طرز تهیه خوراک باقالی و نخود فرنگی بهاری؛ ساده و فوری

مناسب برای 2 نفر زمان آماده‌سازی 10 دقیقه زمان پخت 1 ساعت اگر در فکر درست کردن یک خوراک متفاوت…
طرز تهیه خوراک باقالی و نخود فرنگی بهاری؛ ساده و فوری

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

1 ساعت

اگر در فکر درست کردن یک خوراک متفاوت و بهاری با باقالی و نخود فرنگی هستید، این غذا انتخابی ایده آل برای شما محسوب می‌شود. این غذا به صورت کاملا گیاهی و با مواد اولیه مفید و در دسترس آماده می‌شود و طعم بی نظیری دارد. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه خوراک باقالی و نخود فرنگی بهاری و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این غذا آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این غذا باید پیاز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید و بعد باقلا سبز، نخود فرنگی، سیر خرد شده و مقداری آب گرم در ماهیتابه بریزید.

روی مواد را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و درب ماهیتابه را روی آن بگذارید تا سبزیجات به خوبی بپزند. در ادامه سرکه، یک حبه قند، نمک، روغن زیتون و شوید خرد شده را اضافه کنید.

چند دقیقه دیگر مواد را تفت دهید و بعد از روی حرارت بردارید. در زمان سرو کردن این خوراک نیز دوباره مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.

رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید. 

مواد لازم برای خوراک باقالی و نخود فرنگی برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازپیاز قرمز۱ عدد بزرگباقالی سبز۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار نخود فرنگی۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار لوبیا سبز۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار آب گرم۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار سیر۲ تا ۳ حبهنمکبه مقدار لازمقند۱ حبهسرکه۳ تا ۴ قاشق غذاخوریشوید تازه خرد شده۲ تا ۳ قاشق غذاخوریروغن زیتونبه مقدار لازم

مرحله اول: پیاز را سرخ کنید

برای شروع باید پیاز را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، به صورت نگینی ریز خرد کنید.

سپس مقداری روغن زیتون در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

حالا پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب در روغن تفت دهید تا سبک شوند.

مرحله دوم: همه مواد را به ماهیتابه اضافه کنید

در این مرحله باید سیر را به صورت ریز خرد یا رنده کنید و همراه با باقالی، نخود فرنگی و لوبیا سبز خرد شده خام در ماهیتابه بریزید.

سپس ۱ لیوان آب جوش به ماهیتابه اضافه کنید. یک تکه کاغذ روغنی روی مواد قرار دهید و درب قابلمه را روی آن بگذارید. این کار موجب پخت سریع‌تر و بهتر سبزیجات می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک نخود فرنگی و قارچ

مرحله سوم: سرکه، نمک و قند را اضافه کنید

بعد از حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت که باقلا، نخود و لوبیا سبز به خوبی پختند، می‌توانید درب ماهیتابه را بردارید.

کاغذ روغنی را بردارید و دور بریزید. در ادامه سرکه، مقداری نمک و یک حبه قند به غذا اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

مرحله چهارم: غذا را آماده کنید

چند دقیقه دیگر صبر کنید تا غذا جا بیفتد و بعد شوید خرد شده را همراه با مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید. بعد از ۱۰ دقیقه، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله پنجم: غذا را سرو کنید

بعد از این که غذا آماده شد، آن را در ظرف مناسب بریزید. دوباره مقداری روغن زیتون به غذا اضافه کنید.

برای تزیین این خوراک می‌توانید از مقداری شوید تازه خرد شده استفاده کنید. غذای شما آماده است و می‌توانید از طعم آن لذت ببرید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه خوراک باقالی و نخود فرنگی بهاری

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک نخود فرنگی رژیمی

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه خوراک باقالی و نخود فرنگی بهاری

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت خوراک باقالی و نخود فرنگی بهاری اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این غذا باید از روغن زیتون طبیعی و فرابکر استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید از هر ادویه‌ای که دوست دارید برای مزه دار کردن این غذا استفاده کنید.اضافه کردن مقداری آب لیمو ترش تازه عطر و طعم شگفت انگیزی به این خوراک می‌بخشد.برای مزه دار کردن این غذا می‌توانید به جای شوید تازه از مقداری جعفری یا گشنیز تازه خرد شده نیز استفاده کنید.برای درست کردن این خوراک بهتر است از سبزیجات تازه استفاده کنید. در صورتی که به باقلا، نخود فرنگی یا لوبیا سبز تازه دسترسی ندارید می‌توانید، از سبزیجات منجمد باکیفیت نیز استفاده کنید.شوید تازه عطر فوق‌العاده‌ای به این غذا می‌بخشد. در صورتی که به شوید تازه دسترسی ندارید، از شوید خشک استفاده کنید.اضافه کردن یک حبه قند در کنار سرکه، طعم دلچسب و ترش و شیرینی به این غذا می‌بخشد.این غذا باید روی حرارت ملایم دم بکشد و آماده شود. برای این که سبزیجات بهتر بپزند، بهتر است یک لایه کاغذ روغنی روی آن قرار دهید.در صورت تمایل می‌توانید این خوراک را با کمی برنج سفید یا نان تازه سرو کنید.بعد از آماده شدن غذا حتما مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید تا طعم و بافت بهتری پیدا کند.مقدار شویدی که به این غذا اضافه می‌کنید، اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید مقدار آن را بنا به ذائقه خودتان کم یا زیاد کنید.اگر دوست دارید طعم این غذا ترش‌تر شود، بهتر است از مقدار سرکه بیشتری برای این غذا استفاده کنید.اگر به پیاز بنفش دسترسی ندارید، می‌توانید از مقداری پیاز سفید نیز برای پخت این خوراک استفاده کنید.اضافه کردن مقداری فلفل تند یا پودر پاپریکا طعم بهتری به این خوراک می‌بخشد.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه خوراک باقالی و نخود فرنگی بهاری و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

بیا تو صدا