طرز تهیه کیک غذای شیطان؛ شکلاتی‌ترین کیک دنیا

مناسب برای 4-5 نفر زمان آماده‌سازی 40-50 دقیقه زمان پخت 30-35 دقیقه شاید تا به حال نام این کیک را…
طرز تهیه کیک غذای شیطان؛ شکلاتی‌ترین کیک دنیا

مناسب برای

4-5 نفر

زمان آماده‌سازی

40-50 دقیقه

زمان پخت

30-35 دقیقه

شاید تا به حال نام این کیک را نشنیده باشید، کیک گناه شیطان آن‌قدر خوشمزه و وسوسه‌انگیز است که مقاومت در برابرش سخت است، به همین دلیل گویی وسوسه‌ای از طرف «شیطان» است. جالب است بدانید استفاده از کاکائوی تیره یا شکلات ذوب‌شده به کیک رنگی تیره و ظاهری جذاب می‌دهد و این تیره‌گی نماد «شیطانی» بودن در نام آن محسوب شده است که ارتباطی با مفاهیم دینی یا منفی واقعی ندارد. این نام باعث شده تا این دسر جذاب‌تر و ماندگارتر در ذهن مخاطب باقی بماند. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک غذای شیطان را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی کیک غذای شیطان، ابتدا مواد خشک مانند آرد، شکر و پودر کاکائو را الک کنید. در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ‌ها، شیر و روغن را با هم ترکیب کنید.

سپس مواد خشک و مایع را در چند مرحله به هم اضافه و یک خمیر نرم و یکدست شکلاتی به دست آورید. این خمیر را در قالب چرب‌ شده بریزید و در فر بپزید.

در نهایت هم آن را با گاناش شکلاتی یا خامه فرم‌گرفته تزیین و سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کیک غذای شیطان برای 5 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازآرد سفید2 پیمانهشکر2 پیمانهپودر کاکائو تیره3/4 پیمانهجوش شیرین1 و 1/2 قاشق چای‌خوریبیکینگ پودر1 قاشق چای‌خورینمک1/2 قاشق چای‌خوریتخم مرغ2 عددشیر1 پیمانهروغن مایع1/2 پیمانهعصاره وانیل1 قاشق چای‌خوریآب جوش1 پیمانهخامه صبحانه1 پیمانهشکلات تلخ خرد شده200 گرم

مرحله اول: فر و قالب را آماده کنید

فر برقی یا گازی‌تان را روشن کنید و زمان دهید تا فر پیش از شروع فرایند پخت کیک به خوبی گرم شود.

کف و دیواره‌های قالب کیک را با براش و کمی روغن چرب و آرد پاشی کنید تا پس از پخت کیک به راحتی از قالب جدا شود.

مرحله دوم: مواد خشک را آماده کنید

آرد، پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و نمک را در کاسه مناسبی باهم مخلوط کنید.

ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید تا ناخالصی‌های آرد گرفته شود. این کار باعث می‌شود هوای بیشتری وارد ترکیب شود و کیک سبک‌تری داشته باشید.

در همین مرحله شکر را نیز به مواد خشک اضافه و ترکیب کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

مرحله سوم: تخم‌مرغ، شیر و روغن را با هم ترکیب کنید

در کاسه بزرگی تخم‌مرغ‌های هم‌دمای محیط را بشکنید.

شیر، روغن مایع و وانیل را به آن‌ها اضافه کنید و چند دقیقه‌ای با دور تند همزن برقی هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

مواد خشک را کم کم به محتوای درون کاسه اضافه و به آرامی هم بزنید تا مایه یک دستی حاصل شود.

مرحله چهارم: آب جوش را اضافه کنید

آب جوش را کم‌کم به مایه کیک درون کاسه اضافه کنید و به آرامی با لیسک مواد را به صورت دورانی هم بزنید تا خمیری نرم و روان حاصل شود. خمیر این کیک نسبت به کیک‌های دیگر کمی رقیق‌تر است.

مرحله پنجم: کیک را بپزید

خمیر را در قالب از پیش آماده شده بریزید و در طبقه وسط فر بگذارید.

با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه به‌مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد.

بعد از این زمان، با خلال دندان وسط کیک را چک کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.

پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه داخل قالب بماند. سپس آن را روی توری سیمی کاملاً خنک کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک توت سیاه

مرحله ششم: گاناش را آماده کنید

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود.

توجه داشته باشید که در این مرحله خامه نباید بجوشد، در حد گرم شدن کافی است.

پس از گرم شدن شکلات‌ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله هفتم: کیک را تزیین و سرو کنید

کیک را در ظرف سرو بگذارید و کاملاً با گاناش سطح آن و اطرافش را کاور کنید.

می‌توانید برای جذابیت بیشتر طعم کیک، آن را از وسط برش بزنید و کمی از مواد گاناش را در بین دو لایه کیک قرار دهید.

برای جذابیت بیشتر می‌توانید با خمیر فوندانت المان‌های شبیه به شاخ یا دم شیطان آماده کنید و روی کیک بگذارید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک غذای شیطان

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک غذای شیطان

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک غذای شیطان اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

فر را از قبل گرم کنید. حرارت یکنواخت باعث پف بهتر کیک می‌شود. درِ فر را در ۲۰ دقیقه اول باز نکنید تا پف کیک نخوابد.می‌توانید بین لایه‌ها موز یا توت‌فرنگی بچینید؛ ترکیب شکلات و میوه معرکه است.اضافه کردن یک قاشق قهوه فوری به آب جوش، طعم شکلات را تقویت می‌کند.شکلات تلخ بالای ۶۰٪ استفاده کنید تا طعم کیک غنی‌تر باشد.برای پخت یکنواخت، قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.قبل از برش دادن کیک، اجازه دهید کاملاً خنک شود.حتماً از پودر کاکائو تیره و باکیفیت استفاده کنید. طعم نهایی کیک کاملاً وابسته به کیفیت کاکائو است.آب جوش را یکباره نریزید، کم‌کم اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا خمیر گلوله نشود.همه مواد اولیه کیک را ۲۰-۳۰ دقیقه‌ای قبل از آماده سازی کیک در دمای محیط بگذارید.برای پف بهتر و بافت لطیف‌تر حتماً مخلوط مواد خشک را الک کنید.خمیر رقیق این کیک طبیعی است. نگران نباشید، همین باعث لطافت آن می‌شود.اگر گاناش خیلی شل بود می‌توانید آن را چند دقیقه‌ای در یخچال قرار دهید.قالب را بیش از ۲/۳ پر نکنید تا پف کیک باعث سرریز نشود.از همزدن زیاد بعد از افزودن آرد بپرهیزید؛ بافت کیک را خراب می‌کند.برای متفاوت‌تر شدن طعم کیک می‌توانید کمی دارچین به پودر کاکائو اضافه کنید.می‌توانید برای تزیین و جذابیت بیشتر کیک از توت‌فرنگی، گیلاس، آلبالو و نعنای تازه استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کیک خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه کیک غذای شیطان از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

بیا تو صدا