ادارات این استان پنجشنبه‌ها دورکار شدند

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، محمد علی شاه حسینی با اشاره به مصوبه ششم اردیبهشت شورای برنامه‌ریزی…
ادارات این استان پنجشنبه‌ها دورکار شدند

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، محمد علی شاه حسینی با اشاره به مصوبه ششم اردیبهشت شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، هدف از این تصمیم را مدیریت مصرف انرژی عنوان کرد.

وی افزود: بر اساس این مصوبه، تمامی ادارات دولتی (قوه مجریه)، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های استان یزد (به جز شعب کشیک) در روزهای پنجشنبه از ۱۸ اردیبهشت تا پایان شهریور ماه تعطیل خواهند بود. این در حالی است که فعالیت‌های اداری در این روزها به صورت دورکاری خواهد بود.

شاه حسینی در ادامه تاکید کرد: دستگاه‌های خدمت‌رسان و امدادی استان، از جمله مراکز درمانی، آتش‌نشانی، اورژانس و سایر نهادهای مرتبط، به روال قبل به ارائه خدمات خود به شهروندان ادامه خواهند داد و این تعطیلی شامل آنها نمی‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد ابراز امیدواری کرد که با اجرای این طرح، گامی مؤثر در راستای مدیریت مصرف انرژی برداشته شود.

منبع خبر

بیا تو صدا