- 2025-04-21
- 4 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه بستنی گوجه سبز؛ خوشمزه با طعمی متفاوت

مناسب برای
2-3 نفر
زمان آمادهسازی
5-6 ساعت
شاید تا به حال نام این بستنی را نشنیده باشید، بستنی گوجه سبز یک دسر ترش و خنک است که فقط با چند ماده ساده درست میشود، اما طعمی دارد که تا مدتها فراموشش نخواهید کرد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه بستنی گوجه سبز خانگی را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی بستنی گوجه سبز، ابتدا باید گوجه سبزهای تازه را هستهگیری کنید. آنها را در زیپ کیپ بریزید و در فریزر بگذارید. شیر پر چرب را نیز در قالبهای یخ بریزید و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
در نهایت گوجه سبزهای یخ زده، شیر یخ زده، وانیل و کمی عسل را در میکسر یا خرد کن بریزید و همه مواد را به خوبی با هم یک دست و پوره کنید. سپس بستنی را در کاسههای سرو بریزید و به دلخواه تزیین و میل کنید.
رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای بستنی گوجه سبز برای ۳ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازگوجه سبز۲ لیوان پرشیر پرچرب۱ لیوانعسلبه مقدار دلخواهوانیلنوک قاشق چایخورینعنا تازه (برای تزیین)اختیاری
مرحله اول: گوجه سبزها را آماده کنید
گوجه سبزها را با دقت بشویید تا کاملاً تمیز شوند. سپس هسته آنها را با چاقوی تیز جدا کنید.
گوجه سبزهای بدون هسته را در یک کیسه زیپدار (زیپکیپ) یا ظرف دربدار بریزید. آنها را ۳-۴ ساعت یا ترجیحاً از شب قبل در فریزر بگذارید تا کاملاً منجمد شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بیسکویت بستنی توت فرنگی
مرحله دوم: شیر را آماده کنید
همزمان با آماده سازی گوجه سبز، شیر پرچرب را در قالبهای یخ بریزید. قالب یخ را نیز ۳-۴ ساعت در فریزر بگذارید تا شیر کاملاً منجمد شود.
این کار باعث میشود که هنگام ترکیب در میکسر، بافت بستنی بهتر حفظ شود و نیازی به افزودن یخ نباشد.
مرحله سوم: همه مواد را با هم ترکیب کنید
بعد از اینکه گوجه سبز و شیر کاملاً یخ زدند، آنها را از فریزر خارج کنید و در میکسر یا خرد کن بریزید، به مقدار دلخواه عسل و کمی وانیل به آنها اضافه کنید.
دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید مواد کاملاً با هم ترکیب شوند تا بافتی یکدست، نرم و کرمی شکل بگیرند.
اگر مواد بیش از حد سفت بودند، میتوانید ۱ تا ۲ قاشق شیر مایع اضافه کنید تا روانتر شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی
مرحله چهارم: بستنی را سرو کنید
بستنی آماده شده را با اسکوپ درون کاسههای سرو بریزید و با چند برگ نعناع تازه بستنیهای جذابتان را تزیین و سرو کنید.
بستنی گوجه سبز یخی
برای درستکردن بستنی یخی گوجه سبز ابتدا گوجه سبزهای تازه را بشویید و هسته آنها را با کمک چاقو خارج کنید. گوجه سبزها را در مخلوط کن یا میکسر بریزید، به دلخواه کمی عسل و وانیل به آنها اضافه کنید.
میکسر را روشن کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند، اگر مایه بستنی غلظت زیادی داشت میتوانید کمی آب به آن اضافه کنید.
پس از یکدست شدن مواد آن را در قالبهای مخصوص بستنی بریزید و چوب بستنی را در آنها قرار دهید. قالبها را در فریزر بگذارید و زمان دهید تا بستنیها به خوبی منجمد و آماده سرو شوند.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
نکات و فوتوفن های طرز تهیه بستنی گوجه سبز
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت بستنی گوجه سبز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
اگر میخواهید بستنی را قالبی سرو کنید، آن را در ظرف بریزید و برای ۱ تا ۲ ساعت در فریزر بگذارید تا فرم بگیرد.در صورتی که شیر را دوست ندارید، از شیر بادام یا شیر نارگیل استفاده کنید.از گوجه سبزهای سفت و تازه استفاده کنید. گوجه سبز له شده، طعم مناسبی به بستنی نمیدهد.اگر رژیم دارید، از شیر کمچرب و شیرینکننده رژیمی استفاده کنید.برای داشتن بافت کش دارتر، میتوانید ۱ قاشق خامه صبحانه به ترکیب اضافه کنید.اگر طعم ترشی را زیاد دوست ندارید، از ترکیب گوجه سبز با چند عدد آلو سبز شیرین استفاده کنید.برای عطر و طعم بیشتر، کمی پوست لیموی تازه رنده شده اضافه کنید.وانیل طبیعی طعم بهتری نسبت به اسانسهای مصنوعی دارد. اگر در دسترس دارید، از پودر وانیل خالص استفاده کنید.اگر دستگاه میکسر ندارید، از گوشتکوب برقی هم میتوانید استفاده کنید.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا، این بستنی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه بستنی گوجه سبز از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه