طرز تهیه بادام زمینی طعم‌دار (روکش دار) خانگی+ نکات و فوت‌وفن ها

بادام‌ زمینی روکش‌دار یکی از خوراکی‌های پرطرفدار و جذابی است که می‌توانید به راحتی آن را در طعم‌های مختلفی در…
طرز تهیه بادام زمینی طعم‌دار (روکش دار) خانگی+ نکات و فوت‌وفن ها

بادام‌ زمینی روکش‌دار یکی از خوراکی‌های پرطرفدار و جذابی است که می‌توانید به راحتی آن را در طعم‌های مختلفی در خانه تهیه کنید. بادام‌ زمینی‌های خانگی بسیار مقرون به‌صرفه‌تر و بهداشتی‌تر از بادام‌زمینی‌های بازاری هستند. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه بادام‌ زمینی روکش‌دار خانگی با ۴ طعم را با نکات مهم برای بهتر شدن طعم و کیفیت آن، به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای تهیه بادام‌زمینی روکش‌دار نمکی، بادام‌زمینی‌ها را با مخلوط آرد نخودچی، نمک، پودر فلفل قرمز، زردچوبه، پودر انبه خشک و دانه زیره ترکیب کنید. بعد از آغشته شدن به خمیر، بادام‌ها را در مایکروویو یا فر بپزید تا ترد و طلایی شوند.

برای بادام‌زمینی اسپایسی، بادام‌زمینی نمکی را با روغن مخلوط کنید، سپس با ادویه‌هایی شامل پودر چیلی، زیره سیاه، پودر سیر و شکر ترکیب کنید و در فر بپزید تا یک میان‌وعده تند و خوش‌طعم داشته باشید.

در تهیه بادام‌زمینی با روکش پیاز و جعفری، بادام‌ها را ابتدا به مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر و سپس به تخم‌مرغ هم‌زده آغشته کنید، سپس آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و با پودر پیاز و جعفری طعم‌دار کنید. رسپی این سه مدل بادام زمینی را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید. 

طرز تهیه ۳ مدل بادام‌زمینی روکش‌دار

مدت زمان آماده سازی همه این بادام‌زمینی‌ها ۲۵-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در هر ۳ آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر است.درجه سختی تهیه هر ۳ مدل بادام‌زمینی روکش دار در دسته بندی آسان قرار دارد.

مواد لازم بادام‌ زمینی روکش‌دار نمکی

بادام زمینی خام۲ پیمانهآرد نخودچی۱۰۰ گرمنمک۱ قاشق چای‌خوریپودر فلفل قرمز۱ قاشق چای‌خوریزردچوبه۱ قاشق چای‌خوریپودر انبه خشک۱ قاشق چای‌خوریدانه زیره۱ قاشق چای‌خوریآب۱ فنجانروغن۲ قاشق غذاخوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه بادام‌ زمینی روکش‌دار نمکی

آرد نخودچی، نمک، پودر فلفل قرمز، پودر زردچوبه و پودر انبه خشک را در ظرف بزرگی بریزید و با هم ترکیب کنید.روغن را به ترکیب مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید. این مخلوط باید به صورت یکدست باشد.بادام زمینی‌ها را بشویید و برای ۳ تا ۵ دقیقه در آب جوش بجوشانید. سپس آن‌ها را آبکش کنید و روی سینی پهن کنید تا کاملاً خشک شوند. این کار باعث می‌شود طعم خامی بادام‌زمینی از بین برود. (انجام این مرحله اختیاری است)بادام زمینی‌ها را درون ترکیب خمیری شکلی که در مرحله دوم آماده کردید بریزید. کمی آب به مخلوط اضافه کنید و به آرامی بادام زمینی‌ها را هم بزنید تا به طور کامل با خمیر روکش شوند.بادام زمینی‌ها را در ظرف مناسب مایکروویو بچینید و به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. ظرف را بیرون بیاورید و بادام‌زمینی ها را زیر و رو کنید و دوباره برای ۲ دقیقه دیگر حرارت دهید.این روند را ۳ تا ۵ بار تکرار کنید تا بادام زمینی‌ها ترد شوند. یا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.بادام زمینی‌ها را روی سینی فر بچینید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. در اواسط پخت، آن‌ها را زیر و رو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکیز بادام زمینی

