- 2025-05-01
- 4 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه کوبلر ریواس و توت فرنگی؛ ترکیبی از ترشی و شیرینی

مناسب برای
12 نفر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
کوبلر، دسری است که به شدت به پای شباهت دارد اما بر خلاف پای که خمیر زیر و روی میوه را میگیرد، در کوبلر خمیر تنها روی کوبلر قرار میگیرد. این دسر را میتوان با میوههای متنوعی آماده کرد. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه کوبلر ریواس و توت فرنگی آشنا خواهیم شد. این دسر ترکیبی از طعم ترش و شیرین دارد. حالا که در فصل توت فرنگی و ریواس هستیم بهترین زمان برای پخت این کوبلر است. پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای پخت کوبلر فر را از قبل گرم کنید. ریواس و توت فرنگی را خرد کنید و آن را با ۲ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره و شکر سفید مخلوط کرده و در ظرف مخصوص فر بریزید.
شکر قهوهای، ¾ فنجان آرد، جو دوسر، پودر دارچین و کره را در یک کاسه با هم ترکیب کنید تا بافتی شبیه تکه نانهای درشت بگیرد. این مواد را روی ریواس و توت فرنگی خرد شده در ظرف فر بریزید و اجازه دهید کوبلر ۴۵ دقیقه در فر بپزد.
رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کوبلر ریواس و توت فرنگی برای ۱۲ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازریواس خرد شده۸ فنجانتوت فرنگی تازه خرد شده۱ فنجانشکر سفید۲ فنجانآرد همه منظوره۳/۴ فنجان و ۲ قاشق غذاخوریشکر قهوهای۳/۴ فنجانجو دو سر۳/۴ فنجانپودر دارچین۱ قاشق چایخوریکره۱/۲ فنجان
مرحله اول: فر را از قبل گرم کنید
فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر را که ابعادی حدودی ۲۲ در ۳۳ سانتیمتر داشته باشد انتخاب کنید. این ظرف را چرب کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه گلت ریواس و مربای توت فرنگی
مرحله دوم: ریواس و توت فرنگی را خرد کنید
ریواس و توت فرنگی را خرد کنید. سپس آن را در یک ظرف با شکر سفید و ۲ قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید. این ترکیب را در ظرف مخصوص فر بریزید.
مرحله سوم: مواد روی کوبلر را آمده کنید
شکر قهوهای، جو دوسر، ¾ فنجان آرد و پودر دارچین را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.
کره را با چاقو خرد کنید و شکر و جو دوسر را هم به آن اضافه کنید و هم چنان هم بزنید تا ترکیب شبیه خرده نان شود.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله چهارم: کوبلر را در فر بگذارید
ترکیب شکر قهوهای با کره و جو دوسر و آرد را روی ترکیب ریواس و توت فرنگی در ظرف مخصوص فر بریزید. سپس ظرف را در فر بگذارید.
اجازه دهید کوبلر تا ۴۵ دقیقه بپزد و روی آن به رنگ قهوهای روشن دربیاید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مگنولیا توت فرنگی
مرحله پنجم: کوبلر را سرو کنید
کوبلر را میتوانید هم به صورت گرم و هم سرد سرو کنید. برای تزئین روی آن میتوانید از اسکوپ بستنی، توت فرنگی تازه یا خامه قنادی استفاده کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کوبلر ریواس و توت فرنگی
در ادامه به چند نکته مهم برای بهتر شدن طعم و بافت کوبلر ریواس و توت فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
بافت کوبلر آب دار است به همین دلیل بهتر است آن را در ظرفهای گود سرو کنید.میتوانید به جای این که کوبلر را در یک ظرف بزرگ بپزید، آن را در ظرفهای کوچک و یک نفره بپزید و سرو کنید.پودر دارچین برای عطر دادن به کوبلر کافی است اما در صورت تمایل میتوانید از زست لیمو یا وانیل هم استفاده کنید.در برخی از رسپیها به ترکیب شکر قهوهای، کره و جو دوسر که روی مواد کوبلر ریخته میشود، یک عدد تخم مرغ هم زده هم اضافه میشود.توجه کنید که بافت بخش رویی کوبلر به هیچ عنوان انسجام کیک را ندارد اما اگر دوست دارید کمی پف کند میتوانید به آن یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه کوبلر ریواس و توت فرنگی آشنا شدیم. میتوانید این دسر خاص و خوشمزه را حالا که در فصل ریواس و توت فرنگی به سر میبریم بپزید و از طعم ترش و شیرین آن لذت ببرید.
منبع: allrecipes.com
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه