- 2025-07-05
- 4 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، ترشیجات و سس ها
طرز تهیه سیر کبابی در فر+ نکات و فوتوفن ها

مناسب برای
6 نفر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
سیر کبابی در فر، یک غذای ساده ولی فوقالعاده خوش طعم است که میتوانید آن را در کنار انواع غذاهای دیگر مثل پوره سیب زمینی یا برای مزه دار کردن انواع سالاد و سس استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه سیر کبابی در فر و همه فوتوفنهای درست کردن این چاشنی خوشمزه آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این سیر کبابی در فر، ابتدا باید سر بوتههای سیر را با چاقو برش دهید تا حبهها نمایان شوند. سیرها را با کمی روغن زیتون، نمک و سبزیهای معطر مزه دار کنید و در فویل آلومینیومی بپیچید.
سپس آنها را در فر قرار دهید تا کاملا نرم، طلایی و خوش عطر شوند. پس از پخت، سیرها را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن، حبههای نرم شده را با فشار از پوست خارج کنید.
رسپی این سیر کبابی خوشمزه در فر را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای سیر کبابی در فر برای 6 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازسیر تازه6 بوته درشتروغن زیتون فرابکر3 قاشق غذاخورینمکبه مقدار لازمفلفل سیاهبه مقدار لازمآویشن، رزماری و ارگانوی خشکبه مقدار لازم
مرحله اول: سیر را آماده کنید
برای شروع باید سیرها را بشویید و پوست خارجی آنها را به دقت جدا کنید.
قسمت بالای بوتههای سیر را به اندازه 1 تا 3 سانتیمتر با یک چاقوی تیز برش دهید تا حبههای سیر مشخص شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیاز کبابی
مرحله دوم: سیرها را مزه دار کنید
بوتههای سیر را در یک ظرف مناسب قرار دهید و روی آنها مقداری روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و سبزیجات معطر خرد شده بریزید.
میتوانید با دست یا به کمک برس مواد را روی همه قسمتهای سیر بمالید و برای چند دقیقه سیرها را ماساژ دهید تا خوب مزه دار شوند.
مرحله سوم: روی سیرها را با فویل بپوشانید
در این مرحله بهتر است بوتههای سیر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. این کار به حفظ طعم و تجمع بخار کمک میکند و مانع خشک شدن سیرها میشود.
برای پوشاندن سیرها میتوانید به جای فویل آلومینیومی از کاغذ روغنی نیز استفاده کنید.
مرحله چهارم: سیرها را بپزید
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و برای 10 دقیقه گرم کنید.
در ادامه اجازه دهید سیرها برای 30 تا 60 دقیقه در فر بمانند و نرم و طلایی شوند. در این مرحله مراقب باشید که سیرها بیش از حد نپزند و نسوزند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه زیتون کبابی (باربیکیو)
مرحله پنجم: سیرها را سرو کنید
بعد از این که سیرها به خوبی کبابی شدند، آنها را از فویل خارج کنید. صبر کنید تا سیرها کمی خنک شوند.
سپس میتوانید با فشار دادن سیرها، به راحتی آنها را خارج و از آن برای مزه دار کردن انواع غذا، ساندویچ و سس استفاده کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سیر کبابی در فر
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن سیر کبابی در فر اشاره شده است، با ما همراه باشید.
در صورت تمایل میتوانید برای درست کردن این سیر کبابی به جای روغن زیتون از مقداری کره آب شده یا ترکیب روغن زیتون و کره استفاده کنید.برای مزه دار کرده سیر کبابی میتوانید از مقداری پوست لیموی رنده شده یا چند قطره آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.قبل از آماده کردن سیر کبابی میتوانید سیرها را به صورت حبهای آماده کنید و بعد از مزه دار کردن در فر قرار دهید. در این روش سیرها سریعتر آماده میشوند و نیاز به پیچاندن آنها در فویل نیست.کبابی کردن سیر در دمای بالا موجب کاراملی شدن قند سیر میشود و طعم بی نظیری به آن میبخشد.در زمان کبابی کردن سیر به هیچ عنوان پوست نازک دور آن را جدا نکنید، چون پوست سیر مانند عایقی از آن در برابر سوختن محافظت میکند.در صورت تمایل میتوانید سیر را تنها با کمی روغن زیتون آغشته و سپس کبابی کنید. بعد از این که سیر کبابی شد، میتوانید چاشنیها را به آن اضافه کنید.در زمان پخت سیر کبابی مراقب باشید که سیرها نسوزند، سوختن بخش کوچکی از سیر موجب تلخ شدن مزه آن میشود.سیر کبابی را در دمای اتاق نگهداری نکنید، زیرا ممکن است باکتریهای مضر در آن رشد کنند و در این شرایط مصرف آن موجب مسمومیت میشود.میتوانید از سیر کبابی برای مزه دار کردن سس پیتزا یا انواع فست فود نیز استفاده کنید.پخت طولانی مدت سیر در فر موجب خشک شدن آن میشود، بنابراین هر زمان که احساس کردید سیرها آماده هستند، آنها را از فر خارج کنید.برای نگهداری سیر کبابی میتوانید آن را در روغن زیتون بریزید و برای چند هفته در یخچال با برای چند ماه در فریزر نگهداری کنید.میتوانید از این سیر کبابی به صورت پوره روی نان تازه، پوره سیب زمینی، پاستا یا سوپ استفاده کنید.قرار دادن سیرها در فویل موجب نرم ماندن آنها بعد از پخت میشود.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه سیر کبابی در فر و همه فوتوفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه