• 2025-05-05
  • 5 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • سلامت

مصرف زیاد دارچین ممکن است خطرات جدی به همراه داشته باشد!

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،متخصصان دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مطالعه‌ای جدید، اثرات منفی مصرف زیاد دارچین را بر…
مصرف زیاد دارچین ممکن است خطرات جدی به همراه داشته باشد!

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،متخصصان دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مطالعه‌ای جدید، اثرات منفی مصرف زیاد دارچین را بر سلامت و تداخل آن با داروها بررسی کردند. طبق یافته‌های این مطالعه، ترکیب اصلی موجود در دارچین به نام سینامالدئید (cinnamaldehyde)، می‌تواند موجب فعال‌سازی گیرنده‌هایی در بدن شود که فرآیند تجزیه برخی داروها را تسریع می‌کنند و در نتیجه اثربخشی آن‌ها را کاهش می‌دهند.

به گفته «شابانا خان»، دانشمند اصلی این تحقیق، نگرانی‌ها زمانی شروع می‌شود که افراد بدون مشورت با پزشک، مقدار زیادی مکمل دارچین مصرف می‌کنند. او هشدار داد که مصرف بیش از حد این مکمل‌ها می‌تواند منجر به دفع سریع داروهای تجویزی از بدن و در نتیجه کاهش تاثیر آن‌ها شود.

متخصصان توضیح دادند که روغن دارچین، که به طور معمول در افزودنی‌های معطر برای غذا و لوازم بهداشتی استفاده می‌شود، خطر خاصی از نظر تداخل با داروها ندارد. اما پوست دارچین، به ویژه دارچین کاسیا (که نوع ارزان‌تر دارچین است و عمدتاً از جنوب چین می‌آید)، حاوی ماده‌ای به نام «کومارین» است که می‌تواند خاصیت رقیق‌کنندگی خون داشته باشد و برای افرادی که داروهای ضدانعقاد خون مصرف می‌کنند، خطرناک باشد.

یکی از نویسندگان این تحقیق، که معاون مرکز ملی تحقیقات محصولات طبیعی در ایالات متحده است، تاکید کرد که دارچین اصلِ سریلانکا به دلیل محتوای کمتر کومارین، خطر کمتری برای مصرف‌کنندگان دارد.

این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که دارچین از دیرباز به دلیل خواص سلامتی‌اش، مانند تنظیم سطح قند خون و خواص ضدالتهابی که ممکن است در پیشگیری از دیابت موثر باشد، شناخته شده است. با این حال، نتایج این تحقیق بر اهمیت اعتدال در مصرف دارچین و مشورت با پزشک قبل از مصرف مکمل‌های دارچین با دز بالا تأکید می‌کند.

خان توصیه کرد که افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن، مانند فشار خون بالا، دیابت، آرتروز، یا هر بیماری پیشرفته دیگری، باید در مورد مصرف مکمل‌های دارچین با احتیاط عمل کنند و قبل از استفاده از هر نوع مکملی، حتی همراه با داروها، حتماً با پزشک خود مشورت کنند. او همچنین تأکید کرد که مکمل‌ها برای درمان بیماری‌ها طراحی نشده‌اند و بهتر است همیشه از ادویه‌ها به‌طور احتیاطی و در حد اعتدال استفاده کرد.

منبع خبر

بیا تو صدا