- 2025-02-27
- 3 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک خرما بدون شکر؛ برای ماه رمضان با نکات

مناسب برای
2-3 نفر
زمان آمادهسازی
8-10 دقیقه
زمان پخت
40-45 دقیقه
کیک خرما یکی از محبوبترین و خوشمزهترین کیکهای رژیمی است که با خرما آماده میشود. شما در پخت این کیک از انواع خرما میتوانید استفاده کنید. اگر در ماه رمضان به دنبال کیکی سالم، بدون شکر و مقوی هستید که انرژی لازم برای طول روزتان را تامین کند کیک خرما انتخاب مناسبی برای شما است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک خرما را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی این کیک، ابتدا خرماها را در شیر یا آب داغ خیس کنید و با همزن یا میکسر پوره کنید. تخممرغ و وانیل را هم بزنید تا کشدار شود و بعد پوره خرما و روغن را اضافه کنید.
ترکیب مواد خشک شامل آرد، بیکینگپودر و ادویهها را روی مواد مرطوب الک و به آرامی مخلوط کنید. در نهایت، گردو خرد شده را اضافه کنید و مایه کیک را در قالب آماده بریزید. کیک را در فر از پیش گرم شده بپزید.
رسپی این کیک رژیمی را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کیک خرما برای ۳ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازخرما۱/۵ پیمانهآب یا شیر داغ۱ پیمانهروغن کنجد بیبو یا روغن نارگیل۱/۴ پیمانهآرد سبوسدار گندم۱/۳ پیمانهآرد نول۲/۳ پیمانهگردو۳ عددتخم مرغ۲ عددبیکینگپودر۱ قاشق چایخوریدارچین۱ قاشق چایخوریپودر هل۱/۲ قاشق چایخوریوانیل۱/۲ قاشق چایخوری
مرحله اول: قالب و فر را آماده کنید
فر برقی یا گازیتان را روشن کنید تا به خوبی گرم شود.
کف یک قالب ۲۰×۲۰ سانتیمتری را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید.
مرحله دوم: خرما را آماده کنید
خرماها را بشویید و درون آبکش بگذارید تا آب اضافیشان گرفته شود.
هسته آنها را جدا کنید و در کاسه مناسبی بریزید. شیر یا آب داغ را به خرماها اضافه کنید و ۲۰-۳۰ دقیقه زمان دهید تا خرماها خیس بخورند و نرم شوند.
بعد از گذشت زمان اعلام شده خرماها را داخل مخلوطکن یا میکسر بریزید و کاملاً پوره کنید. این کار باعث میشود خرما بافت یکدستتری به کیک بدهد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک خرما
مرحله سوم: تخممرغ را آماده کنید
تخممرغهای همدمای محیط را در کاسه بزرگی بشکنید.
وانیل را به آنها اضافه و با همزن دستی یا برقی، تخممرغها را هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.
مرحله چهارم: پوره خرما و روغن را اضافه کنید
پوره خرما و روغن را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله پنجم: مواد خشک را اضافه کنید
آرد سفید، آرد سبوس دار گندم، بیکینگپودر را با هم ترکیب کنید. ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید.
سپس پودر دارچین و پودر هل را به مواد خشک اضافه و مخلوط کنید.
مواد خشک را در دو مرحله به مایه کیک اضافه و با لیسک مواد را به صورت دورانی هم بزنید تا بافت کیک لطیف بماند.
مرحله ششم: مغز گردو را اضافه کنید
مغز گردوها را با کمک چاقو خرد کنید و به مایه کیک بیفزایید. فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک شیر داغ خانگی
مرحله هفتم: کیک را بپزید
مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید. با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه کیک را به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه بپزید.
مرحله هشتم: کیک را تزیین و سرو کنید
بعد از پایان پخت، اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود و سپس آن را به دلخواه تزیین و در کنار فنجانی چای یا قهوه داغ میل کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کیک خرما
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن کیک خرما اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
از قالب سیلیکونی یا تفلون برای جلوگیری از چسبیدن کیک استفاده کنید.میتوانید مقدار دارچین را بسته به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.برای مغزدار شدن کیک، علاوه بر گردو، از بادام یا فندق خرد شده نیز استفاده کنید.اضافه کردن کمی عسل یا شیره خرما به مایه کیک، طعم آن را عمیقتر میکند.برای افزایش ارزش غذایی، میتوانید مقداری کنجد یا تخم کتان به مایه کیک اضافه کنید.اگر میخواهید کیک بافت نرمتری داشته باشد، تخممرغها را بیشتر هم بزنید.الک کردن آرد باعث میشود کیک سبکتر و پفدارتر شود.برای عطر بهتر، چند قطره گلاب یا زعفران دمکرده اضافه کنید.برای شیرینتر شدن کیک، از خرمای رطب یا خرمای مضافتی استفاده کنید.دمای فر را قبل از گذاشتن قالب، حتماً بررسی کنید تا کیک یکنواخت بپزد.بعد از پخت، حتماً کیک را در قالب نگه دارید تا از حرارت بیفتد و سپس برش بزنید.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کیک خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه کیک خرما از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه