کنید.

آب آلبالوی تازه شما آماده است و می‌توانید از طعم آن لذت ببرید.

آب آلبالو با آلبالو خشک

آب آلبالو با آلبالو خشک

برای درست کردن آب آلبالو با آلبالوی خشک، ابتدا باید آلبالوی خشک را به‌ خوبی بشویید و برای 8 تا 10 ساعت در مقداری آب سرد بخیسانید.

آلبالوهای خیسانده شده را همراه با همان آب و در صورت نیاز چند لیوان آب دیگر در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط بجوشانید. پس از به جوش آمدن، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید نوشیدنی حدود 30 دقیقه آرام بجوشد تا عصاره آلبالوها به‌ خوبی خارج شود.

پس از پخت، مایع به دست آمده را از صافی رد کنید و عصاره صاف‌ شده را دوباره در قابلمه بریزید، مقداری شکر به آن افزوده و هم بزنید تا شکر کاملا در آب آلبالو حل شود.

در پایان می‌توانید یک قاشق غذاخوری گلاب و یک قاشق چای‌خوری آبلیمو به آن اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید. بعد از سرد شدن نوشیدنی، از طعم آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت جلاب

آب آلبالو با اسانس

در این روش می‌توانید از مقداری اسانس آلبالو برای طعم بیشتر این نوشیدنی استفاده کنید. این کار موجب خوشمزه‌تر شدن و ترش و مزه دار شدن نوشیدنی شما می‌شود.

آب آلبالو بدون شکر

در این روش نیازی به اضافه کردن شکر به آب آلبالو نیست و می‌توانید آلبالو را بدون شکر و تنها با کمی جوشاندن و صاف کردن آماده کنید. در این روش می‌توانید در انتها از مقداری عسل برای مزه دار کردن آب آلبالو استفاده کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه آب آلبالو خانگی با آلبالو خشکه و تازه

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه آب آلبالو خانگی با آلبالو خشکه و تازه

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن آب آلبالو خانگی با آلبالو خشکه و تازه اشاره شده است، با ما همراه باشید.

در زمان سرو کردن آب آلبالو خانگی می‌توانید چند برش لیمو ترش تازه نیز به آن اضافه کنید.در صورت تمایل می‌توانید برای تزیین این نوشیدنی خوشمزه از چند برگ نعنای تازه استفاده کنید.برای خوش عطر شدن این نوشیدنی می‌توانید از مقداری گلاب استفاده کنید.بعد از آماده کردن آب آلبالوی خانگی باید آن را در یک شیشه در بسته بریزید و در یخچال قرار دهید و در اولین فرصت مصرف کنید.برای درست کردن آب آلبالو بازاری بهتر است از آلبالوهای پررنگ و رسیده استفاده کنید.مقدار شکر و آبلیمویی که به این نوشیدنی اضافه می‌کنید، اختیاری است.برای جوشاندن آلبالوها حتما از حرارت ملایم استفاده کنید.برای صاف کردن آب آلبالو می‌توانید از آبکش یا پارچه تنظیف استفاده کنید.بعد از آماده کردن آب آلبالو خوشرنگ خانگی بهتر است آن را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری دارچین، هل یا حتی گلپر برای مزه دار کردن این نوشیدنی استفاده کنید.برای شیرین کردن این نوشیدنی می‌توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید.اگر به آلبالوی تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از آلبالوی منجمد شده نیز برای درست کردن این نوشیدنی استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه آب آلبالو خانگی با آلبالو خشکه و تازه و همه فوت‌وفن های درست کردن این نوشیدنی اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این نوشیدنی را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

بیا تو صدا