مواد لازم بادام‌ زمینی اسپایسی

بادام زمینی نمکی۲ پیمانهپودر زیره سیاه۱/۵ قاشق چای‌خوریپودر چیلی۱ قاشق چای‌خوریپودر سیر۱/۲ قاشق چای‌خوریشکر۲ قاشق چای‌خوریروغن۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بادام‌ زمینی روکش‌دار اسپایسی

بادام زمینی‌ها را با روغن ترکیب کنید تا کاملاً سطح آن‌ها پوشانده شود.در یک کاسه، فلفل قرمز، زیره سیاه، پودر سیر و شکر را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط ادویه را روی بادام‌ها بریزید و خوب هم بزنید.بادام‌ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. هر چند دقیقه بادام‌ها را زیر و رو کنید تا یکدست طلایی شوند.

مواد لازم بادام‌ زمینی با روکش پیاز جعفری

بادام زمینی نمکی۲ پیمانهتخم مرغ۱ عددبیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوریآردبه میزان لازمپودر پیاز و پودر جعفریبرای طعم دهیروغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

طرز تهیه بادام‌ زمینی با روکش پیاز جعفری

آرد و بکینگ پودر را در ظرف مناسبی با هم ترکیب کنید و ترکیب مواد خشک را دو تا سه بار الک کنید.تخم‌مرغ‌ را درون کاسه مناسبی بشکنید و با نمک هم بزنید.بادام‌ها را ابتدا به آرد و سپس به تخم‌مرغ آغشته کنید تا کاملاً پوشش داده شوند.بادام‌ها را در روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آن‌ها را روی دستمال روغنی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.پودر پیاز و جعفری را در آخر روی بادام‌ها بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی رول بادام زمینی و شکلات

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه بادام‌ زمینی روکش‌دار

در ادامه به چند نکته طلایی برای خوشمزه‌تر شدن بادام زمینی روکش‌دار اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

جوشاندن بادام‌ زمینی‌ها قبل از سرخ کردن، طعم خامی را از بین می‌برد.می‌توانید از تخم‌مرغ به جای آب برای چسباندن خمیر استفاده کنید.دمای فر یا مایکروویو را بیش از حد بالا نبرید تا روکش بادام‌ها نسوزد.از بادام‌زمینی تازه و باکیفیت استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشید.برای روکش تردتر، از آرد نخودچی یا نشاسته ذرت استفاده کنید.اضافه کردن پودر انبه خشک، طعمی خاص و دلچسب به بادام‌ها می‌دهد.بادام زمینی‌ها را به صورت یکنواخت روی سینی پهن کنید تا همه قسمت‌ها به خوبی پخته شوند.از روغن کم برای سرخ کردن استفاده کنید تا بادام‌ها بیش از حد چرب نشوند.بادام زمینی‌های چسبیده به هم را از هم جدا کنید تا بهتر پخته شوند.برای طعم شیرین، شکر یا عسل را به خمیر روکش اضافه کنید.پودر گشنیز و زیره عطر خاصی به بادام زمینی‌ها می‌بخشد.برای طعم تندتر، از فلفل قرمز یا پودر چیلی استفاده کنید.در صورت تمایل، بادام‌ها را با کمی پنیر پارمسان برای طعمی خاص‌تر مزه‌دار کنید.روغن را زیاد داغ نکنید تا روکش بادام‌ها نسوزد.برای نگهداری طولانی‌تر، بادام‌ها را در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک قرار دهید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد. با درست کردن این بادام‌ زمینی روکش‌دار خانگی می‌توانید یک میان‌وعده خوشمزه و جذاب تهیه کنید و در کنار خانواده و دوستان از آن لذت ببرید. 

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر