طرز تهیه مربای نعناع خوشرنگ+ نکات شکرک نزدن

مناسب برای
1 شیشه
زمان آمادهسازی
20 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مربای نعناع یکی از خوش عطر و طعمترین انواع مرباهای خانگی برای صبحانه و تزیین کیک و شیرینی است که برای درست کردن آن معمولا از برگهای تازه نعنا استفاده میشود. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه مربای نعناع خوشرنگ و همه فوتوفنهای درست کردن این مربا آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این مربا باید نعنا را با آب بجوشانید و بعد برای یک شب در یخچال قرار دهید تا خنک شود. در ادامه نعناها را صاف کنید و همراه با شکر روی حرارت بگذارید.
اجازه دهید مربا غلیظ شود و بعد آبلیمو را اضافه کنید. زمانی که مربا آماده و خنک شد، آن را در شیشه بریزید. رسپی این مربای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای مربای نعناع خوشرنگ
مواد لازممقدار مورد نیازنعنا 500 گرمآب1 لیترشکر2 لیوان فرانسوی دستهدارآب لیمو ترش1/2 لیوانرنگ خوراکی سبز (اختیاری)4 قطره
مرحله اول: نعناها را پاک کنید
برای شروع باید نعناها را بشویید و برگهای سیاه و پلاسیده آنها را جدا کنید. سپس نعناها را آبکش کنید تا آب اضافهشان گرفته شود.
مرحله دوم: نعناها را بجوشانید
برگهای تازه نعنا را همراه با یک لیتر آب در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، درب قابلمه را روی حرارت قرار دهید و برای 45 دقیقه بجوشانید.
برای این که عصاره نعناها راحتتر خارج شود، میتوانید نعناها را کمی خرد کنید و بعد بجوشانید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای بلوبری
مرحله سوم: قابلمه را در یخچال بگذارید
بعد از حدود 45 دقیقه، باید درب قابلمه را بردارید و صبر کنید تا خنک شود. در ادامه درب قابلمه را دوباره روی آن بگذارید و آن را برای یک روز در یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم: نعناها را صاف کنید
بعد از این که یک روز به نعناها استراحت دادید، یک صافی را روی یک قابلمه قرار دهید و نعناها را صاف کنید. در این مرحله به هیچ عنوان برگ نعناها را فشار ندهید، زیرا این کار موجب تلخ شدن مزه مربا میشود.
مرحله پنجم: عصاره نعنا را با شکر بجوشانید
در این مرحله باید شکر را به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. در ادامه شعله گاز را روی حرارت متوسط تنظیم کنید و نعناها را برای حدود 40 دقیقه بجوشانید.
مرحله ششم: مربا را آماده کنید
در زمان غلیظ شدن مربا حتما کف روی آن را به دقت بردارید. این کار موجب شفافتر شدن مربا میشود. بعد از این که مربا کاملا غلیظ شد، باید حرارت را کم کنید و 10 دقیقه آخر مقداری آب لیمو ترش به مربا اضافه کنید. در این مرحله باید مربا را مدام هم بزنید تا سرریز نشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای گل محمدی با گل خشک
مرحله هفتم: مربا را در شیشه بریزید
بعد از این که مربا آماده شد، میتوانید چند قطره رنگ خوراکی به آن اضافه کنید. بعد از 2 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید. صبر کنید تا مربا خنک شود و بعد آن را در شیشه تمیز و خشک بریزید. سپس مربا را در یخچال قرار دهید.
نکات مهم برای جلوگیری از شکرک زدن مربا نعناع
در این بخش به چند نکته مهم برای جلوگیری از شکرک زدن مربا نعنا اشاره شده است.
اضافه کردن آب لیمو ترش تازه از شکرک زدن مربا جلوگیری میکند.به منظور جلوگیری از شکرک زدن مربای نعناع باید شهد را به اندازهای بجوشانید تا به غلظت مناسب برسد و آب موجود در آن تبخیر شود.برای جلوگیری از شکرک زدن این مربا باید آن را در یک شیشه تمیز و کاملا خشک بریزید.ورود کوچکترین مقداری رطوبت به این مربا، موجب شکرک زدن آن میشود.برای جلوگیری از شکرک زدن مربا میتوانید به جای آبلیمو از مقداری جوهر لیمو نیز استفاده کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه مربای نعناع خوشرنگ
در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت مربای نعناع خوشرنگ اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای درست کردن مربای نعناع خوشرنگ نیازی به جدا کردن ساقه نعنا نیست.اضافه کردن رنگ خوراکی به این مربا اختیاری است و میتوانید آن را حذف کنید.در زمان پخت مربای نعناع خوشرنگ، به هیچ عنوان برگهای نعنا را فشار ندهید، این کار موجب تلخ شدن مربا میشود.بعد از اینکه مربا به قوام رسید، آن را مدام هم بزنید تا کف نکند و سرریز نشود.بعد از صاف کردن این مربا میتوانید چند تکه نعناع نیز به آن اضافه کنید تا ظاهر مربای شما جذابتر شود.هر چقدر نعنایی که برای درست کردن این مربا استفاده میکنید، خوش عطرتر و باکیفیتتر باشد، مربای شما خوشمزهتر میشود.در صورت تمایل میتوانید نعنا را به صورت ریز خرد کنید و مربا را با نعنای خرد شده آماده کنید.برای این که مطمئن شوید مربا به غلظت مناسب رسیده است یا نه، باید مقداری از شهد آن را بردارید و در یک کاسه بریزید. صبر کنید تا مربا خنک شود. اگر غلظت شهد مثل عسل کشدار بود، یعنی به غلظت مناسب رسیده است و در غیر این صورت باید آن را برای مدت زمان بیشتری بجوشانید.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه مربای نعناع خوشرنگ و همه فوتوفن های درست کردن این مربا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این مربا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه