برگزاری ایرتاکسی بین جزایر کیش و قشم

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، دفتر جزایر خلیج فارس، مدت زمان این پرواز 30 دقیقه است و…

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، دفتر جزایر خلیج فارس، مدت زمان این پرواز 30 دقیقه است و با برقراری این مسیر هوایی شاهد توسعه گردشگری و حمل‌ونقل هوایی در جزایر کیش و قشم خواهیم بود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه این سفر اظهارکرد: احیای مجدد ایرتاکسی بین جزیره زیبای کیش و جزیره قشم و دیگر جزایر خلیج فارس، نویدبخش ارائه سطح دیگری از خدمات به گردشگران، بازاریان و سرمایه‌گذاران است.

محمد کبیری بیان داشت: تقویت هم‌افزایی بین مناطق آزاد، سرعت توسعه این مناطق را چندین برابر می‌کند و با همین نگاه به دنبال اجرایی نمودن کار مشترک با منطقه آزاد قشم هستیم.

وی خاطرنشان کرد: با ایجاد ایرتاکسی و استقرار شبیه‌سازهای آموزشی پرواز و همچنین برنامه‌ریزی برای ایجاد (MRO) یا همان عملیات تعمیر و نگهداری قطعات هواپیما، شاهد تبدیل منطقه آزاد کیش به “هاب هوایی” در جنوب کشور خواهیم بود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: ایجاد این مسیر پروازی جذابیت و تنوع بیشتری را برای گردشگران و سرمایه‌گذاران ایجاد می‌کند و امیدواریم با هماهنگی مناطق آزاد کیش و قشم، اتفاقات بزرگی را رقم بزنیم.

منبع خبر